kk dan akıl istiyorum

sbry

Defnem 💕
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
4.213
4.389
448
valla bu konuyu bikaç kere açmayı düşünüp vazgeçtim çok büyük dert değil ama aklıma geldikçe o şahsı gördükçe sinirlerim tepeme çıkıo
kısaca anlatıyim konuyu eşimle konuşurken nişanlıyken falan arada sigara kullanıodum 1paket 1ay mesela bağımlısı deildim canım ister yakardım bitane yeri gelir 1hafta aramazdım keyiftendi benimkisi bunu eşimde biliodu o zamanlar o kullanmadığı için zaten keyfiyen içiosun tamamen bırak diodu neyse evlendik kesin bi şekilde artık içme demeye başladı baktım sürekli söleniyo tamam bıraktım dedim çok içmiodum zaten dediğim gibi bu arada onun bütün sülalesi ailesi herkes biliodu arada yine içtiğimi
ne olduysa mart ayında oldu bi gün kalktım kahvaltıya kayındeme gittim eşim işteydi oturduk ettik sigara uzattı al karşılıklı keyif için içelim dedi kahvelerimizide yaptık görümcem falanda vardı akşam oldu eşim geldi eve geçiyoruz sen bugün benim istemediğim bişey yaptın mı dedi. dedim o nerden çıktı bütün gün annenleydim o nerden çıktı dedim giderken marketten bi paket sigara alalım mı demesin mi ben nolduğumu şaşırdım diorum kendi kendime evdeki paketimi falan yakaladı heralde
neyse eve geldik bu birini aradı at resmi dedi bana gösterdi elimde sigara fotografı kim atmış dersiniz bitanecik görümcem nasıl şol oldum hayır yani 4senedir bilio zaten bi anda noldu da böle yaptı hiç anlamadım küçükde değil 20yaşında ben bi şekilde eşime açıklama yaptım bidaha istemiorum dedi kapandı konu o günden beri görümcemle konuşmuoruz mecburiyet dışında ondan sonra bana yaptıklarıda bitmedi bi anda nolduda bana bu kadar düşman oldu anlayamıorum hergün yüz yüze bakıorus ama yüzünü bile görmek istemiyorum artık

valla bu konuyu bikaç kere açmayı düşünüp vazgeçtim çok büyük dert değil ama aklıma geldikçe o şahsı gördükçe sinirlerim tepeme çıkıo
kısaca anlatıyim konuyu eşimle konuşurken nişanlıyken falan arada sigara kullanıodum 1paket 1ay mesela bağımlısı deildim canım ister yakardım bitane yeri gelir 1hafta aramazdım keyiftendi benimkisi bunu eşimde biliodu o zamanlar o kullanmadığı için zaten keyfiyen içiosun tamamen bırak diodu neyse evlendik kesin bi şekilde artık içme demeye başladı baktım sürekli söleniyo tamam bıraktım dedim çok içmiodum zaten dediğim gibi bu arada onun bütün sülalesi ailesi herkes biliodu arada yine içtiğimi
ne olduysa mart ayında oldu bi gün kalktım kahvaltıya kayındeme gittim eşim işteydi oturduk ettik sigara uzattı al karşılıklı keyif için içelim dedi kahvelerimizide yaptık görümcem falanda vardı akşam oldu eşim geldi eve geçiyoruz sen bugün benim istemediğim bişey yaptın mı dedi. dedim o nerden çıktı bütün gün annenleydim o nerden çıktı dedim giderken marketten bi paket sigara alalım mı demesin mi ben nolduğumu şaşırdım diorum kendi kendime evdeki paketimi falan yakaladı heralde
neyse eve geldik bu birini aradı at resmi dedi bana gösterdi elimde sigara fotografı kim atmış dersiniz bitanecik görümcem nasıl şol oldum hayır yani 4senedir bilio zaten bi anda noldu da böle yaptı hiç anlamadım küçükde değil 20yaşında ben bi şekilde eşime açıklama yaptım bidaha istemiorum dedi kapandı konu o günden beri görümcemle konuşmuoruz mecburiyet dışında ondan sonra bana yaptıklarıda bitmedi bi anda nolduda bana bu kadar düşman oldu anlayamıorum hergün yüz yüze bakıorus ama yüzünü bile görmek istemiyorum artık

Cnm eşin içmeni istemediği için görümcenden rica etmiş olabilir mi yani işte yanınızda içerse bana bilgi ver felan demiş olabilir mi :52:

20 yaşında biri "ispiyonculuk" "sır saklamak" gibi kavramları oturtmuş olmalı zihninde.Bence tepkinizi koyun.Orda bir şeyler yerken falan al bunu da çek diye poz verin, laıfnızı söyleyin ve mesafeli durun...

