- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
çikolata krizleri için .. ellerine sağlık başarılar.. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım benim,beğenmene sevindimcanım eline sağlık. Ne meziyetler varmış sende.
Bayıldım buna. Başarılar.![]()
Çok teşekkür ederimEllerine saglık.kakaoya vr çikolataya n çok yakışan ceviz. Başarılar diliyorum
Çikolata ve cevizin çekici olmadığı tarif yoktur herhaldeımmmm çok çekiciellerine sağlık yarışmada başarılar
![]()
Çok teşekkür ediyorum canımlezzetli görünüyor eline sağlık canım başarılar![]()
Çok teşekkür ederimçikolata krizleri için .. ellerine sağlık başarılar..![]()
Çok teşekkür ederimGörüntü harika
Elinize sağlık başarılar![]()
Çok teşekkür ederimellerinize saglık,başarılar dilerim![]()
Çok teşekkür ederim canımmuhteşem birşey olmuş çikolata delisiyim içim gitti görünce başarılar dilerim balım![]()
Çok teşekkür ederimElinize sağlık :) Başarılar dilerim
Canım kolayı var. Keki pisirince kalıbındayken dök çikolatayı üzerine,onun üzerine de cevizleri serp,koy dolababen buna bayıldım hatta oylama sırasında sanırım atladım bunu
ama bana zor geldı ya yapımı![]()
Ellerıne kollarına saglık acayıp canım cektıCanım kolayı var. Keki pisirince kalıbındayken dök çikolatayı üzerine,onun üzerine de cevizleri serp,koy dolabaBen misafire böyle hazırliyorum,kendimize yapınca genelde çikolatayı üzerine döküyorum,soğutup,sıcak suya koyduğum bıçakla kesiyorum (çikolata kırılmasın diye)
Teşekkür ederim bu arada,beğenmene sevindim![]()
Sağolasın canım benim. Oooo baklava mı yapıyorsun sen,marifetli hatunEllerıne kollarına saglık acayıp canım cektı
bayramda baklava yapımdan bundan yapım barı![]()
baklava yapamıyorum ya annem yapıyorda gelen gıdende olmuyor kı cok gencız dahaSağolasın canım benim. Oooo baklava mı yapıyorsun sen,marifetli hatunBen hiç denemedim bile baklava yapmayı hayatim boyunca
Bak bu kek, bayramda ikramlık olur,Ege'nin doğumgününde olur,üzerine süslerinide yaparsan şık bir sunum olur. Bu sene kızımın doğumgününde yaptım ,herşeyden vardı ama bu kekin kırıntısı kalmamıştıDene muhakkak.
Anne baklavası daha müthiş zaten. Benim annemde yapardı eskiden,artık uğraşmıyor. Hadi bakalım,resim at muhakkak banada.baklava yapamıyorum ya annem yapıyorda gelen gıdende olmuyor kı cok gencız dahasımdı daha yeme sırası sonra yaparız :d ama bısı olursa kahve ıcmeye gelen olur hanı kuzenlerden bayıla bayıla yerler arıfeden yapım ben bakayım bende atarım resım nasıl olacak bakalım
![]()