Kızlık zarı kontrolü yaniltirmi

Demet4488

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
96
51
3
40
Mrb arkadaşlar 10gun önce falan özel hastanede mantar için gidip kızlık zarına da baktirmistim ve canım çok acımıştı muayene masasına uzanıp bacaklarımı açmıştım özür dilerim ama ayrıntı vermek zorundaymisim gibi,ve doktor baya dudakları genişleterek 15saniyede falan kızlık zarına hiç bir problem yok demişti diğer muayene olan bı kaç kişinin yorumunu okudum gazlı bez falan diyordular ben görmedim belkide ama doktorum sadece eliyle cekistirerek baktı ve ışık falan kullanmadı o da da zaten aydinlikti yeterince ve bı kaç kez daha özel hastanede aynı doktoruma gitmiştim adet duzensizlikleri için ve sınav döneminde olduğumu falan da belirtmiştim sizce doktor bundan dolayı falan duygusalmi yaklaştı yoksa gerçekten bir skrun yok mu bilemiyorum önceki konularımi da az çok bilirsiniz adetliyken sürtünmeli ilişki yaşamıştım ve mantar enfeksiyonu batma falan. Vardı diye kızlık zarindan suphelenmistim özellikle evli olan ablalarim yardımcı olabilirim fikirlerinizi alabilirim❤️

Niye duygusal yaklaşsin ki? Ne gördüyse onu söylemiştir adam.
Gazlibezdense dudakları açmak bana daha mantıklı geldi.
Ama şu da önemli;
Siz bir taciz gibi mi hissettiniz? Eğer öyle bir şey hissettiyseniz ya da bir artniyet sezdiyseniz bir daha gitmeyin derim ben.
Benzer bir şey benim de başıma gelmişti, check-upa girdiğim yerde detayli ultrason cektirmistim. Meme kontrolü falan da vardı bu yüzden sudyen yoktu. Doktorum benimle sohbet etti, gereksiz günlük muhabbetlere girdi, meme ultrasonumda da tuttu "hiç yağ yok,sadece kas var. Spor mu yapıyorsun" falan dedi. O an hasta koltuğunda olduğum için öyle boş sohbet edip gerginliğimi aldı sandım. Ama sonradan bana o check-up yerini tavsiye eden arkadaşla konuştuğumda onun o odadaki kalış süresinin beş dakika falan sürdüğünü söylemişti. Bense dakika tutmadım tabii ama en az 10 dakika öyle pehlivan gibi altımda pantolon üstüm çıplak kaldım odada...
Mesela bu da beni sonradan rahatsız etti. Ama hem o an ses çıkarmadigim , teşekkür edip güler yüzle odadan ciktigim için , hem de artniyetten yüzde yüz emin olamadıgim için herhangi bir şey yapamadım :/
Malesef biz kadinlar bazen böyle şeyler yaşıyoruz. Taciz / kasıt desen iftira atmış olabilirsin. Değil desen,içten içe öyle olduğunu düşünüyorsun.
O yüzden seni anlıyorum.
Doktorunu değiştir , mümkünse kadın doktor bul:) gerçi bazı kadın kadın doğum doktorları da ayrı hikaye oluyorlar. Smear testi verirken biri tuttu bana , "evli değil misin? Sevgilin var mı? Kaç yıldır berabersiniz?" Falan dedi. İnsan öyle anlarda, hele ki utandığı bir eylemde , hele ki beyaz önlüklü kişiye ters bir şey söyleyemiyor. Ama sonradan aklına gelip gelip kendine kiziyor...

Yav neden kurcalatıyosunuz gereksiz yere oranızı,buranızı? Bu zar o kadar kolay bozulan bir şey değil. He yok bu kadar takıntılıysan da neden sürtünme,bilmem ne öyle toplara giriyosun? Senin derdin ne tam olarak doktoru mu beğenmedin? Yoksa muayene yanlış çıkar diye mi endişeleniyosun?

Niye duygusal yaklaşsin ki? Ne gördüyse onu söylemiştir adam.
Gazlibezdense dudakları açmak bana daha mantıklı geldi.
Ama şu da önemli;
Siz bir taciz gibi mi hissettiniz? Eğer öyle bir şey hissettiyseniz ya da bir artniyet sezdiyseniz bir daha gitmeyin derim ben.
Benzer bir şey benim de başıma gelmişti, check-upa girdiğim yerde detayli ultrason cektirmistim. Meme kontrolü falan da vardı bu yüzden sudyen yoktu. Doktorum benimle sohbet etti, gereksiz günlük muhabbetlere girdi, meme ultrasonumda da tuttu "hiç yağ yok,sadece kas var. Spor mu yapıyorsun" falan dedi. O an hasta koltuğunda olduğum için öyle boş sohbet edip gerginliğimi aldı sandım. Ama sonradan bana o check-up yerini tavsiye eden arkadaşla konuştuğumda onun o odadaki kalış süresinin beş dakika falan sürdüğünü söylemişti. Bense dakika tutmadım tabii ama en az 10 dakika öyle pehlivan gibi altımda pantolon üstüm çıplak kaldım odada...
Mesela bu da beni sonradan rahatsız etti. Ama hem o an ses çıkarmadigim , teşekkür edip güler yüzle odadan ciktigim için , hem de artniyetten yüzde yüz emin olamadıgim için herhangi bir şey yapamadım :/
Malesef biz kadinlar bazen böyle şeyler yaşıyoruz. Taciz / kasıt desen iftira atmış olabilirsin. Değil desen,içten içe öyle olduğunu düşünüyorsun.
O yüzden seni anlıyorum.
Doktorunu değiştir , mümkünse kadın doktor bul:) gerçi bazı kadın kadın doğum doktorları da ayrı hikaye oluyorlar. Smear testi verirken biri tuttu bana , "evli değil misin? Sevgilin var mı? Kaç yıldır berabersiniz?" Falan dedi. İnsan öyle anlarda, hele ki utandığı bir eylemde , hele ki beyaz önlüklü kişiye ters bir şey söyleyemiyor. Ama sonradan aklına gelip gelip kendine kiziyor...
Doktor erkek miymiş ki?

