Yok kv eşini boynundan öpüyormuş da, ensestmiş de, tövbe tövbe. Oğlu o onun tabiki öpecek. Bir erkek kardeşim yok. Ben de bir gelin adayıyım ama sevgilimin annesinin sevgilimle iletişimine karışacak haddi görnüyorum kendimde. Kadın doğurduğu büyüttüğü çocuğu öperken size mi soracak yahu? Kendimi koyuyorum yerine. 9 ay karnımda taşıyacağım, binbir zorlukla büyüteceğim, sonra dış kapının dış mandalı bir kız gelip oğlumu benden kıskanacak. Yolarım o kızı, net. Sizin kendinizde bu hakkı nası bulduğunuzu hala anlamış değilim. Cinsellik konuları açılınca tüm kadınlar aaa pis terbiyesiz biz kocişimle asla sevişmyz .s diyen kadınlar bir de kvlere sallıyorlar. Ana oğul ilişkisini cinselliğe indiricek kadar değişik bir kafa yapıları var. Toplumda da bu böyle. Evlendik mi adamı tapulu malımız sanıyoruz ağaç kabuğundan çıkmış sanki.. yengem de böyle. Yılda bir kere anneanneme gelen dayım evi süpürdü diye evde kaç tane kız var sana mı kaldı süpürmek diyen, dayım anneannem için markete gitse surat atan iğrenç bir yaratık. Azalarak bitin bence. Oh be rahatladım