KIZZLAR YARDIM EDER MİSİNİZ?

hyl1907d

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
61
23
3
33
Merhaba arkadaşlar. bat dündü. adet olmadım . 2 gün geçti. yumurtlama tarihim 21 aralıktı.sizce hamile olma olasılıgım nedir? test almalımıyım beklemelimiyim?

Arkadaşım niye duruyosun hemen test al :)

EVET OLDU. DÖLLENME TARİİHİNDNE İTİBAREN İKİ GÜN ARALIKLA OLDU. SİZCE İKİ GÜN GECİKMESİ TEST ALMAM İÇİN SEBEPMİ

EVET OLDU. DÖLLENME TARİİHİNDNE İTİBAREN İKİ GÜN ARALIKLA OLDU. SİZCE İKİ GÜN GECİKMESİ TEST ALMAM İÇİN SEBEPMİ

Olduysa canım, ümitlendirmek istemiyorum senide içindeki şüphe gitsin diye bence al birşey kaybetmezsin

Tamam canım alıyım. ama kasıklarım ağrıyo.adet olacakmışım gibi hissediyorum

Bende senin gibi yumurtlama zamanı oldum benimde kasık ağrım var 4 gün kaldı bata bekliyorum ama canım benim geçseydi ben hemen alırım canım bu arada hemen adet söktürücü kullanma çocuk eğer çıkmazsa gec döllenme oluyor biliyosun bir yakınımız öle oldu kullandı sonra çocuğu aldırdılar bilgin olsun canm

Bende senin gibi yumurtlama zamanı oldum benimde kasık ağrım var 4 gün kaldı bata bekliyorum ama canım benim geçseydi ben hemen alırım canım bu arada hemen adet söktürücü kullanma çocuk eğer çıkmazsa gec döllenme oluyor biliyosun bir yakınımız öle oldu kullandı sonra çocuğu aldırdılar bilgin olsun canm
yok tatlım kullanmam ben öyle şeyler merak etme :*

Back
X