kk da beni merak eden dostlarim icin...dogumum ve lohusalik donemim

Ohhhh çok şükür :21:

Ben de seni merak ediyordum canım, sonunda sağ salim almışsın kuzunu kucağına :nazar: Tosuncukmuş tam :nazar: Sezaryen kararı çok yerindeymiş.

Hayatının yeni bir dönemi başladı canım. Artık eski dönemi bırak, geleceğe bak. Elini tutan minik el hep cesaret versin sana. Mutluluğuna yelken aç canım. :29:

Merhaba arkadaşlar,
21 şubat sabah dokuzda hastaneye gttm acilma ve sanci olmadığı için çatımda müsait olmadigndan bebegin iri olması mantar enfeksynumda buna eklenince doktor sezaryen teşhisi koydu .spinal belden uyustrmali istedim bebegimi ilk ben göreyim diye.. beste ameliyata girdim 17:18de bebegimi göğsüme koydular inanılmaz saçlı bir bebek lila 05 doğru tahmin etmiş allahım nazarlardan saklasin...sapsari kapkalin saçları masmavi gözleri var eşim tatar söylemistim çekik gözleri .4100 gram 53 cm doğdu...göğsüme koydukları an aglamaktan kendimden gectim yeniden dogdum sanki bütün acılar pişmanliklar sona erdi Rabbime şükürler olsun bugün hir haftalık oldu geceleri beni uykusuz braksada çok mutluym çok seviyorum onu...amelyttn ciktgmda kocamla annem brbirine grmsti annem lohusalgmi orda geçirmemi ıstior kocam izin vermiyordu annemle aralarında gerginlik olmuş kızıma bakamazsiniz demiş bide abimin eşi bebegin resmini çekti dye oda da kalabalık dye eşim misafirleri kovmus annemede sus falan dedi çok üzüldüm tartıştılar amelyttn bi çıktım onların tartışmaları süt az gelio zaten yara oldu goguslerim çok fena ama yinede kremleyip emziriyorum..İlkdefa bugün tel elime alip nete girdim sadece bebegimle ilgileniyorum.burdan bana destek olup doğumum için dua edenlere çok teşekkür ediyorum.insanın bebegi olması bambaşka bişey tarifsiz...herşeye rağmen çok mutlym eşim bile bebegi bekldgmden çok seviyo ilgileniyor yanımda yatıyor beşikte de bebek yanımızda hemen.

Hayırlı olsun canım allahım bağışlasın gögüs uçlarına kenakort diye bi krem var onu sür çatlamış kısımlarına yapıştırma özelliğivar ama emzirmeden yıka süt deliklerine sürmemeye çalış...

Back