- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
- Konu Sahibi denizz2009
Merhaba arkadaşlar, biraz bilgi alış verişine ne dersiniz? KK hayatınıza neler kattı, nelerin farkına vardınız ve neler yapmak gerektiğini öğrendiniz? Önce ben başlıyim isterseniz. Ben gerçekten çok şey öğrendim burdan. Beni tanıyanlar bilir zaten, benim daha çok ilgilendiğim tüp bebek konusu. Burda o kadar çok yazılanlarda kendimi buldumki ve en önemlisi yalnız olmadığımızı gördüm. Aynı yollardan geçtiğimizi ve başka yollarında olduğunu gördüm. Tüp bebek konusunda o kadar çok şey okudumki, ve ne kadar uçsuz bucaksız konu olduğunu öğrendim. KK den önce bildiğim sandığım ise, yumurtanın ve spermin dışarda döllenip, konulup ve hamile kalınabilbiği idi. Maalesefki o kadar kolay değilmiş. Burdan arkadaşlardan öğrendiğim bilgilerle eşim ankaraya dna testine gitti. İnşallah olumlu sonuçlar alırız. Allah herkesten razı olsun, böyle bir dayanışmanın içinde olmak müthiş bir şey. İnsanın bazı yakınına, arkadaşına danışamayacağı konularda burda 1 kişinin fikri paylaşması insanın içini rahatlatıyor. iyiki varsınız