• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK size ne ogretdi?

BirTutamMutluluk20

azerinnn
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
29.255
37.329
798
kac gundur dusunuyorum da kk benim hayatima cok sey katti.mesela:

1. cocuklarina tek basina bakan anneleri okuyunca daha guclu hiss etdim kendimi.bu yuzdendir ki kac ay 3uz bebeklerime tek basina baktim.bu beni mutlu etti cunku kadinin her seyi yapa bilecegini ogrendim
  2. bdv sayesinde empatiyi ogrendim.kendimi karsidakinin yerine koyup sonra karar veriyorum artik.eskisi gibi fevri degilim
  3. kinadigini yasamadan olmezsin lafi hep aklimda:))saka bi yana gercekten oyle kinamiyorum artik kimseyi
  4. en guzeli de artik eskisi gibi kiskanc degilim esime karsi.eskiden olsa nefes aldirmazdim adama burdaki bayanlarin konulara yazdiklari yorumlari okuyunca adami cok sıkıyorum diye dusunmeye basladim.simdi ikimiz de rahatiz:)
  5. temizlik konusunda bi cok sey ogrendim ayrica temizlik artik benim icin bi zevk
  6. jinekoloji,cocuk bakimi,hamilelik hakkinda da bi cok sey ogrendim.
annem bile soyluyo bu kk sana cok sey katti diye.peki kk size neler katti bayanlar?

not:kusura bakmayin konuyu bdv ye actim cunku kknin en islek caddesi burasi:)))
turkce benim ana dilim olmadigi icin yazim hatalari ola bilir.

Son düzenleme:

1. cocuklarina tek basina bakan anneleri okuyunca daha guclu hiss etdim kendimi.bu yuzdendir ki kac ay 3uz bebeklerime tek basina baktim.bu beni mutlu etti cunku kadinin her seyi yapa bilecegini ogrendim
  2. bdv sayesinde empatiyi ogrendim.kendimi karsidakinin yerine koyup sonra karar veriyorum artik.eskisi gibi fevri degilim
  3. kinadigini yasamadan olmezsin lafi hep aklimda:))saka bi yana gercekten oyle kinamiyorum artik kimseyi
  4. en guzeli de artik eskisi gibi kiskanc degilim esime karsi.eskiden olsa nefes aldirmazdim adama burdaki bayanlarin konulara yazdiklari yorumlari okuyunca adami cok sıkıyorum diye dusunmeye basladim.simdi ikimiz de rahatiz:)
  5. temizlik konusunda bi cok sey ogrendim ayrica temizlik artik benim icin bi zevk
annem bile soyluyo bu kk sana cok sey katti diye.peki kk size neler katti bayanlar?

Bahsettikleriniz bende eskiden yüklü olduğu için :D bana kattığı tek şey güzel vakit geçirmek diyebilirim. İşsizlik zor yaa. En Büyük KK

Öğretdi?:deli:

Valla saydıkların evet ama en çok da
Kocasına sevgilisine süt dökmüş kedi olanların gelip burda millete laf sokmalarını, kocasına sevgilisine diyemediklerinin sinirini burda çıkarmalarını gördükten sonra "amaan bazı kadınlara da müstehak" demeyi öğretti:KK50:

Öğretdi?:deli:

Valla saydıkların evet ama en çok da
Kocasına sevgilisine süt dökmüş kedi olanların gelip burda millete laf sokmalarını, kocasına sevgilisine diyemediklerinin sinirini burda çıkarmalarını gördükten sonra "amaan bazı kadınlara da müstehak" demeyi öğretti:KK50:
turkce benim ana dilim degil o yuzden yazim hatalarina dikkat etmeyin derim

Kimseyi sallamıyorum artik bunu öğrendim ciddi anlamda.hem reel de hem burada bir konu açtım mi bakıyorum ohoo saydırmış lar.onceleri sinir oluyordum.sonra beni eleştiren bir iki kişinin profiline baktim.kendi eksikliğini bende tatmin etmiş.simdi daha tahammül ediyorum bazılarına.bide şunu öğrendim.burada herkes türkçe öğretmeni.herseyimiz tam halletmisiz ama Yazım hatalarımız onemli onu atlamamamliyiz

turkce benim ana dilim olmadigi icin yazim hatalari ola bilir.
Kk 10 sene evvel burda dostluk öğretmişti bana
Boşanmanın ardında nasıl ayakta kalabileceğimi ve hiç görmediğim insanların da iyi insanlar olabileceğini
Şimdilerde nasıl laf sokulur, karsındaki insan nasıl ezilir, nasıl sırf yorum yapmak için karsındaki suclanır
Canı sıkkın olup konu açan üyenin canı nasıl daha cok sıkılır bunu öğretti....

Back
X