KK Arkadaşlarının Sohbet Sayfası :)

aslında kimi sorsan asıl aşkı o:52::52: arkadaşıma ve bize bi yalan söyledi o yüzden araları çok fenaaaa açıldıı:53: tekrar birleştik. yani arkadaşım yalnız kaldığı için olabilir:ssz: ben isterdimki aramıza kimseler giremesin:ssz:

Olsun arkadaşında anlamıştır gerçeği senin gerçek dost olduğunu.Bence bu ders yeter arkadaşına aynı şeyi tekrarlayacağını sanmam:)) Bence arkadaşlarınla bugünlerin tadını çıkar.Tekrar berabersiniz ya o yeter :21:

Olsun arkadaşında anlamıştır gerçeği senin gerçek dost olduğunu.Bence bu ders yeter arkadaşına aynı şeyi tekrarlayacağını sanmam:)) Bence arkadaşlarınla bugünlerin tadını çıkar.Tekrar berabersiniz ya o yeter :21:

morrr ben sana yazdıktan sonra beğen önce beğenme demedim mi:27::27::27: ondan sonra vay efendim porti orda mısın:52: aaay uykun gelmedi mi:26:

burda 2.37 herkes yattı:52: ora nere kiii:26: kocan yatmadı mı madem orda 5se sen napıyosun buralardaaaaa git yatttt:9:

Eşim ben yatmadan yatmazki canım o benim mutfağı topluyordu en son baya batırdı da :52::52::52: O halde uyuyalım yarın vaktin olursa yine mesajlaşıp görüşürüz olmaz mı? Orada saat geçmiş baya..

Eşim ben yatmadan yatmazki canım o benim mutfağı topluyordu en son baya batırdı da :52::52::52: O halde uyuyalım yarın vaktin olursa yine mesajlaşıp görüşürüz olmaz mı? Orada saat geçmiş baya..

sizin gündüz 5mi:26: yani 17? evet burda çok geç oldu:27: sonra konuşuruzz:16::16::16: muahhh öptümmmm:16::16:

Back
X