Doğuma Hazırlık Kızllaaarrrrrrr sonunda dogurrdddummm ben :) :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
156
Merhaba canlarım,
Bugun 10.30dan sonra sancılarım basladı ve asyam berenım dunyaya geldi :) Sımdı evdeyım.Yarın ayrıntıları yazarım.saolun dualarınız ve temennılerınız ıcın :54: :21: darısı dıger anne adaylarının basına :)

hayırlı olsuun allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun :nazar: yalnız başlığa çok güldüm sonunda doğurdum :9::9:

Merhaba canlarım,
Bugun 10.30dan sonra sancılarım basladı ve asyam berenım dunyaya geldi :) Sımdı evdeyım.Yarın ayrıntıları yazarım.saolun dualarınız ve temennılerınız ıcın :54: :21: darısı dıger anne adaylarının basına :)

:nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar:

:nazar:

maşallllahhh
canım sabahtan doğurdun şimdi evdesin hı :53: :69: :nazar:

maşallah sana...

normal doğummuydu?

kızına sağlıklı uzun ömürler diliyorum.. güzel kaderlii olsun olsun inşallah..
sana da sağlık sıhhat diliyorum.. :69: :71:

Merhaba canlarım,

hayırlı olsun canım analı babalı ömürlü olsun.kac saat surdu dogumun?

Merhaba canlarım,

hayırlı olsun canım analı babalı ömürlü olsun.kac saat surdu dogumun?

ay ne güzel,hemende eve yollamışlar maşallah yaa..
demekki kolay olmuş doğumun..hadi gönlüne göre oldu normal oldu,bu kadar bekledin..
uzun bir hikayeni bekliyorum bak..dün sana dua etmekten bi hal oldum valla:52:
bu yok dedim kesin doğuruyor,inşallah kolay olur ikiside sağlıklı bir şekilde kurtulur dedim
asya bereni kokla bizim için:69:

ay ne güzel,hemende eve yollamışlar maşallah yaa..
demekki kolay olmuş doğumun..hadi gönlüne göre oldu normal oldu,bu kadar bekledin..
uzun bir hikayeni bekliyorum bak..dün sana dua etmekten bi hal oldum valla:52:
bu yok dedim kesin doğuruyor,inşallah kolay olur ikiside sağlıklı bir şekilde kurtulur dedim
asya bereni kokla bizim için:69:

normal dogum oldu :3:

canım tebriklerrr allah bagıslasın kuzusunu darısıda bize olsun inşallah bende allahın izniyle bi aksilik cıkmazsa normal düşünüyorum nasıl şimdi teknolojide gelişti ya kolaymı oldu tam günündemi geldi ben internetten hesaplıyom satım 8 ekimdi 15 temmuza denk geliyo varmı bi fikrin???? :26:

çok sevindim :66: allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı benim ve diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına en kısa zamanda doğum hikayeni uzun uzun yazmanı bekliyoruz .:64:

Back
X