Kızmakta haklı değil miyim?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Sevgilim uzakta okuyor pazar gidip cuma geliyor biz de hep cumartesi görüşürüz. Pazar günü de 4-5 gibi yola çıkıyor.

Neyse sevgililer gününden 1 gün önce buluşmuştuk 13 şubatta, sevgililer gününde bulışmadık ailecek kahvaltı falan yapıyorlar o gün, yetişemem falan demişti benim yanıma gelmesi de minibüsle falan yarım saat sürüyor, neyse bir şey dememiştim.

Bugün mesaj atmış bana 11 bucuk gibi, arkadaşıyla dışardaymış. Ya nasıl sinirlendim sevgililer gününde gelmedin pazar günü, ama arkadaşın için tıpış tıpış gitmişsin dedim. Dün buluştuk erkek arkadaşımla, liseden bi arkadaşı aramıştı onla buluştu sanırım bugün sormadım. Aşkım evlerimiz yakın o yüzden üzme beni dedi. Ama sonucte erkenden kalkmış gitmis. Haksız mıyım ya ?

Kırılmış olabilirsin ama 2 ay önceki mevzuyu şimdi sorun yapman saçma olmuş.

Haklısın evet ama bunu dışa vurman biraz cocukca olmuş.
Bu arada helal olsun bu kadar aytintiyi nasil hatirladin 2 ay onc3 bide kıl kadar ince dusuncelisin demek.
Ben olsam olayin bile farkinda olmam.

Sevgilim uzakta okuyor pazar gidip cuma geliyor biz de hep cumartesi görüşürüz. Pazar günü de 4-5 gibi yola çıkıyor.

Neyse sevgililer gününden 1 gün önce buluşmuştuk 13 şubatta, sevgililer gününde bulışmadık ailecek kahvaltı falan yapıyorlar o gün, yetişemem falan demişti benim yanıma gelmesi de minibüsle falan yarım saat sürüyor, neyse bir şey dememiştim.

Bugün mesaj atmış bana 11 bucuk gibi, arkadaşıyla dışardaymış. Ya nasıl sinirlendim sevgililer gününde gelmedin pazar günü, ama arkadaşın için tıpış tıpış gitmişsin dedim. Dün buluştuk erkek arkadaşımla, liseden bi arkadaşı aramıştı onla buluştu sanırım bugün sormadım. Aşkım evlerimiz yakın o yüzden üzme beni dedi. Ama sonucte erkenden kalkmış gitmis. Haksız mıyım ya ?
Maşallah fil hafızası varmış sizde de.
Adam bir pazar arkadaşıyla buluşsa da yüzüne vursam diye beklediniz mi ne yaptınız :)
Bence bu kadar basit şeylere takılmayın, erken yaslanirsiniz. Öyle sevgiyi değeri kıymeti de özel günlerde aramayın derim. Bir gün öncesinde mutlu bir gün geçirdiyseniz onu hatırlayın, bulusulmayan 14 şubatı değil.

Back
X