Kızlık zarı

• Konu Sahibi Konu Sahibi incikk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Açıklama yapmak istememiş.İçimde olan bir dırumdan dolayı demiş.Üzüldüğü bir durum sanırım.Bu yüzden sormak istemedim ben.
Siz sormak istememişsiniz, ben sordum. Bir kadını o çatala çıkaran sebebi cidden merak ediyorum. İnsan kendine bunu yapmamalı. Üzülüyorum bu konuları okuyunca.

Siz sormak istememişsiniz, ben sordum. Bir kadını o çatala çıkaran sebebi cidden merak ediyorum. İnsan kendine bunu yapmamalı. Üzülüyorum bu konuları okuyunca.
Kadın dediğiniz 20 yaşında bir genç kız.Başına bir olay gelmiştir korktuğu için doktora gitmiştir.Evet soruyu ben sormadım siz sordunuz zaten ben böyle bir soruyu haddim olmadığı için sormam.Sadece konu sahibinin endişelendiği durum için çözüm için yardımcı olabilirim.Belliki yaşadığı şey üzmüş.Anlatmak istememiş konuyu açarken.

O muayeneyi ben de 2 kez oldum ama başka sebepten kızlık zarı var/yok diye değil. İkisinde de bahsettiğin gibi oldu doktorun tırnağı mı battı ne oldu ben de anladım. Evlendiğimde gayet yoğun kanamam oldu öyle iki yana germekle bozulacak bir şey değil o. Zaten kanamaların çoğu da zardan değil zorlanmaktan da neyse senin kafayı iyice karıştırmayalım oraları öğrenmene çok var belli ki.

Kadın dediğiniz 20 yaşında bir genç kız.Başına bir olay gelmiştir korktuğu için doktora gitmiştir.Evet soruyu ben sormadım siz sordunuz zaten ben böyle bir soruyu haddim olmadığı için sormam.Sadece konu sahibinin endişelendiği durum için çözüm için yardımcı olabilirim.Belliki yaşadığı şey üzmüş.Anlatmak istememiş konuyu açarken.
20 yaşında genç kız da kadın oluyor. Hadsizlik olarak görmüyorum ben, istemezse cevap vermez, olur biter. Hepimiz anonim üyeleriz zaten, burası da soru-cevap ve sohbet üzerine kurulu bir site. Ben kadınların kendini ve değerini bir zara indirgemesini doğru bulmuyorum. Bu anlayışın oluşması lazım artık genç kızlarımızda. Zar olsa ne olur olmasa ne olur? Doğup büyüdüğü ortam şartları zorsa ona göre yaşamalı, yaşadığında da arkasında durmalı. Benim daha önce o tarz bir ilişkim olmamasına rağmen kan gelmedi. Kan gelmezse ne olur düşüncesi aklımın ucundan bile geçmemişti o güne dek. Düşünecek onca şey varken buna bu kadar takılıp o çatala çıkmayı anlamıyorum ben. Bir kadın -kaç yaşında olursa olsun- bunu kendine yakıştırmamalı.

20 yaşında genç kız da kadın oluyor. Hadsizlik olarak görmüyorum ben, istemezse cevap vermez, olur biter. Hepimiz anonim üyeleriz zaten, burası da soru-cevap ve sohbet üzerine kurulu bir site. Ben kadınların kendini ve değerini bir zara indirgemesini doğru bulmuyorum. Bu anlayışın oluşması lazım artık genç kızlarımızda. Zar olsa ne olur olmasa ne olur? Doğup büyüdüğü ortam şartları zorsa ona göre yaşamalı, yaşadığında da arkasında durmalı. Benim daha önce o tarz bir ilişkim olmamasına rağmen kan gelmedi. Kan gelmezse ne olur düşüncesi aklımın ucundan bile geçmemişti o güne dek. Düşünecek onca şey varken buna bu kadar takılıp o çatala çıkmayı anlamıyorum ben. Bir kadın -kaç yaşında olursa olsun- bunu kendine yakıştırmamalı.
Fikirlerinize saygı duyuyorum🙏Kendi fikrim benim gözümde çocuk o ysştaki biri.23 yaşındaki üniversite okuyan yeğenimi evladım olarak düşündüğüm için.Rabbim herkesin evladını,genç kızlarımızı korusun bütün kötülüklerden.Herkesin yetişme tarzı farklı Konu sahibi genç kızımız da bundan dolayı tedirgin olmuş olabilir.Yadırgamıyorum.Herkesin fikrine saygı duyduğum gibi onu da anlamaya çalışıyorum.Eşim muhafazakar bir çevrede yetişmiş ama kendisi modern ve donanımlı biri.İlk ilişkimi de evlendikten sonra eşimle yaşadım asla ne sordu ne de irdeledi .Ki kanamam oldu benim.Mesela siz insanların buna takılmasını anlamıyorum diyorsunuz saygı duyarım.Ben anlıyorum çünkü herkes farklı koşullarda hayat sürdürüyor.

