• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kk nın iyi kalpli melekleri,lütfen benim derdime de bir el atıverin,yardımınıza ihtiy

ben henüz boş alanlarda çalışıyorum eşime en azından ara sokaklarda sürmek isteiğimi söylesem de nafile.Vaz geçeceğim anı bekliyor zannımca.Ama pes etmiycem.Geçen hafta sonu şeytan dedi ki al anahtarı çık.Bu günlerde çok oluyor bakalım şeytana uymam yakındır.Oğlum geçenlerde öyle bir laf etti ki :Anne kocaman teyzeler minibüs kullanıyor bence sen de artık sürsen iyi olur dedi.Babası arabasına kıyıp da çalıştırmıyor ki.Borcunu öderken ortak,iş sürmeye gelince araba benim havalarında.Ben de yorumları takip edicem.Belki cesaret gelir bana da.

selamlar kızlar

3 yıl öncesine kadar eşim yanımdayken arabayla trafiğe çıkabiliyordum

usta şöför değildim ama en azından çıkıyordum

şimdi sanki bütün bildiğimi unuttum,eşimle araba konusunda epey tartıştım ve inanın çok yoruldum

birgün sabah işe giderken yine beni sinir etti,arabayı çektim sağa ve kontağı bıraktım,daha da elime almadım

kendimde tekrar cesaret bulup ,tek başıma araba kullanmak istiyorum ama korkuyorum

bebekle dolmuş,otobüs zor oluyor,evde kalsam çok sıkılıyoruz ikimize,çünkü eşimin mesai saatleri karışık

biran önce bağımlılıktan kurtulup,korkularımı yenmem gerek,inanın bu konuda çok sıkıntılıyım

allah daha büyük dert vermesin hiç kimseye ,belki bu mu?diyeceksiniz ama...

bu konuda bana biraz cesaret ve destek verirseni çok mutlu olurum,herkese şimdiden teşekkürler

Eşin işteyken koyuyorsun bebeğini araç koltuğuna güzelce bağlıyorsun uyutsan daha iyi olur biniyorsun arabaya derin bi nefes alîp yaşlî teyzeler bile kullanırken senin neyin eksikmişte diye düşünüyosun önce mahalle aralarında yavaş yavaş alışıyorsun bir hafta filan mahlle aralarinda gez evinizin orda sonra trafiğe çık şeridinden çîkmadığın ve hız yapmadıgin sürece kinse sana çarpmaz sende kimseye carpmazsın korkma ayrıca sana korna çalanlara kulak asma sende onlara aynı şiddetle bas sakın panik yapma yol verecem diye gecmek isteyen sollar gecer seni vede orta seritten git kimseye engel olmamak ićin panik olduğunda dörtlüleri yakki seni kimse rahatsiz etmesin..en önemlisi bebeğin ağladında sakin onunla ilgilenme durana kadar panik olmamak için müziğin sesini aç sonuna kadarki onu duyma onu duydukca panik olursun panik demek kaza demek bırak ağlasin müsayıt biyere çekene kadar arabayî..

İmza

Back