Kk kadınları ve boşan ben arkandayım felsefesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadin gelmis aldatildim siddet görüyorum diyor ne diyelim ? bosanma sakın kocanin yakasina yapış asla birakma mi diyelim ? Ya da 3.sayfa haberlerinde mi görelim bırakin şu gelinlikle geldin kefenle cıkarsın kafasını artık.

Bu azminizi ve kaleminizi dayak yemek normal tecavüzde orada ne işin vardı Kocani eve yemekle bağla güzel gecelik al erkek bu hayatını kaydirsa gözünü çıkarsa sus.Erkek nimet kadın olsada olur olmasada sürüsüne bereket diyen Kadın kimse ile konuşmasın erkek her çiçekten bal alsın erkek pek tecrübeli kadın saf olsun diyen toplumda aramızda yaşayan erkek yancilarina karşı da yada kadını 2 cins 2 tür insan bile saymayan kişilere karşı kullansanız daha yerini bulur

Size açıklama gereği duymuyorum neyi neden yazdığımi anlayacak olduğunuzu düşünmuyorum

Evlilik güzeldir kadını rezil etmiyorsa evlilik güzeldir kadına boynuz takmiyorsa evlilik güzeldir kadın hizmetçi olmuyorsa evlilik güzeldir kadın fakirleşmiyorsa evlilik güzeldir kadın anlaşılıyorsa evlilik güzeldir kadın sulalenin çilesini cekmiyorsa evlilik güzeldir adil ve eşit işe

Neyse ya delinin biri kuyuya taş atınca onu cikarmaya çalışmayacaksin akıllı isen bırak deliler atlar zaten peşinden

Ay yetişemedim çok lafım vardı çok kadınlara gerizekalı diyor boşan deyince sanki her kadın koşup bosuyor bizim lafla yooo memnun olsun çogu bosanmiyor dayağa aldatilmaya kanser olana kadar devam ediyor bu başarı tablosuna birşey diyemiyoruz

Sanılanın aksine çocuk için boşanmayan adamlar da var. Her gün çocuğunu görmek isteyip annesinden de ayrılmasına gönlü razı gelmediğinden duruyor. Bu hikayeden beterini yaşayan erkek arkadaşlarım var, tamamen bu motivasyonla dişlerini sıkıyorlar.
Çocuktan ayrılmak istememe kısmını anlayabiliyorum. Yalnız o konu özelinde abartılar olduğunu düşünüyorum. Adam evlilikte kusurlu taraf değilken; neden elinde, avucunda ne varsa kadına versin ?

Çocuktan ayrılmak istememe kısmını anlayabiliyorum. Yalnız o konu özelinde abartılar olduğunu düşünüyorum. Adam evlilikte kusurlu taraf değilken; neden elinde, avucunda ne varsa kadına versin ?
Bazı insanların aydınlanması çok zaman alır. Sevgisi yoğunsa hele iyice tüketene kadar hiçbir şeyi gözü görmez. İstikrarlı olarak zamanla dozu arttırılmış manipülasyonları sezmek zordur. Herkesin karakteri bir değil ama ben açıkçası şurdan biliyorum evlenmeden önce asla kabul etmem dediğim bazı şeyleri evlilik içinde kabul ettim.

O konuda kadına söylenecek bir şey yok aslında. Ortada gerçekten anlatılan donanımda bir adam varsa(!) ; adamın 10 yıl önce boşanmış olması gerekiyor zaten.
Çocuk olunca adamlar da bir duruyor, özellikle çocuklarım bunun gibi bir kadının elinde kalmasın diye duruyorlar. Kuzenim yaşadı benzer bir evliliği yıllarca, biz abi boşan dedikçe zamanı var diyordu. Bu yaz başı küçük kız velayetini babanın alabileceği yaşa gelince çaktı davayı, aldı çocuklarını koydu hatunu kapının önüne. Mecburen sabreden adamlar da var. Annenin çocuk için katlanması saçma çünkü çok büyük olasılıkla velayet anneye veriliyor zaten. Babaların çocuk için katlanıyor olması daha mantıklı vr yüksek ihtimal.

Mal davaları uzun sürebiliyor. Adamın geliri iyi, ikinci evin yarısını da alacak, üstüne koyar yarım evi bir ev yapar. Hem kadından bir çocuğu var, çocuk konusunda kadına belli ki güveniyor, bir daha evlenme durumunda çocuğun hakkını şimdiden bırakayım demiş de olabilir.

ben bekarım, okurken benim bile evlenip boşanasım geldi.

Konunuzun ilk halini beğenmeyip, güncellemeye karar vermişsiniz.

Konunuzu güncellerken de "ben bekarım..." demişsiniz. Siz bekarsanız :
23 Ağustos 2025 Ev işleri ve eşimin beklentileri
18 Nisan 2025 Çocuk istememek
10 Nisan 2025 Ev alma süreci
konuları kime ait ?

Konu başlığınıza da itirazım var. "Boşan ben arkandayım" diye bir felsefe olamaz. Herkes bu hayatta kendinden sorumlu. İnsanlar bir karar alırken enine boyuna düşünüp, sonuçlarıyla da kendileri mücadele etmeli.

Bazen ahaaa kesin boşanacak diyorum bir bakıyorum üyelik iptali yapmış 💔

Kadın evli olduğundan bahsettiği ve evliliğine dair de açtığı konuları olmasına rağmen "ben bekarım..." dedi; üyelik iptali yapmış çok mu. 😒

Konular, yorumlar ve üyeler hakkında konu açmak yasaktır.

KK Kadınları boşanmalısın dedi diye kaç kadın boşandı? 1000 kadından belki 5 tanesi, onlar da zaten şiddet aldatma kumar veya uyuşturucu bağımlılığı artık canına tak ettiği için boşanıyor.

Önce bir boşan denilen konuları okuyun kendi fikriniz oluşsun sonra kendinize ait düşüncenizi yazın el alemin entrylerini değil.

Neyse hanımlar herkese iyi hafta sonları.

Not da düşeyim, buraları sıkı takip edenler bilgisi olmadan fikir yürütenlere gelsin, şiddet aldatma eziyet vs sebeplerle boşanmaya çalışırken öldürülen üyelerimizi de yazın, anneli kızlı katledilen kadınları da sosyolojik olarak inceleyin entryler girin.

Herkes kendi mahallesinde oynasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X