• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KLASİK GEBELİK TESTİNDE NEGATİF ÇIKIP SONRADAN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENEN VARMI

Sldangl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
211
102
103
27
Arkadaşlar merhaba 7 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz açıkcası ilişki aralıklarıda max iki günde birdir ama gebelik oluşmadı. Yumurtlama takibi ile yapmayı denedim ama inanın zor geldi. Son adet tarihim 20 si bu ay 20 sinde olmam gerekirdi ki normalde hep günü gününe olurum. Dün eczaneden aldığım klasik kaset testle yaptım ama ilk idramı yaptıktan yarım saat sonra falan azıcık idrarla yapmış oldum ilk idrarım değildi yani. Acaba yeterli hcg birikmemişmiydi bilmiyorum. Gögüs acısı kasık batması ateş bütün belirtilerin var ama bunlar aynı zamanda regl belirtiside. Cuma günü kadın doğuma randevu aldım o güne kadar olmuş olsam bile gecikme bir sağlık sorunumu diye korkarım. Olmazsamda zaten gebelik takibi olur inşallah ama kaset testte negatif çıkıp sonradan pozitife dönen varmı. Tam beklenen regl gününde yapmış oldum dediğim gibi azıcık çişle

bence kanda çıkacak olan sonuç daha doğru olacaktır çünkü kaset testler bazen yanıltıyor

Back
X