Kk gelinlerinin kv kıskançlığı

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
26
Yok kv eşini boynundan öpüyormuş da, ensestmiş de, tövbe tövbe. Oğlu o onun tabiki öpecek. Bir erkek kardeşim yok. Ben de bir gelin adayıyım ama sevgilimin annesinin sevgilimle iletişimine karışacak haddi görnüyorum kendimde. Kadın doğurduğu büyüttüğü çocuğu öperken size mi soracak yahu? Kendimi koyuyorum yerine. 9 ay karnımda taşıyacağım, binbir zorlukla büyüteceğim, sonra dış kapının dış mandalı bir kız gelip oğlumu benden kıskanacak. Yolarım o kızı, net. Sizin kendinizde bu hakkı nası bulduğunuzu hala anlamış değilim. Cinsellik konuları açılınca tüm kadınlar aaa pis terbiyesiz biz kocişimle asla sevişmyz .s diyen kadınlar bir de kvlere sallıyorlar. Ana oğul ilişkisini cinselliğe indiricek kadar değişik bir kafa yapıları var. Toplumda da bu böyle. Evlendik mi adamı tapulu malımız sanıyoruz ağaç kabuğundan çıkmış sanki.. yengem de böyle. Yılda bir kere anneanneme gelen dayım evi süpürdü diye evde kaç tane kız var sana mı kaldı süpürmek diyen, dayım anneannem için markete gitse surat atan iğrenç bir yaratık. Azalarak bitin bence. Oh be rahatladım

Benim kardeşim de karisinin yanininda yegen sevemiyor. Annemi ve bizi saymiyorim bile. Elimde olsa yuzunu göstermeyecek.

benim öyle bi sorunum yok ama dikkat et kıskançlıkla suçladığın kk gelinleri gelip seni taşlamasın şimdi :KK70:

Neye gerildiniz ki ? ne oldu da siz böyle gerildiniz?

Kv nin derdi seni mi gerdi?
Gelin adayıyım diyorsun istersen gelin olunca tekrar görüşelim ne dersin?
İnşallah tabiri caizse oğluyla evli bi kv ye rastlamazsın..
O açılan konuyu okuduysan Boynundan öpüyor oğlunun ama oğlu karısına annesinin yanında mesafeli duruyor...Sen de bunu yaşar normal der mutlu olursan o zaman konu açarsın.

Yok kv eşini boynundan öpüyormuş da, ensestmiş de, tövbe tövbe. Oğlu o onun tabiki öpecek. Bir erkek kardeşim yok. Ben de bir gelin adayıyım ama sevgilimin annesinin sevgilimle iletişimine karışacak haddi görnüyorum kendimde. Kadın doğurduğu büyüttüğü çocuğu öperken size mi soracak yahu? Kendimi koyuyorum yerine. 9 ay karnımda taşıyacağım, binbir zorlukla büyüteceğim, sonra dış kapının dış mandalı bir kız gelip oğlumu benden kıskanacak. Yolarım o kızı, net. Sizin kendinizde bu hakkı nası bulduğunuzu hala anlamış değilim. Cinsellik konuları açılınca tüm kadınlar aaa pis terbiyesiz biz kocişimle asla sevişmyz .s diyen kadınlar bir de kvlere sallıyorlar. Ana oğul ilişkisini cinselliğe indiricek kadar değişik bir kafa yapıları var. Toplumda da bu böyle. Evlendik mi adamı tapulu malımız sanıyoruz ağaç kabuğundan çıkmış sanki.. yengem de böyle. Yılda bir kere anneanneme gelen dayım evi süpürdü diye evde kaç tane kız var sana mı kaldı süpürmek diyen, dayım anneannem için markete gitse surat atan iğrenç bir yaratık. Azalarak bitin bence. Oh be rahatladım
O degil de sen olur da erkek arkadasinla evlenirsen eger bir omur dis kapinin dis mandali olarak mi yasamak istiyorsun. Hayat kuruyorsun aile oluyorsun.
Hatta kayinvaliden de dis kapinin dis mandalidir dusunsene kocasinin ailesinin yaninda. Kadina bak utanmadan cocuk yapmis bir de o kadar vasifsizken.
Sen bi evlen de o zaman konusalim.

Kibledim üye hakkında konu açamazsınız yasak tepkinizi gidip konuda belirtin ayrıca herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil her insanın aklı fikri kendine şu insanların düşüncelerine yanlış ya da doğru saygı duymayı öğrenin artık

Back
X