• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK size hayata dair neler öğretti

denizz2009

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
1.056
528
323
Merhaba arkadaşlar, biraz bilgi alış verişine ne dersiniz? KK hayatınıza neler kattı, nelerin farkına vardınız ve neler yapmak gerektiğini öğrendiniz? Önce ben başlıyim isterseniz. Ben gerçekten çok şey öğrendim burdan. Beni tanıyanlar bilir zaten, benim daha çok ilgilendiğim tüp bebek konusu. Burda o kadar çok yazılanlarda kendimi buldumki ve en önemlisi yalnız olmadığımızı gördüm. Aynı yollardan geçtiğimizi ve başka yollarında olduğunu gördüm. Tüp bebek konusunda o kadar çok şey okudumki, ve ne kadar uçsuz bucaksız konu olduğunu öğrendim. KK den önce bildiğim sandığım ise, yumurtanın ve spermin dışarda döllenip, konulup ve hamile kalınabilbiği idi. Maalesefki o kadar kolay değilmiş. Burdan arkadaşlardan öğrendiğim bilgilerle eşim ankaraya dna testine gitti. İnşallah olumlu sonuçlar alırız. Allah herkesten razı olsun, böyle bir dayanışmanın içinde olmak müthiş bir şey. İnsanın bazı yakınına, arkadaşına danışamayacağı konularda burda 1 kişinin fikri paylaşması insanın içini rahatlatıyor. iyiki varsınız :KK54:

Ben de yalnız olmadığımı, sıradan olduğumu, kadınların yaptığı tüm psikopatlıkları kararlılıkla ve habersizce yaptığımı gösterdi. :KK14:

eşin aldatıyorsa boşanacaksın
kayınvalıdenle derdın varsa görüşmeyeceksın
görümce sorunun varsa kocanla arasını bozacaksın
elti kaynı derdı varsa aman o kimki diceksin önemsemeyeceksin
:KK1::KK1:

eşin aldatıyorsa boşanacaksın
kayınvalıdenle derdın varsa görüşmeyeceksın
görümce sorunun varsa kocanla arasını bozacaksın
elti kaynı derdı varsa aman o kimki diceksin önemsemeyeceksin
:KK1::KK1:
Evet haklısın, aslında kimseyi takmıcaksın, ne kadar çok takarsan o kadar çok insan kendi için üzülüyo. Elalem i de çıkarcaksın hayatından.

Evet haklısın, aslında kimseyi takmıcaksın, ne kadar çok takarsan o kadar çok insan kendi için üzülüyo. Elalem i de çıkarcaksın hayatından.
Elalemi cıkarmak pek mumkun degl elalem bizlerin öğretilmiş çaresizliği :)
ama belki biraz daha geri planda bırakabiliriz.ki mumkun olmadıgı durumlarlada karsılastıgımız oluyor

Elalemi cıkarmak pek mumkun degl elalem bizlerin öğretilmiş çaresizliği :)
ama belki biraz daha geri planda bırakabiliriz.ki mumkun olmadıgı durumlarlada karsılastıgımız oluyor
Evet çok doğru, elalem kanımıza işlemiş resmen :KK43: Allahım dost görünüp usulca sokanlardan korusun.

ben kk den kendine guvenmeyi,kendini sevmeyi, onemsemeyi oyrendim.:KK69:
Baya bunlar çok önemli şeyler. Peki kk dan önce nasıldı hayatın? Ve peki bu saydığın şeyler çok çok önemli ve o kadarda zor şeyler. Bunu her insan kendi hayatına uyarlamayı başaramaz, siz bunu başarabildiniz mi? Mesela örnek verebilir misiniz, neler değiştirdiniz? Burda yazabileceğiz bazı şeyler bazı insanlara ışık olabilir, yada insanın bazı şeylerin farkına varmasına yardımcı olabilir.

Baya bunlar çok önemli şeyler. Peki kk dan önce nasıldı hayatın? Ve peki bu saydığın şeyler çok çok önemli ve o kadarda zor şeyler. Bunu her insan kendi hayatına uyarlamayı başaramaz, siz bunu başarabildiniz mi? Mesela örnek verebilir misiniz, neler değiştirdiniz? Burda yazabileceğiz bazı şeyler bazı insanlara ışık olabilir, yada insanın bazı şeylerin farkına varmasına yardımcı olabilir.
ben kk 21 yasimda tanisdim aslinda.burayi okuyunca kendimi ne kadar onemsemediyimi fak etdim.baska insanlarin istediyi gibi olmusum.kendimi mutlulugumu dusunmemisim.belki hicbir seyin farkina varmamisdim daha once.ve artik kimsenin isteyi uzerine hayati kurmayacagim,bu ANNEM,BABAM bile olsa.gercek bildiyim seyleri yapacam.kimsenin beni uzmeyine,kucumsemeyine izin vermeyeceyim.kendimi seveceyim.elalem ne der,diye degil.ben ne istiyorum onu yapacagim.kendi isdeklerimi yapadigim icin cok uzuldum,ve her seyi deyismeye karar verdim,simdi onu uyguluyorum.tabiki buradaki kk uyelerinin hayati ve dusunceleri belke kendime gelmeye yardimci oldu.

Evet dediğin gibi aslında insan önce kendini düşünmeli ama bazen mümkün olmasada. Hayatin daha çok başındasın, inşallah herşey gönlünce olur ve çoook mutlu olursun.

Back
X