Kk Samimiyetsizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok haklısınız bakın isim vermeyeceğim ikidir birisi gelip yorumumda atıp tutuyor kendine laf söylenince hemen ergen laubali ukala 25 yaş altı oluyoruz ikidir onun yüzünden ban yiyorum yeter artık gına geldi kendisi her lafı söylüyor bugün kibledim mesaj geldi muneden engelleyin diye .d ben yapsam aynı üslubu saniyesine ban yemiştim bazı üyeler kayırılıyor açıkça belli bu
Bir de daha 1 ay bile olmamis uye olali, attigi iftiraya, yaptığı tespitlere bak.

Sizi bir arastirsinlar bakalim kimsiniz!
Mune Mune Kazen Kazen

Hayır, siz insaniyetle konuşmayı öğrenin. Tavsiye nasıl verilir bir araştırıp da öğrenin. Kimse kimsenin hakaretine, ağır eleştirilerine katlanmak zorunda değil.
Kesinlikle katılıyorum o yüzden şu mesajdan banlanmıştınız:
Bu kadar leş zihniyetlerinizi kendinize saklayın ya gerçekten. Enerji emici gibisiniz. Şu yazdıklarınızın bir şeye faydası yok. Sırf münakaşa olsun, kendi egomu tatmin edeyim, haddim olmadığı halde eleştireyim diye yazıyorsunuz. Üstüne üstlük de iftira atıyorsunuz resmen. Günahı da boynunuza. Hakkımı da helal etmiyorum bilginize. Eğer bir annenin faydasına bir şey yazmak, destek olmak niyetinde olsanız 2 çocuk annesi bir kadına böyle saçma sapan şeyler yazıp da üstüne iftira atmazsınız. Pis düşünceleriniz de kötü niyetiniz de sizin olsun. Şurada destek olayım diye vaktimi ayırıp bir şey yazıyorum. Tek amacınız böyle insanlara mana bulmak, eleştirmek, bir yerinde bir hata bulayım da laf sokayım, hatta o da yetmez kendi kendime yalan uydurup iftira atayım Hadsizliğin bu kadarı olur. Bir de çocuğum olmuyormuş, yazık size içiniz çürümüş. Hamdolsun Rabbime hiçbir sorunum yok. Nur topu gibi 2 evladım var okula gidiyor. Rabbim sizin gibilerden korusun.
Bu mesajı yazdığınız topikteki mesajlarınız üslupta problemli mesajlar.

Siz bazı üyeler kayırılıyor diyorsunuz ya, siz 1 kere banlanmışsınız, kayırılıyor dediğiniz üyeler, ki bahsettiğiniz üyelerden bir tanesi hatta özellikle bahsettiğiniz kişi merve merve , o da bu topikte kendisi yazdığı için isim veriyorum, Merve tam 66 defa banlanmış.

Artık böyle samimiyetsiz ve uygunsuz gördüğüm bir ortamda tabii ki vaktimi ve enerjimi harcamayı düşünmüyorum...
Uygunsuz samimiyetsiz bulduğunuz sitede henüz 0 mesajlı ama başka bir üyeliğiniz daha var, bu yazdıklarınızda “samimiyseniz” o üyeliği kullanmazsınız, sizi ve buraya üye olan kimseyi üye olmaya veya üye kalmaya zorlamıyoruz ama hepiniz üye kaldığınız sürece site kurallarına uymak zorundasınız.

çok haklısınız bakın isim vermeyeceğim ikidir birisi gelip yorumumda atıp tutuyor kendine laf söylenince hemen ergen laubali ukala 25 yaş altı oluyoruz ikidir onun yüzünden ban yiyorum yeter artık gına geldi kendisi her lafı söylüyor bugün kibledim mesaj geldi muneden engelleyin diye .d ben yapsam aynı üslubu saniyesine ban yemiştim bazı üyeler kayırılıyor açıkça belli bu
Üye size laubali, ukala dememiş yazdığı mesaj eleştirdiği için rahatsız edici olabilir ama site kurallarına aykırı değil, bu sebeple size mesaj attım ve dedim ki :
Merhaba,
açtığınız konuya yorum yazmasını istemediğiniz üyeleri engelleyebiliyorsunuz, linkte nasıl yapıldığı anlatılıyor: Sponsor - Bir kullanıcının konunuza mesaj yazmasını nasıl engellersiniz ?
İsmini vermediğiniz üye yüzünden değil çok başka sebeplerle banlandınız, lütfen banlanınca gelen otomatik mesajları iyi okuyunuz.

1. Ceza sebebiniz kategori dışı konu👇
2. Ceza sebebiniz kategori dışı konu👇
3.Ceza sebebiniz polemik, ki burada bir parantez açalım polemik cezasında polemiğe girdiğiniz üye/ler de ceza alıp banlanır.👇

4. Ceza sebebiniz👇

Defol git ağzımı bozdurma benim okula gittim okumaya seninle münakaşa etmeyim tek kelime daha yazma görmek istemediğin yüzümü gösteririm acımam yoktur insanlara bil :)

Hiçbiri o ismini vermediğiniz üyeyle alakalı değil, kendisiyle karşılıklı banlanma geçmişiniz dahi yok, kaldı ki siz 4 defa ceza almışsınız, o kayırılıyor dediğiniz bazı üyeler 103 defa banlanmış.

Demek ki ne’ymiş, kayırılıyor sanılanlar en çok ceza alanlarmış.

Son düzenleme:
Neyse hanımlar topik neden kapatıldı sebep yazayım yönetim kayırıyor denmesin.
Konu içerikleri, yapılan yorumlar ve üyeler hakkında topik açmak yasak bu sebeple bu tip konular açılmaz, açılırsa kapatılır.

Yönetime de bir eleştiriniz varsa bunun bir usülü adabı var, özelden ulaşır görüşürsünüz açıklama yapılır ama yok illa show must go on derseniz ben de derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X