KK'nın En Sevdiğiniz Yanları

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.356
9.246
198
çoğumuz kk'da bolca zaman geçiriyoruz. hepimizin burada bulunma sebepleri farklı farklı. :kkk:

benim kk'nın en sevdiğim yanlarından biri diğer forumlardaki veya sitelerdeki gibi niyeti farklı insanlar tarafından rahatsız edilme durumunu yaşamamak, yani kadın kadına olmamız, hemcinslerimizle rahat rahat konuşmamız.

sizin en sevdiğiniz yönleri neler? :16:

Güzel dostluklar var.Çıkarsız.Sıcak.
Kavgaları kavga,sevgisi sevgi.Ne biliyim işde kem küm:9:

Konu sahibini haşlayanların dışında istediğin konuyu açtğında sana yardım etmek isteyen insanların yorumlarını okumayı çok seviyorum bi sorunla karşılaşınca benim gibilerinin olduğunu bilmek yardımlaşmak çok iyi oluyor
hiç sevmem ama ekşide şöyle bi açıklama vardı : bir nevi sanal komşuluk kimseye açamadığını açıp yardım alabilmek

En sevdiğim yanı; sıcak bir ortamı olması. Sanki yıllardır tanıyormussun gibi bir his veriyor insana.
Hangi bölümde olursa olsun sizi sevgiyle karşılayan insanlar hep var :16:

En sevmediğim yanı da var tabi; kendini bile sevmeyi beceremeyenlerin gelip antin kuntin konular açması bir de başlığına acilll, koşuuuun gibi saçma şeyler yazması..
Ha bir de kendi doğrularını direten ve istediğini duyamayan konu sahiplerinin saldırmaları
Sevmediğim yanı daha çokmuş :27::9:

Back
X