kk da en ilginizi çeken konu neydi?

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
ben siteye üye olmadan önce bir konu görmüştüm "kk yı görünce midem bulanıyor" diye:52: hamileymiş arkadaş çok sevdiği şeylere midesi bulanıomuş hamilelikte çok ilgimi çekmişti gerçekten...sizin komiğinze giden yada çok etkilendiğiniz konul varmı kızlar :52::52:

Son düzenleme:
valla okadar çok konu dikkatimi çekioki burda :52: diyet grupları ,egzersiz yarışmaları, moda, estetikle ilgi topicler, saglıklı yaşamtopicleri, şifalı bitkiler,şifalı taşlar,meditasyon,yoga,plates topicleri :52: ohoooo da bi sürü var

Saç uzatma yöntemleri :64: o konuyu görünce elime hemen kağıt kalem alıp not almaya başladığımı hatırlıyorum :1:

bi konu vardı radyo frekansı gibi ses çıkaran link eklemişlerdi günde 10 kere mi ne dinlersen göğüs büyütüyormuş o çok ilgimi çekmişti :9: 3 kere dinledim sesten cinnet geçirecektim az kalsın

ben siteye üye olmadan önce bir konu görmüştüm "kk yı görünce midem bulanıyor" diye:52: hamileymiş arkadaş çok sevdiği şeylere midesi bulanıomuş hamilelikte çok ilgimi çekmişti gerçekten...sizin komiğinze giden yada çok etkilendiğiniz konul varmı kızlar :52::52:

hahha:52:nee kk yı görünce midesi mi bulanıyomuş:52:

bende ilgimi çeken demiyimde burda o kadar çok çocuk konuşmaktan hoşlanan kadın var ki artık böğğ geldi içimden ya yok çocuğu diş çıkarmış,çocuğuna yoğurt ne marka yedirmeliymiş,çocuğu tuvaletini yapamıyomuşda yok çocuğu ordan atlamış burdan hoplamış da:19:yok artık günde kaç kez gaz çıkardığınıda yazın bari töbe ya:47:

Sanırım burun estetiğiydi ilk ilgimi çeken ama düşünüyor myuum böyle bişey yoo düşünmüyorum :1:

kk yı çok sevıyorum ama online forum da hep annelık hamilelık üzerıne konusulmasından sıkılıyorum ya da diyet başka hiçbirşey yok!!!!!!!

Bir derdim var-eşi ve eşinin ailesi,varya resmen manyak oldum neler varmış dünyada ne eşler,kavınvalideler,kayınlar,görümceler,eltiler,eşler vs.vs uzayıp gidiyor,kafayı yiyeceğim ben burdakı konuları okamaktan.

bu konuyu nerelerı deştinizde çıkardınız yukarı ?

kk da ilginizi çeken konu neydi diye sorulmuş soru ama

ben de konuyla tam ilgili olmasa da ,tamamen de alakasız olmadığını düşündüğüm için

bu soruya şöyle cevap vermek istiyorum;

kk da dikkatimi çeken topiklerdeki konulardan ziyade ,topiklerde kadınların kullandığı uydurma kelimelerdi..şöyle ki;

koçiş(en saçma bulduğum ifadedir)bebiş,oğluş,anniş, ve de en uydurma olanı hamile kelimesinin en tuhaf versiyonu olan HAMİŞ kelimesi:9:

Son düzenleme:
Back
X