20 li yaşlarımda evlenseydim senin yaşında kızım olabilirdi şimdi.Bir anne abla olarak söylüyorum madem bu kadar korkuyorsun buna göre yaşa.Duruşun belli olsun.Korkacağın şeyler yaşatma kendine ablacım.🌸Ayrıca korkma bozulmamıştır.
Aslında hiçbir şey yaşamadım tamamen kendi cahilliğinden oldu yumurtlama dönemi sanırım kanama olurmuş bazen. Ben o dönemde genital bolgemi temizliyordum eldiven ol ile temizlerim hep annem çocukken öyle öğretti altları alırken bir anda azıcık kanama olunca korktum acı felan hissetmedim ama acaba yanlışlıkla parmağım mi kaydı diye düşündüm saçmalık işte sonra bir hafta kadar sonra dayanamayıp kendi kendime doktora gittim başıma bunlar geldi zaten takıntı edindiğim durumdayken böyle lekelr görünce daha çok korktum

Fikirlerinize saygı duyuyorum🙏Kendi fikrim benim gözümde çocuk o ysştaki biri.23 yaşındaki üniversite okuyan yeğenimi evladım olarak düşündüğüm için.Rabbim herkesin evladını,genç kızlarımızı korusun bütün kötülüklerden.Herkesin yetişme tarzı farklı Konu sahibi genç kızımız da bundan dolayı tedirgin olmuş olabilir.Yadırgamıyorum.Herkesin fikrine saygı duyduğum gibi onu da anlamaya çalışıyorum.Eşim muhafazakar bir çevrede yetişmiş ama kendisi modern ve donanımlı biri.İlk ilişkimi de evlendikten sonra eşimle yaşadım asla ne sordu ne de irdeledi .Ki kanamam oldu benim.Mesela siz insanların buna takılmasını anlamıyorum diyorsunuz saygı duyarım.Ben anlıyorum çünkü herkes farklı koşullarda haya

Fikirlerinize saygı duyuyorum🙏Kendi fikrim benim gözümde çocuk o ysştaki biri.23 yaşındaki üniversite okuyan yeğenimi evladım olarak düşündüğüm için.Rabbim herkesin evladını,genç kızlarımızı korusun bütün kötülüklerden.Herkesin yetişme tarzı farklı Konu sahibi genç kızımız da bundan dolayı tedirgin olmuş olabilir.Yadırgamıyorum.Herkesin fikrine saygı duyduğum gibi onu da anlamaya çalışıyorum.Eşim muhafazakar bir çevrede yetişmiş ama kendisi modern ve donanımlı biri.İlk ilişkimi de evlendikten sonra eşimle yaşadım asla ne sordu ne de irdeledi .Ki kanamam oldu benim.Mesela siz insanların buna takılmasını anlamıyorum diyorsunuz saygı duyarım.Ben anlıyorum çünkü herkes farklı koşullarda hayat sürdürüyaslinda

Aslında bu olaydan önce ben de derdim ne önemi var diye ama saçma bir kuşku huzursuzluk insanin psikoloji bozuyor keşke yoksa düşününce uzman bir Doktor'un zaten bir sorun var mı diye baktirmaya gelen hastanın zarına zarar vermesi çok komik bir fikir ama benim gibi takıntı yapan birine her durum dert oluyor sadece bilen birilerinin fikrini öğrenmek birilerine danışıp rahatlamak istedim

O muayeneyi ben de 2 kez oldum ama başka sebepten kızlık zarı var/yok diye değil. İkisinde de bahsettiğin gibi oldu doktorun tırnağı mı battı ne oldu ben de anladım. Evlendiğimde gayet yoğun kanamam oldu öyle iki yana germekle bozulacak bir şey değil o. Zaten kanamaların çoğu da zardan değil zorlanmaktan da neyse senin kafayı iyice karıştırmayalım oraları öğrenmene çok var belli ki.
Yaaa demekki tahriş olma ihtimali çok yüksek başkasının da başında geldiğini ilk defa okudum çok sağ olun beni bir nebze rahatlattiniz beni bu fikirlere biraz da sanki hemen bozulacakmis gibi anlatan internetteki yazılar itti. Ata binme düşme silerken bastırma vs sanki hemen uçtada bozulup gidecekmiş gibi zihnime yer etmiş

Bir de bekarlar da muayene olmuyor diyorlar sizde acaba hangi sorun vardı yazmak isterseniz eğer

acaba yanlışlıkla parmağım mi kaydı
Ne yaşadıysanız yaşadınız. Burada kimse sizi tanımıyor, kasmayın. Genital bölge temizliği yaparken yanlışlıkla parmağınızın oraya kaymayacağını siz de biliyorsunuz gayet. Buna takılır mı bu kadar, kendinizi boşuna yıpratıyorsunuz. Önce siz kendinize değer verip sonra da size değer veren birini bulursanız hiçbir sorun yaşamazsınız ileride.

Aslında bu olaydan önce ben de derdim ne önemi var diye ama saçma bir kuşku huzursuzluk insanin psikoloji bozuyor keşke yoksa düşününce uzman bir Doktor'un zaten bir sorun var mı diye baktirmaya gelen hastanın zarına zarar vermesi çok komik bir fikir ama benim gibi takıntı yapan birine her durum dert oluyor sadece bilen birilerinin fikrini öğrenmek birilerine danışıp rahatlamak istedim
Anladım canım.Boşuna endişe edip canını sıkmışsın.Geçmiş olsun 🌸

Yaaa demekki tahriş olma ihtimali çok yüksek başkasının da başında geldiğini ilk defa okudum çok sağ olun beni bir nebze rahatlattiniz beni bu fikirlere biraz da sanki hemen bozulacakmis gibi anlatan internetteki yazılar itti. Ata binme düşme silerken bastırma vs sanki hemen uçtada bozulup gidecekmiş gibi zihnime yer etmiş
Hiçbiriyle bozulmuyor penis girince anlarsın nasıl bir baskı ile bozulduğunu 🤭

Hiçbiriyle bozulmuyor penis girince anlarsın nasıl bir baskı ile bozulduğunu 
Ya ne biliyim işte doktorda yanlış bir şey mi oldu diye saçma sapan bir fikre kapıldım işte baştan gitmemem lazımdı kendimi kötü bir duruma soktum farkındayım Doktor'un bir hata yapmayacağını en baştan içime sindirmem lazımdı 😞

Back
X