Merhabalar lütfen beni yargılamadan dinleyin ve lütfen bana yardımcı olun 24 yaşındayım. Ben çok küçükken tecavze uğradım kuzenim tarafından ve defalarca ama bunu anlayabilecek yaşta değildim bir keresinde yine bana saldrdi ve benim kanamam oldu ama çocuk aklıyla adet olduğumu düşündüm anneanneme anlattım ve o gün nasıl dovuldugumu anlatamam bana susmami soyledi ve bende o korkuyla zaten hiçbir zaman hiç kimseye bişey diyemedim. 2 yıl önce anneme anlattım bu durumu ve oda susup bir daha böyle bir şeyden bahsetmememi söyledi bana dediği şey geçen geçti ne yapalım adam evli çocuklu dedi benim yanımda annem bile durmadı ve yaş geçtikçe içimi sürekli şüpheye düşürdü bu durum neler yaşadığımı size hissettiremem Rabbim hiç kimseye böyle bir durum yaşatmasın. Cesaret edip 7 ay önce şehir dışına kontrole gittim ve doktor evet yırtık var dedi ondan sonra kalıcı dikim yaptım ve 3 ay sonra kontrole gittim doktor %70 lik tuttu dedi ama düğünden 4 gün önce gelip kesin geçici yapmamız lazım dedi ben doguluyum bulunduğum yerde de böyle bir imkân yok şehir dışına gitmem gerekiyor ama düğün zamanı asla gidemem doktorun bulunduğu şehir bana 4 saat uzaklıkta nasıl yaparım ederim bilmiyorum ve şuanda da sevdiğim var evlenmek istiyor bu durumu ona anlatın demeyin anlatamam benim yanımda annem durmamisken başkası asla durmaz. Olur da evlenirsem ilk geceyi nasıl atlatabilirim nasıl olur geçici yapmaya gidemem yapay kızlık zarı hakkında bilgisi olan veya kullanan veya başka çaresi olan ablalarim lütfen sizden yorum bekliyorum
Kalıcı yaptıranların çoğu memnun değilmiş sanırım bende çok araştırdım buyüzden geçici yaptırmak daha mantıklı bence birşey bulup git yine dikiş atsın kuzum seni korkutmak istemem ama kalıcı oldugunda girmiyomuş bile penis bazıları yaşamış bunu bende kalıcı düşünüyordum ama çok korktum yazılanları okuyunca çünkü şuanlık evlilik durumum yok yüzeysel sürtünmeyle ilişki yaşarken sevgilim bastırmıştı kanamam olmuştu