Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

merhaba kızanlarkaydirigubbakcemile3 bizim ikizler 10 ayın içindeler çok şükür iştahları yerinde herşeyide kendim yapıp veriyorum çorba muhallebi yemek yalnız sizden bir konuda yardım almak istiyorum hatta 2 konuda ben meyve sularını genelde kendim sıkıyorum ama bazen işim oluyo falan aksatıyorum acaba hazır yüzde yüz olanlardan arada alsam içirsem birşey olurmu hazır hiçbirşey vermitorum sadece gece formül mamaları var emziremiyorum çünkü artık birde normal süte tam bir yaşındamı geçmek lazım aydınlatıverin beni :uhm:
Bende hazıra karşıyım 9 aylık kızım mama vermiyorum ama dışarı çıkdığımızda zorda kaldığımda organik kavanoz pürelerinden yediriyorum ne kadar karşıda olsak zorda kaldığımızda kullanıyoruz bence hiçbirşey olmaz helede senin ikiz yetişemeyeceğin çok zamanlar oluyordur ama tabi tazesinin yerini asla tutmaz bence meyve suyu yerine organik kavanoz meyve pürelerinden ver evet inek sütüne 1 yaşından sonra başlıyoruz
teşekkür ederim canım saol organik arada bende dışarı çıkarsam mecbur kaldığımda kullanıyorum hangi marka kullanıyosun sen canım
bebelac 3 devam sütü verebilirsin
benim oğluşum şu anda 2 yaşında ama bende ona 10 aydan sonra organik kavonoz mamalarından vermiştim bende hazır hiçbirşey yedirmedim çok mecbur kaldığımda hazır çorba bile içirmedim
hee şimdi aklıma geldi milupanın galiba yüzdeyüz doğal meyve suları var kutuda onlardanda kullanabilirsin canım
milıpanın hazır meyvu suları var ama bence kavonoz püreler daha iyi ben hergün kavonoz veriyorum bundan 1 ay öncesine kadar kendim püre yapıyordum sonra cam rendem kırılınca bunlardan vermeye başladım baktım kızım severek yiyor bende şimdi her gün bi tane veriyorum,hem ayrıca evde kendi hazırladığımız meyve püreleride çok masum değil yani ALLAH bilir hormonu dayamışlardır dibine kadar.
milıpanın hazır meyvu suları var ama bence kavonoz püreler daha iyi ben hergün kavonoz veriyorum bundan 1 ay öncesine kadar kendim püre yapıyordum sonra cam rendem kırılınca bunlardan vermeye başladım baktım kızım severek yiyor bende şimdi her gün bi tane veriyorum,hem ayrıca evde kendi hazırladığımız meyve püreleride çok masum değil yani ALLAH bilir hormonu dayamışlardır dibine kadar.
benimde 10 aylık kızım var milupanın yada bebelacın kavanoz meyve pürelerinden yediremiyorum hoş evde benim yaptıklarımı da zor yiyor her öğünümüz 1 saat sürüyor ve bu yüzden dışarı falan çıkamıyorum
Ben dışarı çıkdığımda milupanın organik kavanoz pürelerinden alıyorum yanıma ama dediğim gibi evde kendim yapıyorum sonuçda organikde olsa ne olursa olsun 2 yıl raf ömrü var tazesinin yerini tutamaz aslında kızıma versem o kavanoz pürelerini hiç yeme derdim kalmayacak çünkü nedense onları pek severek yiyor benim yapdıklarıma dudak büküyor.Bence sütün varsa emziriyorsanda hiç mama devam sütü kullanma ne gerek varki yok mecbursan kullanırsın tabiki