Kekler - Pastalar Klasik Bol Çikolatalı,Bol Cevizli Kek-Nestle Çikolata Sponsorluğunda.

canım eline sağlık. Ne meziyetler varmış sende.:nazar:
Bayıldım buna. Başarılar.:KK200:
Çok teşekkür ederim canım benim,beğenmene sevindim:KK200::KK74: Bu kategori çetin geçecek diye birazcık süsledim :KK23:
Ellerine saglık.kakaoya vr çikolataya n çok yakışan ceviz. Başarılar diliyorum
Çok teşekkür ederim :KK68:
ımmmm çok çekici :kk77: ellerine sağlık yarışmada başarılar :KK45:
Çikolata ve cevizin çekici olmadığı tarif yoktur herhalde :-)Çok teşekkür ederim :KK74:
lezzetli görünüyor eline sağlık canım başarılar :KK68:
Çok teşekkür ediyorum canım :KK74: Gayet lezizdi:kk77:
çikolata krizleri için .. ellerine sağlık başarılar.. :KK36:
Çok teşekkür ederim :KK68: Evet tatlı krizlerine ilaç gibi geliyor:KK64::KK74:

ben buna bayıldım hatta oylama sırasında sanırım atladım bunu
ama bana zor geldı ya yapımı :KK70:
Canım kolayı var. Keki pisirince kalıbındayken dök çikolatayı üzerine,onun üzerine de cevizleri serp,koy dolaba :KK66: Ben misafire böyle hazırliyorum,kendimize yapınca genelde çikolatayı üzerine döküyorum,soğutup,sıcak suya koyduğum bıçakla kesiyorum (çikolata kırılmasın diye):rolleyes:
Teşekkür ederim bu arada,beğenmene sevindim:KK36:

Canım kolayı var. Keki pisirince kalıbındayken dök çikolatayı üzerine,onun üzerine de cevizleri serp,koy dolaba :KK66: Ben misafire böyle hazırliyorum,kendimize yapınca genelde çikolatayı üzerine döküyorum,soğutup,sıcak suya koyduğum bıçakla kesiyorum (çikolata kırılmasın diye):rolleyes:
Teşekkür ederim bu arada,beğenmene sevindim:KK36:
Ellerıne kollarına saglık acayıp canım cektı
bayramda baklava yapımdan bundan yapım barı :D

Ellerıne kollarına saglık acayıp canım cektı
bayramda baklava yapımdan bundan yapım barı :KK70:
Sağolasın canım benim. Oooo baklava mı yapıyorsun sen,marifetli hatun:21: Ben hiç denemedim bile baklava yapmayı hayatim boyunca:KK56:
Bak bu kek, bayramda ikramlık olur,Ege'nin doğumgününde olur,üzerine süslerinide yaparsan şık bir sunum olur. Bu sene kızımın doğumgününde yaptım ,herşeyden vardı ama bu kekin kırıntısı kalmamıştı :kk77: Dene muhakkak.

Sağolasın canım benim. Oooo baklava mı yapıyorsun sen,marifetli hatun:21: Ben hiç denemedim bile baklava yapmayı hayatim boyunca:KK56:
Bak bu kek, bayramda ikramlık olur,Ege'nin doğumgününde olur,üzerine süslerinide yaparsan şık bir sunum olur. Bu sene kızımın doğumgününde yaptım ,herşeyden vardı ama bu kekin kırıntısı kalmamıştı :kk77: Dene muhakkak.
baklava yapamıyorum ya annem yapıyorda gelen gıdende olmuyor kı cok gencız daha :D sımdı daha yeme sırası sonra yaparız :d ama bısı olursa kahve ıcmeye gelen olur hanı kuzenlerden bayıla bayıla yerler arıfeden yapım ben bakayım bende atarım resım nasıl olacak bakalım :D

baklava yapamıyorum ya annem yapıyorda gelen gıdende olmuyor kı cok gencız daha :KK70: sımdı daha yeme sırası sonra yaparız :d ama bısı olursa kahve ıcmeye gelen olur hanı kuzenlerden bayıla bayıla yerler arıfeden yapım ben bakayım bende atarım resım nasıl olacak bakalım :KK70:
Anne baklavası daha müthiş zaten. Benim annemde yapardı eskiden,artık uğraşmıyor. Hadi bakalım,resim at muhakkak banada.
Yaparsın sen:KK68:

Back
X