Kızlık zarım bozulmuş mudur

behnusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Sürtünme yaşadık arkadan öne doğru o sıra bi ağrı hissetim o an durdurdum baktığım da kan yatağa kadar geçmişti Ellerim falan hep kan oldu bir gün boyunca kan devam etti Adet değilim kızlık zarım bozulmuş mudur

Sürtünme yaşadık arkadan öne doğru o sıra bi ağrı hissetim o an durdurdum baktığım da kan yatağa kadar geçmişti Ellerim falan hep kan oldu bir gün boyunca kan devam etti Adet değilim kızlık zarım bozulmuş mudur
Hem de çatır çatır

Adetime 13 gün var şuan kanama görüyorum ama regl kanaması değil enfeksiyon vs belirtisi yok sizce neyden böyle 1 hafta oldu her wc çıkıp peçete vs kulanınca kanı fark ediyorum şuan bildiğiniz kanamam var ama regl kanı değil bekarım evli değilim bakireyim cinsel hayatım da yok.
Şubattaki konunuz .

Eğer içeri girme olmadıysa kızlık zarı ne alaka ?

Kendin anlayamazsın doktora gidip baktırabilirsin ama doktor kabul eder mi bilmem. Belki şey diyebilirsin evlenicem ilişkiden korkuyorum kızlık zarım normal mi çok kanar mı öğrenmek istiyorum falan..

Ne yaşadığını tam sen bilebilirsin. Sürtünme ile bozulma olmaz. Mümkün değil. Arkadan öne dogru kıyafetsiz sürtünürken iradenize sahip çıkıp o haz ile durduysanız maşallah iradenize yani, hikayede eksiklik var baskı yaparak içeriye girmiştir o kanama olmuş yoğun kanama adet döneminde yakın değilse ya perine kısmı ya da içerden vajina duvarında yırtık oldu, tam işte bilinmez kontrol şart seninkinde. Arkadan öne sürtünmede kızlık zarı daha tehlikeli ve perine bölgesine yakın kısımdır tabanda yırtık oluşturabilir dikkatli olmanız gerekirdi. Muhtemelen bozulmuştur, ben rahat durduğunu düşünmüyorum ilişkiye girdiğiniz kişinin o kadar yoğun kanama gelmezdi. Yoğun kanama da polistikover sendromu varsa düzensiz adet görme, kist , miyom vb. durumunuz varsa orgazm kasılmalarından dolayı kanama sökülmüş olabilir ya da vajina da et beni gibi arka tarafta lezyon varsa o da kanama yapar. İncelenmesi lazım sen özel muayene git bi an önce. Geçmiş olsun.

Konu sahibi bak bak bu senin kizlik zari bak konu sahibi bak ucuyor bak

Aynı durumda oldum sen naptın acaba muayene oldun mu

Seni bilmem ama 3 yıl önce aşırı dar bi iç çamaşırı giydm gezdm çok acıyordu ece geldiğimde baya kan vardı sonrasında aynı 2-3 gün kanama devam etti anneme söyledm bozulmuşta olabilir tahrişte olmuş olabilir dedi ondan bir yıl sonra evlendm gerdek gecemde kanamam oldu yani bozulmamıştı örnek vermek istedm senin hayatın ama ben senin yeribde olsam ne olursa olsn bi erkeğe güvenme ve evlenmeyene kadar cinsel yaklaşımda bulunma bence.

Seni bilmem ama 3 yıl önce aşırı dar bi iç çamaşırı giydm gezdm çok acıyordu ece geldiğimde baya kan vardı sonrasında aynı 2-3 gün kanama devam etti anneme söyledm bozulmuşta olabilir tahrişte olmuş olabilir dedi ondan bir yıl sonra evlendm gerdek gecemde kanamam oldu yani bozulmamıştı örnek vermek istedm senin hayatın ama ben senin yeribde olsam ne olursa olsn bi erkeğe güvenme ve evlenmeyene kadar cinsel yaklaşımda bulunma bence.
Dar iç çamaşırı nası bozacak hymeni

Back
X