KK Profil fotoğraflarını inceliyoruz

Yapay zeka beni böyle hayal ettiği için pp böyle 😂
Nickin hikayesi zaten diğer konuda vardı. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂

Benim profilimde Nefertiti var. British Museum'daki büstünün yapay zeka yorumu.
Mısır tarihini severim. Nefertiti'de çok egzotik geliyor bana. İnce uzun boyunlu kadınların kesinlikle kendine has bir havası var.

sakurabirs sakurabirs Sizin pp hep dikkatimi çekmiştir. Holbein'in tablosu. Kim olduğu bilgisini yazmayı size bırakayım. Nickinizi de dinlemek güzel olurdu.
Benim pp Anne Boleyn'den geliyor. İngiliz tarihini sevdiğim için koydum. The Crown,Boleyn kızları ve özellikle The Tudors etkisiyle ilgilenmeye başladım. Kral 8.Henry'nin talihsiz eşlerinden birisi Anne Boleyn. Nickimin bu kadar anlamı yok özellikle sakura,kiraz ağacını sevdiğim için koydum😂😂 Bu arada benim aynı pp'de olduğu gibi Anne Boleyn kolyem var. Kendi adım da B ile başladığı için incili Anne Boleyn kolyesi almıştım o kadar ikonik buluyorum kadını ve kolyesini

Benim pp Anne Boleyn'den geliyor. İngiliz tarihini sevdiğim için koydum. The Crown,Boleyn kızları ve özellikle The Tudors etkisiyle ilgilenmeye başladım. Kral 8.Henry'nin talihsiz eşlerinden birisi Anne Boleyn. Nickimin bu kadar anlamı yok özellikle sakura,kiraz ağacını sevdiğim için koydum😂😂 Bu arada benim aynı pp'de olduğu gibi Anne Boleyn kolyem var. Kendi adım da B ile başladığı için incili Anne Boleyn kolyesi almıştım o kadar ikonik buluyorum kadını ve kolyesini
Vay arkadaş neler biliyorsunuz siz, ben Türk tarihinden bile uzağım değil ki İngilizi bilcem hahdhd helal kız sana 😂😂

Vay arkadaş neler biliyorsunuz siz, ben Türk tarihinden bile uzağım değil ki İngilizi bilcem hahdhd helal kız sana 😂😂
Ben tarih,mitoloji çok severim. Sözel bir bölüm okudum zaten. Bana da tam tersi geometri,matematik seven,çözebilen insanlar çekici,garip gelir. Şansıma da özellikle karşı cinsten mühendis,matematikçi tipler denk geliyor😂😂

Ben tarih,mitoloji çok severim. Sözel bir bölüm okudum zaten. Bana da tam tersi geometri,matematik seven,çözebilen insanlar çekici,garip gelir. Şansıma da özellikle karşı cinsten mühendis,matematikçi tipler denk geliyor😂😂
Zıt kutuplar meselesi demek ki 😂 bende sayisalciyim o yüzden bu konularda bana çok uzak gelir, ama bakicam merak ettim 😊

Meşhur incili B kolye 😄
Ben 8. Henry'i ve kızı Elizabeth'i ansiklopediden okuyordum. Anne Boleyn'in hikayesi çok sonra Boleyn Kızları ile dahil oldu. Ortaokulda diğer karısı Jane Seymour'un resmini karakalem çalışmışım daha sonra farketttim.
Yine Holbein'in tablosu.
Ressamın kabiliyeti gözönüne alındığında Anne Boleyn'in tablodaki görüntüsü benim için hayalkırıklığıydı. Çok hırslı, zeki ve kurnaz bir kadın ama ben sevmiyorum kendisini.

benim profil resmimdeki benim
Almati'da Zenkov Katedralinin harika vitraylarinın ışığında bir foto
hem seyahatlerimi hatırlatıyor hem de siluetten yuzum belli olmuyor anonimligimi koruyor diye bunu sectim😇

Meşhur incili B kolye 😄
Ben 8. Henry'i ve kızı Elizabeth'i ansiklopediden okuyordum. Anne Boleyn'in hikayesi çok sonra Boleyn Kızları ile dahil oldu. Ortaokulda diğer karısı Jane Seymour'un resmini karakalem çalışmışım daha sonra farketttim.
Yine Holbein'in tablosu.
Ressamın kabiliyeti gözönüne alındığında Anne Boleyn'in tablodaki görüntüsü benim için hayalkırıklığıydı. Çok hırslı, zeki ve kurnaz bir kadın ama ben sevmiyorum kendisini.
Canlar siz toplumun 10 kat önüne geçmişsiniz lütfen daha fazla okumayın yoksa halk ile makas çok açılacak 😂😂😂

hem seyahatlerimi hatırlatıyor hem de siluetten yuzum belli olmuyor anonimligimi koruyor diye bunu sectim😇
Silüet bile belli olmuyor söylemesen anlamazdım 🫣 üstüne tıklayınca gördüm. Bende senin ismini merak ettim hep. Yengeç burcun büyük yazdığın harflerde sen eşin çocuğunun isminin ilk harfi diyr yorumladım doğru mu acaba 😂 gerçi arada n de varmış teorim çöp 🤣🤣

Işığın, renklerin muazzam olduğunu, ve silüetin tam yerine konuşlandığını düşünmüştüm. Tek fark arkası dönük zannettim.

Benimki de Koreli bebeleri çok seviyorum ondan minnak datlı çekik çekik bakıyorlar bide turuncu rengi çok sevdiğim için bunu koydum 😊😊

Silüet bile belli olmuyor söylemesen anlamazdım 🫣 üstüne tıklayınca gördüm. Bende senin ismini merak ettim hep. Yengeç burcun büyük yazdığın harflerde sen eşin çocuğunun isminin ilk harfi diyr yorumladım doğru mu acaba 😂 gerçi arada n de varmış teorim çöp 🤣🤣
yok bee coluk cocuk yok bende:)
yengeç ve genç kelimelerinden sacma sapan bir isim
20 yasinda uye oldugumda cok aktif olacağımı sanmiyordum, istedigim isimler dolu olunca oylesine almistim
simdi de marka degerim var birakamiyorum😂😂

yok bee coluk cocuk yok bende:)
yengeç ve genç kelimelerinden sacma sapan bir isim
20 yasinda uye oldugumda cok aktif olacağımı sanmiyordum, istedigim isimler dolu olunca oylesine almistim
simdi de marka degerim var birakamiyorum😂😂
Doğru sen bir markasın 😂 büyüklü küçüklü olmasının bir anlamı olduğunu düşünmüştüm bende hep

Doğru sen bir markasın 😂 büyüklü küçüklü olmasının bir anlamı olduğunu düşünmüştüm bende hep
yok valla gece saat bilmemkacti. oylesine aliverdim. hic düşünmüyordum boyle aktif olacağımı. sukur ko askdkdhd falan almamisim:)
kiyamam miniciktim daha:) tum guzel genclik yillarim gecti KK'da, cok sey ogrendim hayat ve insan iliskilerine dair

Back
X