kk yönetimi demokrasiyle mi diktatörlükle mi yönetiliyor??

Bir de şu var, sadece ateş bizim cevremize düştüğünde aslan kesiliyoruz. Onlarca üye akşama kadar ban yiyor onlar icin de mücadele edin o zaman.

Herkesin tek tek ban/üyelik iptal ettirme nedenlerini yazsalar burdan köye yol olur.

KK nın kuralları var rica ederim bir ara acın okuyun. Kimse nedensiz banlanmaz burda.

nedensiz banlanmıyor ama nedensiz siliniyor.

Ben mesajalrdan konuyu aradım ancak konuyu bulamadım ay basına kadar gıttım o sayfadada bulamadım
acaba o kısıye karsıt bıseymı yazıldı dıye
bırde topic acmakla lıdermı olunuyormus orasıda ayrı mesele

egeli canım gel vazgeç kk yönetimi demokrasiyle mi diktatörlükle mi yönetiliyor?? sorunun cevabı gayet açık..

diktatörlükle yönetiliyomuş..

istediğimi banlarım istediğimi atarım diyolar resmen ..

asla uyumluluk yok .. sürekli bi sataşma sürekli bi azarlama şeklinde cevaplar..

sanırım uğraşmanın bi anlamı yok ..

bütün soruların havada kalacak çünkü kk nın yçntemi bizim bildiklerimize tersmiş..

E tamam topluca sildirmişsiniz; gidene kal denmez. Üyelik iptali üyelik iptalidir ne acıklamasından bahsediyorsunuz.

topluca sildirmek isteyen olmadı ki. 4-5 kişi benide silin dedi. ama 10-15 kişi silindi:53: ısrarlada söylüyorum işinie geleni anlamıyorsunuz. bazısı kesinlikle üyeliğini sildirmek istemiyordu. burdan eski topiklerinden devam etmek istiyordu neden silindi.

topluca sildirmek isteyen olmadı ki. 4-5 kişi benide silin dedi. ama 10-15 kişi silindi:53: ısrarlada söylüyorum işinie geleni anlamıyorsunuz. bazısı kesinlikle üyeliğini sildirmek istemiyordu. burdan eski topiklerinden devam etmek istiyordu neden silindi.

Hayır işime geleni değil bildiğim kısma yorum yapıyorum.

Size diyorum ki; kişiler ban yiyince bize ulaşın kısmından sil yeaaaa üyeliğimi diye atarlanıyor, bundan haberiniz yoktur belki.

egeli canım gel vazgeç kk yönetimi demokrasiyle mi diktatörlükle mi yönetiliyor?? sorunun cevabı gayet açık..

diktatörlükle yönetiliyomuş..

istediğimi banlarım istediğimi atarım diyolar resmen ..

asla uyumluluk yok .. sürekli bi sataşma sürekli bi azarlama şeklinde cevaplar..

sanırım uğraşmanın bi anlamı yok ..

bütün soruların havada kalacak çünkü kk nın yçntemi bizim bildiklerimize tersmiş..

HülyaErdem hanım, siz Mune ile tanışmadınız sanırım. Cok hanımefendi bir ablamızdır. Banladığı üyelere bile banı acıldıktan sonra üzüntüsünü beyan edecek kadar da merhametlidir.

KK yönetimi diktatörlükle yönetilmiyor suanda inanın ciftlik gibi.

Ben de yönetimin neferi gibi oldum ama sezarın hakkını sezara veririm. Bu kadar net.

Hayır işime geleni değil bildiğim kısma yorum yapıyorum.

Size diyorum ki; kişiler ban yiyince bize ulaşın kısmından sil yeaaaa üyeliğimi diye atarlanıyor, bundan haberiniz yoktur belki.

uslüba bakarmısınız sil yeaaaa diye atarlanıyolar .. bu tavrı size yakıştıramadım ..
üyelik iptali istiyorlar diyebilirdiniz fakat gayet sokak ağzıyla konusuyorsunuz buı hoş değil..
ikincisi ise arakdaslarımızla hala kontak halindeyiz sadece 4 tanesi bu isteği dile getirdi..
diğerleri ise habersiz bi şekilde neden oldugunu anlayamadan silindik diyorlar..
girmek isteyip giremiyolar ..
arkadasım ve ben onların diline tercüman olma çabasındayızz ..