Yav neden kurcalatıyosunuz gereksiz yere oranızı,buranız? Bu zar o kadar kolay bozulan bir şey değil. He yok bu kadar takıntılıysan da neden sürtünme,bilmem ne öyle toplara giriyosun? Senin derdin ne tam olarak doktoru mu beğenmedin? Yoksa muayene yanlış çıkar diye mi endişeleniyosun?
Doktordan emin olup sürtünmeue devam etmek istiyor 😌

Erkek değilse neden gözüyle bakti, eliyle tuttu,duygusal mi yaklasti desin ki? Bilemedim, bana erkekmis ve sonradan rahatsız olmuş gibi geldi 🙄🙄 ya da ben öyle anladim
E başka nasıl kontrol edebilir ki? Yani hiç bu mevzu için gidip kendimi kontrol ettirmedim,gerek duymadım o yüzden bilemiyorum ama düşününcede aklıma başka bir muayane şekli gelmiyor. :D

E başka nasıl kontrol edebilir ki? Yani hiç bu mevzu için gidip kendimi kontrol ettirmedim,gerek duymadım o yüzden bilemiyorum ama düşününcede aklıma başka bir muayane şekli gelmiyor. :KK70:
Bir üye vardı. Kızlık zarı muayanesine gitmis. Doktorun kontrol için yaptığı hareketler canını yapmış.
O da obseseyon yapmıştı, "ya doktor zarıma zarar verdiyse" diye .

Bir üye vardı. Kızlık zarı muayanesine gitmis. Doktorun kontrol için yaptığı hareketler canını yapmış.
O alanda eğitim almış,uzmanlaşmış kişide bilir heralde zarar vermeden nasıl muayene edeceğini ya. Hey Allahım. 🤦‍♀️

O alanda eğitim almış,uzmanlaşmış kişide bilir heralde zarar vermeden nasıl muayene edeceğini ya. Hey Allahım. 🤦‍♀️
Şöyle düşünüyorlar, muayene sırasında doktor bile isteye zarar veriyor "evet zarar görmüş, dikelim" deyip doktorun dikim ücreti almak istediğini sanıyorlar.

Şöyle düşünüyorlar, muayene sırasında doktor bile isteye zarar veriyor "evet zarar görmüş, dikelim" deyip doktorun dikim ücreti almak istediğini sanıyorlar.
E bile bile zarar verse zaten kan gelir,bişi olur anlarsın yani. Nasıl kafalar bunlar ya?

Kan her zaman gelmiyor. Benim ilk iliskimde pembe bir lekelenme oldu yalnizca. Asla kan gibi akmadı.
Ya biliyorum herkesinki bir değil ama çoğunlukla geliyo ve hiç bir doktor bunun riskine girmez yani. Kaldıki kan gelmeyeceği %100 garanti bile olsa neden böyle bir şey yapsınlar ya. Nerden buluyorlar böyle şeyleri.

Ya biliyorum herkesinki bir değil ama çoğunlukla geliyo ve hiç bir doktor bunun riskine girmez yani. Kaldıki kan gelmeyeceği %100 garanti bile olsa neden böyle bir şey yapsınlar ya. Nerden buluyorlar böyle şeyleri.
Yalnızca doğum, yalnızca vajinal estetik gibi alanlarda ünlenen doktorlar oldugu gibi yalnizca hymen için de uzmanlaşmış doktorlar oluyor. Belki içlerinde etiği çiğneyenler oluyordur. Bilemiyorum şimdi. Ama hepsini ya da çoğunu yaftalamak yanlış.

İşte ben bu herseye süpheyle yaklaşan insanlardan hiç hoşlanmiyorum ve enerjimi sömüruyorlar boyle elimin tersiyle çakasım grliyor

Yalnızca doğum, yalnızca vajinal estetik gibi alanlarda ünlenen doktorlar oldugu gibi yalnizca hymen için de uzmanlaşmış doktorlar oluyor. Belki içlerinde etiği çiğneyenler oluyordur. Bilemiyorum şimdi. Ama hepsini ya da çoğunu yaftalamak yanlış.
O kadar şüphesi olanda 2. bir doktora gidip teyit ettirsin o zaman. Böyle bilmeden etmeden,sadece kendi kuruntuna göre konuşmak çok saçma. Ayrıca da yorar insanı böyle yaşamak ya.

Back
X