- 10 Nisan 2025
- 95
- 204
- 8
- 35
- Konu Sahibi sadesadece
Merhaba,
Bir süredir burada epey yazı okudum, sosyolojik olarak incelemek lazım ama buradaki kadar “boşan” diyen bir ekip görmedim, neden bu kadar rahat bir şekilde herkes boşanma tavsiyesi veriyor?
Dışarıda bir arkadaşınız derdini anlatınca boşan demek bu kadar kolay mı?
* malum sözlükte bile burası yazılan söyle entryler var;
en çok kullanılan cümleler
1-boşan
2-neden çocuk yaptın?
Örnek 2;
bunun "bir derdim var" adında bir sekmesi var.
okuyunca ulan bunlar gerçek mi tepkisi verebileceğiniz olaylar barındıran ve hiçbir erkeğin haklı çıkabilme olasılığı olmayan, daha derdinizi yazarken ilk cümlenizin ilk kelimesinin ilk hecesini bile yazsanız, boşanmanızı öğütleyen yorum yazılan, okumadım ama boşan diye yorum yapılan hatta hala boşanmadığınız için yorumlarda kızılan bir site.
bazıları sevgilisi ya da nişanlısı ile derdini anlatıyor, bazısı ana babasıyla olan derdini yazıyor, onlara bile önce bi evlen sonra boşanırsın diye nasihat veriliyor.
bekarsan da evlen gör sonra boşanırsın diye yorum yazıyorlar.
ben bekarım, okurken benim bile evlenip boşanasım geldi.
Bir süredir burada epey yazı okudum, sosyolojik olarak incelemek lazım ama buradaki kadar “boşan” diyen bir ekip görmedim, neden bu kadar rahat bir şekilde herkes boşanma tavsiyesi veriyor?
Dışarıda bir arkadaşınız derdini anlatınca boşan demek bu kadar kolay mı?
* malum sözlükte bile burası yazılan söyle entryler var;
en çok kullanılan cümleler
1-boşan
2-neden çocuk yaptın?
Örnek 2;
bunun "bir derdim var" adında bir sekmesi var.
okuyunca ulan bunlar gerçek mi tepkisi verebileceğiniz olaylar barındıran ve hiçbir erkeğin haklı çıkabilme olasılığı olmayan, daha derdinizi yazarken ilk cümlenizin ilk kelimesinin ilk hecesini bile yazsanız, boşanmanızı öğütleyen yorum yazılan, okumadım ama boşan diye yorum yapılan hatta hala boşanmadığınız için yorumlarda kızılan bir site.
bazıları sevgilisi ya da nişanlısı ile derdini anlatıyor, bazısı ana babasıyla olan derdini yazıyor, onlara bile önce bi evlen sonra boşanırsın diye nasihat veriliyor.
bekarsan da evlen gör sonra boşanırsın diye yorum yazıyorlar.
ben bekarım, okurken benim bile evlenip boşanasım geldi.
Son düzenleme: