Merhabalar ben bu konuyu çok kafama takıyorum hatta annemle beraber kontrole bile gittik annemi artık canından bezdirmiştim sürekli sorarak sonunda ben gidelim dedim doktor çok anlayışlıydı bana kızdı hatta kafana takacak başka bir şey mi bulamadın diye sonuçta hiçbir şey olmamış Allah a şükür. Ama ben bu korkumu yenemedim iç çamaşırımda gördüğüm en ufak lekeden bile korkuyorum. Size şu olayı sormak istiyorum. Ben ayna karşısında kızşık zarıma bakmaya çalıştım sonra baya zaman geçti tuvalete gitrim altımı temizledim filan bir şey yoktu ama tirizlik takıntım olduğu için bastırarak sildim altımı genelde öyle silerim sonra banyoya girdim küçük dudakların oraya su tutarak temizledim sonra bi baktım yerde kırmızı bir şey dokundum sonra su ile gitti kan mıydı anlamadım yerde su birikintisi vardı kan olsa süşünce dağılmaz mıydı suda bu bütün gibi duruyodu yün parçası gibi bir şey mi dedim ama kırmızı bir şey giymemiştim. Acaba kızlık zarıma zarar mı verdim. Özellikle evli ablalarım yaşım daha küçük tecrübesizim ve bilgisizim kızlık zarı bu durumda zarar görür mü veya hemen zarar görür mü?