bazı modelleri çok beğendim benimde aramda bi kaç santim var hemen hemen aynıyız ayakkabı bulmam zorolacak ya bi şey soracam beğendiğin ayakkabının topuğunu kısalttırma gibi bi durum olabilir mi
bazı modelleri çok beğendim benimde aramda bi kaç santim var hemen hemen aynıyız ayakkabı bulmam zorolacak ya bi şey soracam beğendiğin ayakkabının topuğunu kısalttırma gibi bi durum olabilir mi
Kızlar ben de aynı dertten müzdaripim.5 punto topuklu bir ayakkabı aldım,şimdi hep platform modeller var.Ama saçtır duvaktır derken nişanlımdan uzun oluyorum.
Biz şöyle bir çözüm bulduk erkek ayakkabılarında içten gizli topuklu olanlar var mesela yeşil kundurada satılıyor.5 cm den 10 cm ye kadar uzun gösteriyo hem de içeriden olduğundan belli olmuyor,dilerseniz siz de göz atabilirsiniz.
hımmm bu da güzel bir seçenek hakkatenben nişanlımdan 1-2 cm kısa olacağım son haliyle galiba. ama başka arkadaşlar için iyi bir çözüm.
off evet ya bende aynı dertten müzdaribimuzun boylu olmanın dezavantajı da bu olsa gerek :/
Babet mi yoksa kısa topukmu giymeli emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?