KK`ya süpriz!

cartier

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
27
0
86
Almanya
kizlar kizim demin illede tutturdu pasta yapalim oyuncak hamuru ile :D ... bakin bakalim bi tadina nasil olmus ;) :D

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

yorumlarinizi heyecanla bekliyoruz ;) :D

Çok Güzel Olmuş Kizlar,miss Gibi De Kokuyor,iftarda Da Tadina Bakariz....öptüm...

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! harika çok tşk birtanem seni çok seviyorum:bigeek2: nasıl becerdin

oruc olduğum için yiyemedim pastadan ama görüntüsü harika benim payımı sakla iftara isticem kızında çok şeker maşşallah şeee kem küm :D:D pastayla kızınıda yiyebilirmiyim

kizlar valla kizim bi havalandiki demin yorumlarinizi ona okurken ;) :D ...
sagolun sevindirdiniz kizimi :)

ımm leckerr :)) bööleydi dimiii.... yalnız o fırından ben de çeyizime istiyorum çok hoş görünüyo,ayrıca harika pişiriyo :laugh:

eee tabikiii ... bazen tutturuyor bende yazayim die ama yazmasini daha ögrenecek ögren gecersin bi bes dakikaligina diyorum :D
......
.......valla o firin AEG nin firini ;) :D onda hergün yemekler pisiriliyor bebeklere :D eh ardada annesinede pisiriyor tabii ... ama bugün KK`ya özel pasta yapildi :D :D

Hmmmm eminim o kücük ellerle cok lezzetli olmustur pastamizzz:biggrin: ellerine saglik cimcimemizinn:yes: :yes:

Pastayı diğer kızlara bırakıyorum mümkünse ben kızını yiyceeeem çünkü o daha tatlı duruyor:biggrin:

Aman de ne güsel şey o öel valla alalh esirgesin bayıldım kızına ellerine saglık :1yes2:

Canım benim ne harika bir düşünce ,kk için özel hazırlanmış hemde kim yapmış şekermi şeker biri yapmış ,nede lezzetli olmuş ellerine sağlık .

sagolun arkadaslar bu yorumlarinizi zaten her firsatta kizima okuyorum :)

bi seviniyo bi seviniyo bi görseniz ... :)

eksik olmayin :)

o minik ellerin pastası kadar muhteşem bir lezzet daha warmıdır acaba
küçük hanım walla kilolarıma fln bakmıycam en büyük parçayı bana kesermisin :))

Back
X