• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK size ne ogretdi?

sirf polemik olmasin diye kknin bana ogrettiyi kotu seyleri yazmicam:)))
Ama açtın konuyu bir kere. Normal konularda birbirine saydıramayan burada başladı, ah bana laf sokmayı öğretti de, morali bozukken daha nasıl bozulur öğretti de bilmem ne. Sen temizlik öğrenmişsin onlar nefreti.

Polemiğe çok açık bir konu.

Aslında cok hoş bi konu. Fakat ömrü kisa. Mune abla birazdan konuyu hbu bölümüne gönderip tarihin issiz sayfalarına ugurlayacak :KK70:

Soruna gelirsem.

Ben hep kiskanctim burdaki konuları bende okudum hele ki geçenlerde bi konuu vardı.. Komşu nun kız kardeşi ve konu sahibin eşi. Sanirim filmin sonunda kız adamı baştan çıkarmış ve tensel bi temas kurulmuştu. Ayak ustu sevişmiş lermiydi öyle birsey . Velhasıl
Hala kıskanç bi kadınım.

Kesinlikle zerre guvenmedigim su insan ırkına daha ne kadar guvenilmezse o kadar kat guvenmemeyi öğrendim.

Kadınların toplumda maalesef ki sex objesi olarak görünüp sonrada köle edildiklerini öğrendim.

Ve bazı üyelerin bilinçli ve kasıtlı olarak can sıktiklarini yargıyı kendi mahkemelerinde gerçekleştirip insanlara hüküm verdiğini öğrendim.

Ve anladım ki annelik cooooookkkk uzun ve coookkk mükemmel bi yolculukmus. :KK200:

Iyi güzel kotu çirkin ne varsa şahit olup kadınların maalesef birbirlerini cekemediklerini kiskandiklarini. Onda var bende yok ,o böyle ben neden böyleyim dediklerini gördüm ve kendim icin ozguvenimin yerinde oldugunu ogrendim :)

Bu gözler burda daha neler gördü de ahhhh ahhhh.

Bu arada turkcen cidden cok iyi. Ben burda bi konu okudum. Nokta yok sesli harf yok. Gözlerim pörtlemisti.

turkce benim ana dilim degil o yuzden yazim kurallarimiz da ayni degil.bi hata bulmak yerine tebrik edin derim bi cok turkden daha iyi yazdigim icin
Muhatap kelimesini muhattap olarak yazanların, kendine bakmadan başkasının yazımına dil uzattığını öğrendim :deli::eğlence:

Kaynana ve görümce konularından sonra gına geldi, daha çok sevmeye başladım Kayinvalidem ile görümcemi :D

kk bana bazen sirf polemik olsun kavga ciksin diye yorum yazanlari ogretti
guzel bi konunun bile icine nasil edilir onu ogretti
bi konu acmak icin turkce ogretmeni olmak gerekiyomus onu ogretti
ve kknin bazi kadinlari yine beni sasirtmadilar konunun icinden 1 lafi alip konu nasil kapatilana kadar ugrasilir onu ogrettiler
Mune Mune abla konum kapatilsin lutfen zira gunahsiz insanlar banlanacak bazilari yuzunden

Ama açtın konuyu bir kere. Normal konularda birbirine saydıramayan burada başladı, ah bana laf sokmayı öğretti de, morali bozukken daha nasıl bozulur öğretti de bilmem ne. Sen temizlik öğrenmişsin onlar nefreti.

Polemiğe çok açık bir konu.
ne ogretti derken ben aslinda sekilde de gozuktugu gibi guzel seyler yazilsin diye acmisdim ama iste...

Back
X