- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
- Konu Sahibi denizz2009
-
Ne gibi? Örnek verirsenBen de yalnız olmadığımı, sıradan olduğumu, kadınların yaptığı tüm psikopatlıkları kararlılıkla ve habersizce yaptığımı gösterdi.
Evet haklısın, aslında kimseyi takmıcaksın, ne kadar çok takarsan o kadar çok insan kendi için üzülüyo. Elalem i de çıkarcaksın hayatından.eşin aldatıyorsa boşanacaksın
kayınvalıdenle derdın varsa görüşmeyeceksın
görümce sorunun varsa kocanla arasını bozacaksın
elti kaynı derdı varsa aman o kimki diceksin önemsemeyeceksin
Elalemi cıkarmak pek mumkun degl elalem bizlerin öğretilmiş çaresizliği :)Evet haklısın, aslında kimseyi takmıcaksın, ne kadar çok takarsan o kadar çok insan kendi için üzülüyo. Elalem i de çıkarcaksın hayatından.
Evet çok doğru, elalem kanımıza işlemiş resmenElalemi cıkarmak pek mumkun degl elalem bizlerin öğretilmiş çaresizliği :)
ama belki biraz daha geri planda bırakabiliriz.ki mumkun olmadıgı durumlarlada karsılastıgımız oluyor
Baya bunlar çok önemli şeyler. Peki kk dan önce nasıldı hayatın? Ve peki bu saydığın şeyler çok çok önemli ve o kadarda zor şeyler. Bunu her insan kendi hayatına uyarlamayı başaramaz, siz bunu başarabildiniz mi? Mesela örnek verebilir misiniz, neler değiştirdiniz? Burda yazabileceğiz bazı şeyler bazı insanlara ışık olabilir, yada insanın bazı şeylerin farkına varmasına yardımcı olabilir.ben kk den kendine guvenmeyi,kendini sevmeyi, onemsemeyi oyrendim.
Kaynanalarin %90 inin kafadan çatlak ve ruh hastasi oldugunu
Sen kaynananla beraber mi yaşıyon? Karışır mı herşeye?Kaynanalarin %90 inin kafadan çatlak ve ruh hastasi oldugunu
ben kk 21 yasimda tanisdim aslinda.burayi okuyunca kendimi ne kadar onemsemediyimi fak etdim.baska insanlarin istediyi gibi olmusum.kendimi mutlulugumu dusunmemisim.belki hicbir seyin farkina varmamisdim daha once.ve artik kimsenin isteyi uzerine hayati kurmayacagim,bu ANNEM,BABAM bile olsa.gercek bildiyim seyleri yapacam.kimsenin beni uzmeyine,kucumsemeyine izin vermeyeceyim.kendimi seveceyim.elalem ne der,diye degil.ben ne istiyorum onu yapacagim.kendi isdeklerimi yapadigim icin cok uzuldum,ve her seyi deyismeye karar verdim,simdi onu uyguluyorum.tabiki buradaki kk uyelerinin hayati ve dusunceleri belke kendime gelmeye yardimci oldu.Baya bunlar çok önemli şeyler. Peki kk dan önce nasıldı hayatın? Ve peki bu saydığın şeyler çok çok önemli ve o kadarda zor şeyler. Bunu her insan kendi hayatına uyarlamayı başaramaz, siz bunu başarabildiniz mi? Mesela örnek verebilir misiniz, neler değiştirdiniz? Burda yazabileceğiz bazı şeyler bazı insanlara ışık olabilir, yada insanın bazı şeylerin farkına varmasına yardımcı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?