Kizmi erkekmi?

ayselmamedova123

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
534
217
18
28
Merhaba kizlar ... Birsey sorucam belki bilginiz vardir ben esimle yumurtlama gunumden 5 gun once iliskiye girdm ve 5 gun spern yasadi ve dolenmeyi bekledi ben sadece kiz spermlerin uzun yasadiguni duydum acaba dogrumu boylece bebegim kizmi? Saglikli olsunda sadece merak isde

5 gün spermin yaşayabileceğini sanmıyorum en fazla 2-3 gündür ama uzun yaşayanlar kız evet :) hızlı hareket edenler ve az yaşayanlar da erkek

bilniyorum ama 5 gün yaşadığını tıp bile kabul etmiyor bence siz yumurtlama beklenen gününden 2-3 gün sonra yumurtlamışsınızdor yada belkide yaşamıştır kaç haftalık hamilesiniz ki suan ben cinsiyetini 11.haftada öğrendim ama genelde yumurtlamadan önce olunca koz olur diye biliyorum

Aslında bi çok formülü var ama tabi istisnalar da olabilir kadınla erkek aynı anda boşalırsa erkek erkek daha önce boşalırsa kız vs gibi :) ama ben baktığımda tüm formüller tütmüş gibi bizde

Aslında bi çok formülü var ama tabi istisnalar da olabilir kadınla erkek aynı anda boşalırsa erkek erkek daha önce boşalırsa kız vs gibi :) ama ben baktığımda tüm formüller tütmüş gibi bizde
Ben 12+4 hamileyim ve 27 nisanda adet oldum 5 maystada iliskiye girdm ve o ay hic girmedik sehir disinda oldugu icin

2 3 haftaya belli olur bence cinsiyeti ama bence de kızdır o zaman ama adet bitimi sonrası ilişki olursa erkek olur diyolar bilemedim :)

Ay gidin bence öğrenin hemen bende 23 haftalık hamileyim erkek 2. İnsallah bizimde kız olur ama babası 8 kardeşler 6 sı erkek onlarda erkek baskın sanırım:)

Aynen işte bende onu diyorum kız olunca daha yorgun olunuyor ve halsiz benim erkek ben ilk zamanlar hiç hissetmiyordum bile hamile olduğumu

bilniyorum ama 5 gün yaşadığını tıp bile kabul etmiyor bence siz yumurtlama beklenen gününden 2-3 gün sonra yumurtlamışsınızdor yada belkide yaşamıştır kaç haftalık hamilesiniz ki suan ben cinsiyetini 11.haftada öğrendim ama genelde yumurtlamadan önce olunca koz olur diye biliyorum
Katiliyorum...

Bencede yumurtlaması erken gerçekleşmiştir cunku bazı kadınlar 12.gün yumurtlayabiliyor 5 gün spermin canlı kalması imkansız gibi bisey eğer öyle olsa doktorlar 5 gün önceden başlayın derlerdi :)

Back
X