- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kardelenkader
-
ama temas ettikten hemen sonra kan aktı ve sonrasında durdu bu beni korkuttu açıkçasıAşkım kızlık zarı öyle kolay bişey değil
Düpe düz regli olmuşsun işte
Temas etmeden hiçbir şey yoktu ama ?Regl bu.
Temastan kastınız ne?ama temas ettikten hemen sonra kan aktı ve sonrasında durdu bu beni korkuttu açıkçası
Penisin ucu orta kısma denk geldiTemastan kastınız ne?
Eğer birleşme olmuşsa zar yırtılmıştır. Olmamışsa yırtılmamıştırPenisin ucu orama denk geldi
Birleşme olmadı teşekkür ederimEğer birleşme olmuşsa zar yırtılmıştır. Olmamışsa yırtılmamıştır
Teşekkür ediyorumKızlık zarı denen anlamsız yapı bu kadar önemliyse sürtünme dahil risk almamanız gerekiyor.
Benim için hiçbir önem arz etmeyen şey sizin için gayet tabi önemli olabilir bu durumda önem verdiğiniz ve kaybında endişe yaşayacağınız yapıyı korumaya yönelik yaşayacaksınız.
Temastan kastınızı anlamıyorum ama jinekoloji hemşiresiyim basit sürtünmelerle bekaret kaybeden kişi sayısı 3
Merhaba, şuan ameliyat sürecinde olduğum için kadın doğum bölümüne gidemiyorum o yüzden size bir sorum olacak, eğer isterseniz cevaplayın. Adet düzensizliği yaşıyorum, durumumu anlatan bir konu açtım. Müsait olursanız profilimden konuma bakabilir misiniz?Kızlık zarı denen anlamsız yapı bu kadar önemliyse sürtünme dahil risk almamanız gerekiyor.
Benim için hiçbir önem arz etmeyen şey sizin için gayet tabi önemli olabilir bu durumda önem verdiğiniz ve kaybında endişe yaşayacağınız yapıyı korumaya yönelik yaşayacaksınız.
Temastan kastınızı anlamıyorum ama jinekoloji hemşiresiyim basit sürtünmelerle bekaret kaybeden kişi sayısı 3 falan
Ne demek tabi ki, hemen bakıyorumMerhaba, şuan ameliyat sürecinde olduğum için kadın doğum bölümüne gidemiyorum o yüzden size bir sorum olacak, eğer isterseniz cevaplayın. Adet düzensizliği yaşıyorum, durumumu anlatan bir konu açtım. Müsait olursanız profilimden konuma bakabilir misiniz?