Kazen,
konuyu kapatmışsın fakat banlanma olayını o kadar yanlış ve çarpıtarak aktarıyorlar ki, ceza alan yorumları ekleyerek konuya açıklık getirmek şart oldu.
Olay HGORGULU'nun daha önceden tanıdığı için samimiyetine inandığı zeyyyno'ya topiği açma sebebini sormasıyla başladı.
HGORGULU'nun yorumu üzerine 1907 şöyle bir yorum yazıyor:
zeynocum şunu merak ettim niye haziran anneleri varken ayrı bir topik açtınız?öbür tarafta bir sorun mu oldu .çok merak ettim
bende haziran anneleri basligini hep cok faydalanarak takip ettim
ancak bu basligin kaderi heralde bastan beri ikilik cikarmalar, hep bir lider olma sevdalari hic bitmedi
birazdan beni istemiyosan okuma, yazma diye tasa tutarlar ama yine de fikrimi yazmak istedim
ayni seylerin konusuldugu neden iki baslik var site yonetimi de bence bu konuy ilgi gostermeli
Bu mesajları okuyan denoz, pdnk, zeyyyno, HulyaErdem ve eslem591 1907'e mesajları sıralıyor, mesajları buraya aktarıyorum çünkü gizli kapaklı birşey değil, topiğe girip neler oluyor diye merak edenlerin rahatça ulaşabileceği yorumlar:
bu nasıl bir densizliktir ben anlamıyorum ya...
olayın özünü bilip bilmeden nasıl böyle konuşabiliyor insanlar hayret bişey....
yaa arkadaşım sordun mu hiç niye böyle bi yer açma gereği duydunuz diye...
sen sorup sormadan yönetimi niye karıştırıyorsun mevzuya...
ayrıca sana ne sana neeeeee...
isteyen istediği yerde topiğini açar..okumayıverirsin olur biter...
şu zamana kadar ne öteki topikte ne de burda insanları kıracak en ufak birşey söylemedim...hep sözlerime konuştuklarıma dikkat ettim ama bu beni fazlasıyla çıldırtmaya yetti...
kızlar sizlerden de özür diliyorum böyle bi çıkış yaptığım için ama beni hassas noktamdan vurdu o yüzden çok sinirlendim...
A aaa delinin zoruna bak ayol karar makamı sen misin şekerim sana mı sorucaz nereye yazacağımızı... bak sen bile kimseye sormadan etmeden löm diye buraya yazabildin demek ki canı isteyen istediği yere yazıyormuş. Liderlik merakıymış komik misin sen ya burayı ne sanıyorsun sen kar amacı güden bir kuruluş filan mı. Lider dediğin zeynoysa o liderlikten çok ayak işlerimizi yapıyor be. Kız işi gücü bırakıp bizim isteklerimizi yapıyor. Tasası sana mı düştü. Şimdi az ötede cırla keyfimizi kaçırma.
1907 bir yorum yapmış, ceza almadı çünkü bu yazılan hiçbir yoruma cevap vermemiş, polemiğe girmemiş.
Ama yukarıda ki mesajları yazan 5 üye üsluplarından dolayı birer gün uzaklaştırma aldılar, ayın 19'unda hepsi tekrar aktif olacaktı, üyelik silmedik, birer günlük banladım sadece.
Banlandıkları gece tesadüf eseri denoz'un niran5'in üyeliğiyle, zeyyyno'nun geridönüsümkutusu'nun üyeliğiyle siteye girdiğini fark ettim, sitemizde 2. üyeliğin yasak olduğu gibi, başkasının üyeliğini kullanmakta yasak, bu sebeple geridönüsümkutusu ve niran5'e 2'şer günlük cezalar verdim.
HGORGULU kırıldığını ifade ettiği halde laf söylendi, kardelen'in yorumunu ve ona verilen cevaba bakınız.
bence vardır kapatılma sebebi boşyere durduk yere niye kapatsınlar ki
Sence si ne peki sen kimsin ki yorumda bulunuyorsun olaylara kendini dahil ediyorsun kazen bak burdada fikrimi belirtiyorum burayida kapatsana... ve lutfen uyeligimi iptal et banlanmak yetmez
Olan biten bundan ibaretti ama nerelere gelmiş.
Bu sitenin kuralları var, ben ve tüm üyeler üye olurken bu kuralları kabul ederek girdik siteye.
Kimseye hakaret edemezsiniz, polemiğe giremezsiniz, aşağılayamazsınız.
Kimsenin kimseden üstünlüğü de yok, hergün sitede bir sürü insan ceza alırken sizi görmezden gelemeyiz.
Yukarıdaki yorumları görmezden gelemezdik.
Siz yukarıda alıntıladığım yorumları kendinize yakıştırıyor musunuz?
Banlı üyelerden birinin banı kalkar kalkmaz bana attığı özel mesajı saymıyorum bile, lafı gediğine koyduğunu sanıyor, kendisine cevap dahi vermedim çünkü ben öyle şeyler yazacak terbiyede bir insan değilim.
Not:Banlı üyelere üyeliklerini kullandıranlar yasak olduğunu bile bile kullandırdı, özellikle kıyamet koparıldı, siz niye böyle birşey yaptığınızı çok iyi biliyorsunuz, rol yapmaya gerek yok.
Biz kimsenin üyeliğini silmemiştik, yapılan işlem kısa süreli banlamalardan ibaretti, zeyyyno üyeliğini iptal ettirmek istediğini söyledi, sizler bizim sildiğimizi iddia edip ihaleyi üstümüze yıkmaya çalışıyorsunuz.
Bakınız yukarıda bir yorum var, biz silmemişiz, kendisi iptal istemiş, gidenler kendi istekleriyle gitti, belki direk üyeliğimi iptal edin diyenlerin sayısı azdır ama hepsi biliyorlar ki atılmak için yazdılar çoğu şeyi, toplu hareket edersek hepimizi atarlar dediler.