- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
KK'de acik sozlu/dobra oldugunu dusundugunuz uyeler. 
Patavatsizlikla dobraligi karistirmayalim lutfen.

Patavatsizlikla dobraligi karistirmayalim lutfen.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dip notta eklemistim ama yine de Lucky yazmissin.
Yok kız patavatsız degilsin ki sen dobracısınDip notta eklemistim ama yine de Lucky yazmissin.![]()
Ay ben mi
seni havalıya ve sempatiğe ekliyecektim buna girmişken buna da uygun gördümAy ben miasıl sen çok dobrasın kız kuulluğuna diyecek yok
![]()
seni havalıya ve sempatiğe ekliyecektim buna girmişken buna da uygun gördüm![]()
profil resmine bayılıyorum, esprili yorumlarında güzelgüzel düşüncelerin için teşekkürler themisim
![]()
Ay pişti olduydum biriyle değiştirdim alışamadım aman dedim banane o değiştirsin. Buna geri döndümprofil resmine bayılıyorum, esprili yorumlarında güzel
boş ver dediğin gibi o değiştirsin bu güzel başkası için hiç bir şeyimden vazgeçmem, benim üzerimde daha iyi durduğunu düşünürüm her zaman böyle de megolamanımdır işteAy pişti olduydum biriyle değiştirdim alışamadım aman dedim banane o değiştirsin. Buna geri döndüm![]()
Özgüven cınım özgüveni yüksek insanları severimboş ver dediğin gibi o değiştirsin bu güzel başkası için hiç bir şeyimden vazgeçmem, benim üzerimde daha iyi durduğunu düşünürüm her zaman böyle de megolamanımdır işte![]()