Aslında cok hoş bi konu. Fakat ömrü kisa. Mune abla birazdan konuyu hbu bölümüne gönderip tarihin issiz sayfalarına ugurlayacak
Soruna gelirsem.
Ben hep kiskanctim burdaki konuları bende okudum hele ki geçenlerde bi konuu vardı.. Komşu nun kız kardeşi ve konu sahibin eşi. Sanirim filmin sonunda kız adamı baştan çıkarmış ve tensel bi temas kurulmuştu. Ayak ustu sevişmiş lermiydi öyle birsey . Velhasıl
Hala kıskanç bi kadınım.
Kesinlikle zerre guvenmedigim su insan ırkına daha ne kadar guvenilmezse o kadar kat guvenmemeyi öğrendim.
Kadınların toplumda maalesef ki sex objesi olarak görünüp sonrada köle edildiklerini öğrendim.
Ve bazı üyelerin bilinçli ve kasıtlı olarak can sıktiklarini yargıyı kendi mahkemelerinde gerçekleştirip insanlara hüküm verdiğini öğrendim.
Ve anladım ki annelik cooooookkkk uzun ve coookkk mükemmel bi yolculukmus.
Iyi güzel kotu çirkin ne varsa şahit olup kadınların maalesef birbirlerini cekemediklerini kiskandiklarini. Onda var bende yok ,o böyle ben neden böyleyim dediklerini gördüm ve kendim icin ozguvenimin yerinde oldugunu ogrendim :)
Bu gözler burda daha neler gördü de ahhhh ahhhh.
Bu arada turkcen cidden cok iyi. Ben burda bi konu okudum. Nokta yok sesli harf yok. Gözlerim pörtlemisti.