HülyaErdem hanım, siz Mune ile tanışmadınız sanırım. Cok hanımefendi bir ablamızdır. Banladığı üyelere bile banı acıldıktan sonra üzüntüsünü beyan edecek kadar da merhametlidir.

KK yönetimi diktatörlükle yönetilmiyor suanda inanın ciftlik gibi.

çiftlik gibiden kastınız burdaki üyelere hayvan benzetmesi ise sizi kınıyorum ..
ayrıca benim problemim sayın kazen ile .. dahası kişisel diil tamamen tavrı ile ilgili..

Konu sahıbıne ne oldu pekı sımdı

uslüba bakarmısınız sil yeaaaa diye atarlanıyolar .. bu tavrı size yakıştıramadım ..
üyelik iptali istiyorlar diyebilirdiniz fakat gayet sokak ağzıyla konusuyorsunuz buı hoş değil..
ikincisi ise arakdaslarımızla hala kontak halindeyiz sadece 4 tanesi bu isteği dile getirdi..
diğerleri ise habersiz bi şekilde neden oldugunu anlayamadan silindik diyorlar..
girmek isteyip giremiyolar ..
arkadasım ve ben onların diline tercüman olma çabasındayızz ..

Sizin arkadaşlarınız icin yazmadım ki ben onu. Ben kendim de yaptım aynı seyi; sinirlenince sirazenin topuzu kacar ya o hesap.

Ben sırf ortamı yumusatayım diye "sokak ağzı" ile konusuyorum sizin bana yazdığınıza bakın. İyi ki güzel ankaramın seslenme ünlemi olan "la" yı kullanmamışım.

Siz arkadaşlarınızın ben de yönetimin tercümanı gibi oldum. Bu kadar.

çiftlik gibiden kastınız burdaki üyelere hayvan benzetmesi ise sizi kınıyorum ..
ayrıca benim problemim sayın kazen ile .. dahası kişisel diil tamamen tavrı ile ilgili..

Her söyleneni yanlış anlıyorsunuz, Kazeni anlamamak mümkün değil.

Ne hayvanı yahu, rahatlık anlamında söyledim ben onu.

Her söyleneni yanlış anlıyorsunuz, Kazeni anlamamak mümkün değil.

Ne hayvanı yahu, rahatlık anlamında söyledim ben onu.

Bence karısma sende banlanacaksın yoksa
çiftlikten kastının ne oldugunu anladık biz zaten , uzatma 2 ay gelemezsın valla

Bence karısma sende banlanacaksın yoksa
çiftlikten kastının ne oldugunu anladık biz zaten , uzatma 2 ay gelemezsın valla

Yok canım mesele karışmak değil ki. Ben süreç uzamasın, kimse kırılıp birbirini yanlış anlamasın diye yazdım, suclu ben oldum.

Zaten banlanırsam 6 ay yokum, doya doya söylenirler arkamdan :1:

hayır uyarı bile almadı hatta çok masumane bir soru sordugunu savundu sayın kazen

ban yese geneiyi. tamamen silindi. profiline bile ulaşılmıyor

Hulya Hanım ve Egeli Hanım,
Şu anda bile tahrik etme çabasındasınız, nerede yönetim nerede demokrasi naraları ile. Bekleseydiniz cevabınızı verecektim ama buna tenezzül etmemişsiniz.

Anlama zorluğu konusuna gelelim ki sizlerinde anlamadığı konuyu bilmediği aşikar. Ben o başlıkta kimseyi savunmadım Mune gelip o konu hakkında ceza neden verildiğini anlattı zeynep arkadaşınız ise savundu olarak size söyledi. Okumadığınız belli ki bu yazıyı benim yazdığımı sanıyorsunuz.