Cnm eşin içmeni istemediği için görümcenden rica etmiş olabilir mi yani işte yanınızda içerse bana bilgi ver felan demiş olabilir mi :52:

öle olsa bile canım bunun için 4sene nie bekledi en başlarda nişanlıyken falan aramızda kıskançlık vardı ama evlendikten sonra kalkmıştı bu yeniden kıskanmaya mı başladı anlamadım

20 yaşında biri "ispiyonculuk" "sır saklamak" gibi kavramları oturtmuş olmalı zihninde.Bence tepkinizi koyun.Orda bir şeyler yerken falan al bunu da çek diye poz verin, laıfnızı söyleyin ve mesafeli durun...

zaten öle yapıorum canım konuşmuyorum çok çok mecbur olmadıkça o da öle zaten o olaydan sonra nie böle yaptın bile demedim şimdi hergün görüoruzda birbirimizi patlıcam die korkuyorum

klişe olacak ama: dostunu kendine yakın dümanını dahada yakın tut demişler. tepki vermeyin görümcenizin elbet işi düşer size :34:

Aslında en güzeli pat diye sormak niye böyle çirkin bir şey yaptın diye, ardından da bundan sonra mesafeli ol benimle demek.İçine atacağına, bırak topu o alsın...

bide eşimin doğum günü mayıstaydı msj atmış Allah yeni yaşından sana akıl versin die eşim geçenlerde yanlışlıkla ağzından kaçırdı dünde yine bişey oldu yine aynısını tekrarlıodu ki eşim bi bakış attı kapadı çenesini arkamızda beddua falanda ediomuş kv alt komşusu söledi onda oturuken hatta o da bağırmış çıkmış balkona yoksa elimde kalıcaktı dio 40yaşındaki kadını bile dellendirme yani söledikleri siz düşünün

klişe olacak ama: dostunu kendine yakın dümanını dahada yakın tut demişler. tepki vermeyin görümcenizin elbet işi düşer size :34:

ne güzel söylemişsin canım valla tam benim duruma cup die oturdu o da içio sigara kaç kere cebinden çakmak falan düştü çaktırmadan kaldırdım hep dur bakalım o da el içine karışıcak ben o zaman konuşmaya başlıcam

Aslında en güzeli pat diye sormak niye böyle çirkin bir şey yaptın diye, ardından da bundan sonra mesafeli ol benimle demek.İçine atacağına, bırak topu o alsın...

açarsam konuyu ikimizde deliyiz gireriz valla birbirimize ondan korkuyorum kv üzmek istemiyorum ama dur bakalım zamanı gelir el içine karışır o zaman tokat gibi çarparım lafı yüzüne

aa deli mi nedir. gelmiş kaç yaşına ispiyonculuk mu yapıyor. tavrınızı koyun. aklı kesmemiş o şahsa da yaptığının ne demek olduğunu sorun

ne güzel söylemişsin canım valla tam benim duruma cup die oturdu o da içio sigara kaç kere cebinden çakmak falan düştü çaktırmadan kaldırdım hep dur bakalım o da el içine karışıcak ben o zaman konuşmaya başlıcam

zamanlamayı iyi ayarla canım :23: aceleye hiç gerek yok :34: küçük hanımın başına gelsinde belki akıllanır

aynen öle canım sabrediyorum bakalım umarım o zaman biran önce gelirde içimdekileri kusarım

aa deli mi nedir. gelmiş kaç yaşına ispiyonculuk mu yapıyor. tavrınızı koyun. aklı kesmemiş o şahsa da yaptığının ne demek olduğunu sorun

çocuk gibi hala 7aylık doğmuş ölücek die özellikle kp çok üstüne düşmüş sonuç bu işte babasının abisinin kucağında gezer kocaman kız annesine adıyla seslenir azarlar yüz buldukça azıtmış böle benimde susup oturmamı tavır koymamamı bekliodu ama havasını alır valla kendimi kimseye ezdiremem

Fazla cocukca bi davranis...
Esin icin soyluyorum...
20 yaaindaki ergenle bir olup esinin arkasindan is cevirmesi hos degil..
Bence esinle halletmen gereken bi sorun..
Gorumcen zaten heyecan arayacagi bi yasta ,kocan da ona macera bulmus iste canim..

Fazla cocukca bi davranis...
Esin icin soyluyorum...
20 yaaindaki ergenle bir olup esinin arkasindan is cevirmesi hos degil..
Bence esinle halletmen gereken bi sorun..
Gorumcen zaten heyecan arayacagi bi yasta ,kocan da ona macera bulmus iste canim..

haklısın canım ama eşimi nereye çeksen gelir. çok temiz kalpli inanıyo yani hemen anlatsamda biraz zor anlar bide hiç sevmediği için böle şeyleri konuşsamda fayda etmiceni düşünüyorum :((

Allahım ne insanlar var resmen kardesinin evliliğini bitirmeye calısıyor yoksa baska acıklaması olamaz bende olsam eğer mesafe koyardım zaten araya

görümcenize güzel bi ders verirsiniz zamanı elbet gelir elinize düşer.. peki ama siz niçin eşinizden gizlice sigara içiyorsunuz? bırakamıyorsanız eşinize karşı dürüst olun bırakamıyorum deyin veya bırakmak istemiyorsanız bunu dile getirin. bence sizin eşinizden bir şeyler saklamanızda hoş olmamış.

çok salakça bir şey yapmış amaç ne anlamadım. seni abisine şikayet eder gibi !

hem sigarayı da bırak kuzum kendine zarar veriyorsun az da olsa içme bak eşin ne güzel sigara kullanmıyor. hem sigara erken yaşlanmaya neden oluyor gerisini sen düşün :34:

Olay şöyle gelişti :)

Eşin görümceni sigara içerken yakaladı o da sen kendi karına bak dedi o da içmiyyor benim karım dedi görümcen de bunu yaptı al gözüne sok diye belki kv den de bilmiyordur başka ne olabilir bilmiyorum

Back
X