KK BİR ERKEK FORMU OLSAYDI SORULARI VE CEVAPLARI NASIL OLURDU?

kuruyan fasulye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
1.254
1.841
83
Eğlence amaçlıdır.Biraz da gülelim. :KK76:
Evet hanımlar burası erkeklere yönelik bir form olsaydı sorulan sorular ve erkek zihniyetiyle verilen muhtemel cevapları ne olurdu ?

İlk örnekle ben başlayayım.

Soru-Selam beyler bir sıkıntım var.Benim hatun dün akşamdan beri trip atıyor.Ne yapcam ben?

Cvp-Boşver kanka başka hatun mu yok

-S*ktir et.2 gün arama bırak o panik yapsın.

-2 tokat atıver .Kediye döner.

- yaw taktığın şeye bak bi çiçek alsan affeder.

- abi hangisi ?

Eğlence amaçlıdır.Biraz da gülelim. :KK76:
Evet hanımlar burası erkeklere yönelik bir form olsaydı sorulan sorular ve erkek zihniyetiyle verilen muhtemel cevapları ne olurdu ?

İlk örnekle ben başlayayım.

Soru-Selam beyler bir sıkıntım var.Benim hatun dün akşamdan beri trip atıyor.Ne yapcam ben?

Cvp-Boşver kanka başka hatun mu yok

-S*ktir et.2 gün arama bırak o panik yapsın.

-2 tokat atıver .Kediye döner.

- yaw taktığın şeye bak bi çiçek alsan affeder.

- abi hangisi ?
Beyler slm
Ya ben du bi bok yedim yakalandim durumu nasil duzeltirim
- abi ispat yoksa inkara devam... İnkar et .. Gorduyse bile kendi gozunden suphelensin...

- abi sana soru soruyorsa sen de ona soru sor ters koseye yatir balatalari yansin konuyu da unutur .. Gecmis olsun abi

Beyler acil yardim... Kaynnam bu yaz tatilini bizde gecirecekmis... Ogretmenim ve is toplantim var sehir disina gitcem ayagi da yapamiyorum ... Acill yardimmm hahahahahahahahahahahahahhahah. Ayyy ben bile uzuldum su an

Olma
- hacılar bi b..k yedik kız hamile iyimi lan , nolcak şimdi , bişi söyleyin oluuum ne bakıyonuzzz

- analı babalı büyütün bilader , olan olmuş ne diyelim

- büyütcezde abisiyle babası bizi vurmazsa !!!! laaaan saklancak yer ayarlayın laaaannn !!!!!

:KK70::KK70: :KK70:
olmaz LAN ne buyutmesı ,ben evliyım,bıtanecık karım duyarsa çok üzülür