Hala profil silinmesindne bhasediyorsunuz ki 3 kez yazdım oraya kimsenin profili silinmedi sadece askıya alındı diye fakat hala silindi cümleleri kuruyorsunuz onu da bırakın kızın profiline tıklayınca çıkmıyor diyorsunuz. Kim miş bu silinen üye merak ettim. Cevap vermeyin zira verecek cevabınız yok.

Elimdekileri döktürmeyin bana bir daha özür dileyip te giremezsiniz bu siteye beni de salak yerine koymayın. "ufacık bir örnek vereyim zeynepe ben mail atmıyorum ısrarla mail atan kendisi" yani bu yalanı size ileteyim gerisini siz hesap edin. Bu sebeple kimin peşine takıldıysanız doğru söyleyip söylmediğini araştırın.

Diğer kişilere açıklama yapayım, "X bir üyenin sorusuna sen totomusun, totomu bilmem ne yap" gibi artık ne rezillik cevaplar ise verilip sonra bu mesajlardan ceza aldıktan sonra başkasının hesabından girip hiç bir şey yokmuş gibi farklı bir kişiymiş gibi gene konuyu uzatmak mı etik davranış. Bunun karşısında ne yapılmasını bekliyodunuz ? Önce birer gün ceza aldınız, sonra başka üyeliklerle girip cezanız ikiye katlandı en sonunda da aaaaaaa zeynepi silmişler naraları başladı ki biz silmedik kendisi üyeliğini kapattırmak istedi" bunları açıklamamıza rağmen hala dikta yönetim naraları atıyorsanız evet biz diktatörüz. Kuralları uymadığınız sürece sizde bu cezaları alırsınız.

Mesaj ; Gidene kal kalana da git demiyoruz....

Liderlik egolarını bastıramayanların peşinden devam

kızlar burası vazgecılmez degıl tabıkı..
ama ben burdakı zevkı,tadı başka bı yerde alamıyorum..
sayın kazenın tarzını böyle konularda bende begenmıyorum..
ama bu sıtenın ısleyısı boyleymıs dıyıp,olaylara karışmadan burda varlık surdurebılırsınız..
olay anında ordan geçerken ugrasan ban yersın..bunu kabul edıp,o işlere hiiiiiç karısmıcan

Yazamadan duramayacağım,
Sayın Millan, sitenin işleyişi inanın bu değil. Kime sorsanız kendi haklı. Bakın çok net ifade ediyorum biri yalan söylüyor eğer bu kişi çobanlığı seven biri ise diğerleri de kuzu ise herkes konuyu anlamadan tepki veriyor bende zaten lambur lumbur yazınca ortalık karışıyor.

Bakın bu 2 zat-ı muhterem ısrarla kazen gitmiş o üyeyi savunan açıklama yazmış diye ek olarakta birilerini toptan sildiğimi iddia ediyor.

Bir kafası çalışan da çıkıp "arkadaş sen kimi sildin ?" diye sormadı bana sormadığı gibi kendisine verilen bak sildiler beni cümlesi üzerine başlığı karıştırıp duruyor.

Bakın önce Mune'nin başlıkta yazdıkları hani şu benim yazdığım sanılan taraf tuttuğum iddia edilen mesajlar ;

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...aylasim-alani-mesaj32719888.html#post32719888

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...annleri-paylasim-alani-7859.html#post32720346

bu mesajlar mı taraf tutulan mesajlar ? Ne var bu mesajlarda ?

Sonra benim kaba mesajlarım ;

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...annleri-paylasim-alani-7878.html#post32727566

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...annleri-paylasim-alani-7879.html#post32727787

bu 2 mesaj arası haksız ceza aldığı iddia edilen Talia denen kişinin yazdıklarına ben yorum yapmıyorum takdir sizin....

veee artık koptuğum nokta ;

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...annleri-paylasim-alani-7879.html#post32727978

Ek olarak kimseye böyle açıklama yapmak zorunda değiliz de davete icap gerek demokrasi, diktatörlük denince 2007 yılı Star gazetesi röportajıma bakın orada neler demişim....

