Kızlık zarının bozulması ardından gelen sorunlar

sevimlipasta

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
13
4
18
İstanbul
Kızlar ben yeni üye oldum sırf bilgi almak için doğru yerde konu açtığımı düşünüyorum.erkek arkadaşımla birlikte olduk severek ve isteyerek.Ancak şöyle bi durum var önümüz yaz denize falan gireceğim enfeksiyon riski vs daha fazla oluyormuş sanırım.Kendimi bu tarz hastalıklardan nasıl koruyabilirim?Ayrıca bekaretimi kaybettikten sonra regl kanamalarım çok yoğunlaştı,daha öncesinde minik minik gelen kan pıhtıları şimdi hayli fazla bunlar normal mi?

adet olaylarında değişmeler normal denize girerken falan da bi şekilde korunmana gerek yok çünkü kızlık zarı bebekken mikroplardan koruyo büyüyünce bi işlevi kalmıyo

Yok cicim bişey olmaz. Efsane onlar. Yok yaraymış yok mikrop kaparmış. İlk birlikteliğimin ertesi günü denize girdim. Bişeycik olmadı. Bi süre sapıtır kanamaların sonra düzene girersin. Düzenli bir cinsel hayat, düzenli bir regl döngüsünü beraberinde getiriyor

Enfeksiyon riski derken?
Balayına gidenler ne yapıyor ki?
Sevişmiyorlar mı yoksa havuza,denize mi girmiyorlar?

zarın havuzla ılgısı ne yahu zar olsa da olmasa da o havuzlar mıkroplu her turlu bana göre
ben gırmıyorum, ya da ılk gıren ben oluyorum

Bu devirde nerdeyse herkez balayında giyor gerdeğe :)) kimse enfeksiyon kapıp gelmiyor..:)) her duyduğuna inanma.. Kanamalar normal hormonal değişikliklerden oluyor

Biraz internette göz gezdirdim de hani idrar yolu enfeksiyonlarından tutun rahim kanserine kadar yol açmışlar gözüm korktu açıkçası çok teşekkürler hepinize rahatladım

basligi gorunce biri kizligim gitti diye agliyo birileri de yine ona ahlak dersi veriyo sandim.icim daraldi. neyse enfeksiyonmus.olmaz bisi.

Enfeksiyon riski yok demis arkadaslar ama var. Bizzat kuzenimde oldu. Ama sadece ilk iliski ardından bu risk var. Diğer zaman havuza gitmeden one iliski yasayacaksan iliski sonrası temizliğini iyi yaparsan sorun olmaz

dediğin gibi olsaydı canım biz kadınların denize-havuz uzak durması gerekirdi degil mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…