KK Sanal alışverişimiz için neler eklensin...Önerelim mi?

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.340
26
208
42
İsviçre
:enbuyukkk:öncelikle sayin curly ye cok tsk ederim cok eglenceli ve renkli olmus puan karsiligi alisveris yapimi ve hediye edebilmeside cabasi:enbuyukkk:
masallah daha dün acildi cogunu tüketmisiz bilekaydirigubbakcemile3
sanalda olsa kadinligimizi alisveris tutkumuzu belli ediyoruz her dayim:teytey:

burdan neler eklenebilir diye fikirlerimizi paylasalim ve yazalimmi?

sesimizi duyan olmasada fikirlerimizi mutlaka gören olur
ve eklenirde insallah ne dersinizyerimseniben

hadi bakalim neler eklensin kk nin alisveris tutkunu hatunlari:enbuyukkk:

resimlide ekliyelim istersek fistiklar temin yazmayi unutmusum :)

buarada alisveris linkimizde burdan tiklayinca ulasabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-cay-simidi-1-mesaj-puani-14.html#post9297370

Son düzenleme:
nutellaya deger bıcmeyelım lutfennn amaaaaaaa:olmaz:peynıre para bulmuşun ama:hulya: çaydan kes peynırden kes nutelladan kesmeee..kampanyaya girerse haber ederım saa..tee o kadarrr :jeyyar:

nutellaya deger bıcmeyelım lutfennn amaaaaaaa:olmaz:peynıre para bulmuşun ama:hulya: çaydan kes peynırden kes nutelladan kesmeee..kampanyaya girerse haber ederım saa..tee o kadarrr :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3

Canım evde var olmazsa ben de evden idare ederim artıkın napalım.Peyniri kalsiyum için almıştım da:kedi: Simitin yanına da çay almasak olmaz:kedi:

Hasta olucam azcık tatlı krizim tuttukaydirigubbakcemile3

:1shok:Yuhh!!!
Daha ne alcan:mymeka: bütün çarşı pazarı gezmiş almış,bize bir şey bırakmamışsın zatenakannehir

mafoldumbenAma mafoldumbenAma adıvarımm istediğim ayakkabıları alamadım geç kaldımm :sinifsinif:sistem yeni başlayınca 1-2 gün giremedim sıteye güzelım ayakkabılarr gitmiş:))Senin kırmızı ayakkabılarda gözümm bir ara profılıne girsemde alsam onları :roflol:

yaw ben bitürlü istediklerime yetişemiyom. bi bakıyom tükenmiş:)))
maşallah hemencek bitiyo. doya doya bi alışveriş yapamıyom şurda yaaa

pflc3zp3m3.bmp

Ehh kem küm..:kedi:..bu nesneyide eklesekmi acep:hulya:

Back
X