Siz beni gene diktatör bilin ama hangi aşamada dikta yönetim devreye giriyor bilin istedim. Yukarıda ki konu linkleri arasında yazılan mesajlara bir bakın ne demek istediğimi anlarsınız.

Kazen,
konuyu kapatmışsın fakat banlanma olayını o kadar yanlış ve çarpıtarak aktarıyorlar ki, ceza alan yorumları ekleyerek konuya açıklık getirmek şart oldu.

Olay HGORGULU'nun daha önceden tanıdığı için samimiyetine inandığı zeyyyno'ya topiği açma sebebini sormasıyla başladı.
HGORGULU'nun yorumu üzerine 1907 şöyle bir yorum yazıyor:

zeynocum şunu merak ettim niye haziran anneleri varken ayrı bir topik açtınız?öbür tarafta bir sorun mu oldu .çok merak ettim

bende haziran anneleri basligini hep cok faydalanarak takip ettim
ancak bu basligin kaderi heralde bastan beri ikilik cikarmalar, hep bir lider olma sevdalari hic bitmedi
birazdan beni istemiyosan okuma, yazma diye tasa tutarlar ama yine de fikrimi yazmak istedim
ayni seylerin konusuldugu neden iki baslik var site yonetimi de bence bu konuy ilgi gostermeli

Bu mesajları okuyan denoz, pdnk, zeyyyno, HulyaErdem ve eslem591 1907'e mesajları sıralıyor, mesajları buraya aktarıyorum çünkü gizli kapaklı birşey değil, topiğe girip neler oluyor diye merak edenlerin rahatça ulaşabileceği yorumlar:

sen takip edebilesin diyee tek konu başlıgı altında konuşma zorunlulugumuz mu varrr :60::60::60::60:

canım ister 3. başlıgı açarım sana neeee sen kimsinnnnn ki senden izin alimm :27:

bu nasıl bir densizliktir ben anlamıyorum ya...
olayın özünü bilip bilmeden nasıl böyle konuşabiliyor insanlar hayret bişey....
yaa arkadaşım sordun mu hiç niye böyle bi yer açma gereği duydunuz diye...
sen sorup sormadan yönetimi niye karıştırıyorsun mevzuya...
ayrıca sana ne sana neeeeee...
isteyen istediği yerde topiğini açar..okumayıverirsin olur biter...
şu zamana kadar ne öteki topikte ne de burda insanları kıracak en ufak birşey söylemedim...hep sözlerime konuştuklarıma dikkat ettim ama bu beni fazlasıyla çıldırtmaya yetti...

kızlar sizlerden de özür diliyorum böyle bi çıkış yaptığım için ama beni hassas noktamdan vurdu o yüzden çok sinirlendim...

A-a deli mi ne !!!:53::53: yolarım seni haaa :4:.. öne çıkmaya çalışan bi seni gördüm
topla pılını pırtını sieeeee..:57:
git yönetime benide şikayet et tırıspı seni...:33:
hasta galiba çok üstüne gitmesemmi..:26:

taam du baştan alıyom ..:3:
annem bak doğum sonrası depresyonları uzun sürebiliyomuş..:45:
helede senin gibi kafada kırık olanlarınki çooook uzun sürebiliyomuş..:36:
sen iyi bi dr bul en iyisimi..
senin eli,nde büyüyen çocuğa yazık olmasın e mi kuzum .. hadi uza da gölge etme ..:39:

ay yok o ne bilcek senin her sıkıntımızda burdan yetişemediğinde telefonla bile arayıp
bizi teselli ettiğini.. bizim için diş partileri çekilişler foto albümleri yaptığını..
tırıspı işte .. :36:

aaaaaa gvn 1907 ye bak sen coşmuş annem bu kime kızdın bilmiyorum ama neyin saçma sapan patlaması bu oruca kimde niyetlendiysen git onda boz ben buraya giremiyom diye kuduruyorum 3 gündür:52::52::52:hatun fırsat bulmuş ta laf sokuyo öyle snsi sinsi kenarda ziyaretçi gibi durup okuma daha da topiğe gelme işgüzar çok bilmiş seni:47::47::47::47:

