- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de çatır çatırSürtünme yaşadık arkadan öne doğru o sıra bi ağrı hissetim o an durdurdum baktığım da kan yatağa kadar geçmişti Ellerim falan hep kan oldu bir gün boyunca kan devam etti Adet değilim kızlık zarım bozulmuş mudur
Şubattaki konunuz .Adetime 13 gün var şuan kanama görüyorum ama regl kanaması değil enfeksiyon vs belirtisi yok sizce neyden böyle 1 hafta oldu her wc çıkıp peçete vs kulanınca kanı fark ediyorum şuan bildiğiniz kanamam var ama regl kanı değil bekarım evli değilim bakireyim cinsel hayatım da yok.
Bu kadar kanama normal miHem de çatır çatır
Şuanki yazım güncel şubat ayındaki ne alaka of yorumun sana kalsın bbŞubattaki konunuz .
Eğer içeri girme olmadıysa kızlık zarı ne alaka ?
Çok kanadı ya zar kanı bu kadar gelir mi kiYani bozulmuştur kan gelmiş
Şimdi bisey dicem de ge….. mısın kızım sürekli kanaman oluyorsa normalde ve içeri girme olmadıysa buraya milletle dalga geçmeye mi konu açtınŞuanki yazım güncel şubat ayındaki ne alaka of yorumun sana kalsın bb
Yani herkeste farkli tabi ama kan gelmiş sonuçta onun için bozulmuştur bide hastneye gitsen daha iyi anlarsınÇok kanadı ya zar kanı bu kadar gelir mi ki
Nasıl anlıcamBozulmuş
Kendin anlayamazsın doktora gidip baktırabilirsin ama doktor kabul eder mi bilmem. Belki şey diyebilirsin evlenicem ilişkiden korkuyorum kızlık zarım normal mi çok kanar mı öğrenmek istiyorum falan..Nasıl anlıcam![]()
Aynı durumda oldum sen naptın acaba muayene oldun muSürtünme yaşadık arkadan öne doğru o sıra bi ağrı hissetim o an durdurdum baktığım da kan yatağa kadar geçmişti Ellerim falan hep kan oldu bir gün boyunca kan devam etti Adet değilim kızlık zarım bozulmuş mudur
Doktora gidebilirsinNasıl anlıcam![]()
Seni bilmem ama 3 yıl önce aşırı dar bi iç çamaşırı giydm gezdm çok acıyordu ece geldiğimde baya kan vardı sonrasında aynı 2-3 gün kanama devam etti anneme söyledm bozulmuşta olabilir tahrişte olmuş olabilir dedi ondan bir yıl sonra evlendm gerdek gecemde kanamam oldu yani bozulmamıştı örnek vermek istedm senin hayatın ama ben senin yeribde olsam ne olursa olsn bi erkeğe güvenme ve evlenmeyene kadar cinsel yaklaşımda bulunma bence.Sürtünme yaşadık arkadan öne doğru o sıra bi ağrı hissetim o an durdurdum baktığım da kan yatağa kadar geçmişti Ellerim falan hep kan oldu bir gün boyunca kan devam etti Adet değilim kızlık zarım bozulmuş mudur
Dar iç çamaşırı nası bozacak hymeniSeni bilmem ama 3 yıl önce aşırı dar bi iç çamaşırı giydm gezdm çok acıyordu ece geldiğimde baya kan vardı sonrasında aynı 2-3 gün kanama devam etti anneme söyledm bozulmuşta olabilir tahrişte olmuş olabilir dedi ondan bir yıl sonra evlendm gerdek gecemde kanamam oldu yani bozulmamıştı örnek vermek istedm senin hayatın ama ben senin yeribde olsam ne olursa olsn bi erkeğe güvenme ve evlenmeyene kadar cinsel yaklaşımda bulunma bence.