A aaa delinin zoruna bak ayol karar makamı sen misin şekerim sana mı sorucaz nereye yazacağımızı... bak sen bile kimseye sormadan etmeden löm diye buraya yazabildin demek ki canı isteyen istediği yere yazıyormuş. Liderlik merakıymış komik misin sen ya burayı ne sanıyorsun sen kar amacı güden bir kuruluş filan mı. Lider dediğin zeynoysa o liderlikten çok ayak işlerimizi yapıyor be. Kız işi gücü bırakıp bizim isteklerimizi yapıyor. Tasası sana mı düştü. Şimdi az ötede cırla keyfimizi kaçırma.

1907 bir yorum yapmış, ceza almadı çünkü bu yazılan hiçbir yoruma cevap vermemiş, polemiğe girmemiş.
Ama yukarıda ki mesajları yazan 5 üye üsluplarından dolayı birer gün uzaklaştırma aldılar, ayın 19'unda hepsi tekrar aktif olacaktı, üyelik silmedik, birer günlük banladım sadece.
Banlandıkları gece tesadüf eseri denoz'un niran5'in üyeliğiyle, zeyyyno'nun geridönüsümkutusu'nun üyeliğiyle siteye girdiğini fark ettim, sitemizde 2. üyeliğin yasak olduğu gibi, başkasının üyeliğini kullanmakta yasak, bu sebeple geridönüsümkutusu ve niran5'e 2'şer günlük cezalar verdim.

HGORGULU kırıldığını ifade ettiği halde laf söylendi, kardelen'in yorumunu ve ona verilen cevaba bakınız.

bence vardır kapatılma sebebi boşyere durduk yere niye kapatsınlar ki

Sence si ne peki sen kimsin ki yorumda bulunuyorsun olaylara kendini dahil ediyorsun kazen bak burdada fikrimi belirtiyorum burayida kapatsana... ve lutfen uyeligimi iptal et banlanmak yetmez

Olan biten bundan ibaretti ama nerelere gelmiş.

Bu sitenin kuralları var, ben ve tüm üyeler üye olurken bu kuralları kabul ederek girdik siteye.
Kimseye hakaret edemezsiniz, polemiğe giremezsiniz, aşağılayamazsınız.

Kimsenin kimseden üstünlüğü de yok, hergün sitede bir sürü insan ceza alırken sizi görmezden gelemeyiz.
Yukarıdaki yorumları görmezden gelemezdik.

Siz yukarıda alıntıladığım yorumları kendinize yakıştırıyor musunuz?
Banlı üyelerden birinin banı kalkar kalkmaz bana attığı özel mesajı saymıyorum bile, lafı gediğine koyduğunu sanıyor, kendisine cevap dahi vermedim çünkü ben öyle şeyler yazacak terbiyede bir insan değilim.

Not:Banlı üyelere üyeliklerini kullandıranlar yasak olduğunu bile bile kullandırdı, özellikle kıyamet koparıldı, siz niye böyle birşey yaptığınızı çok iyi biliyorsunuz, rol yapmaya gerek yok.

Biz kimsenin üyeliğini silmemiştik, yapılan işlem kısa süreli banlamalardan ibaretti, zeyyyno üyeliğini iptal ettirmek istediğini söyledi, sizler bizim sildiğimizi iddia edip ihaleyi üstümüze yıkmaya çalışıyorsunuz.
Bakınız yukarıda bir yorum var, biz silmemişiz, kendisi iptal istemiş, gidenler kendi istekleriyle gitti, belki direk üyeliğimi iptal edin diyenlerin sayısı azdır ama hepsi biliyorlar ki atılmak için yazdılar çoğu şeyi, toplu hareket edersek hepimizi atarlar dediler.

Back
X