Klasik kadin muhabbetleri sizi de sıkmıyor mu?

cekirdekcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
1.035
2.133
133
Arkadaslar, universite bitti falan. Universite doneminde de mesela kiz arkadaslarimla otururduk bi mekanda vs. Samata girgir her neyse, ondan sonra yok halamin oglunun nisani icin alinan koltuk takiminin rengini nisanlisi begenmedi yok iste komsunun karisi, eski esinin dayisinin ogluyla kacmis. İste, "ayyy sunlar alkol almis bu ne ya", "o kiz kipkisa sort giymis ayy ne arsiz", "ay o onla nasil sevgili yaa hep opuyolar birbirlerini az edep yaa" falanlar filanlardi. Beni hep bayiyodu bu muhabbetler. Ben hep susuyordum.

Bunlar da niye konusmuyosun derlerdi. Dinliyorum derdim ama resmen o an boguluyor olurdum. Su yasima geldim, hala ayniyim. Milletin b.k pusurunden bana ne ya. Oyle daraliyorum ki boyle sohbetlerde sanki bedenim orada ama ruhum kalkiyor gidiyor ortamdan. :)

Sizde de boyle olan var mi? Cok sığ geliyor muhabbetler bazen?

Arkadaslar, universite bitti falan. Universite doneminde de mesela kiz arkadaslarimla otururduk bi mekanda vs. Samata girgir her neyse, ondan sonra yok halamin oglunun nisani icin alinan koltuk takiminin rengini nisanlisi begenmedi yok iste komsunun karisi, eski esinin dayisinin ogluyla kacmis. İste, "ayyy sunlar alkol almis bu ne ya", "o kiz kipkisa sort giymis ayy ne arsiz", "ay o onla nasil sevgili yaa hep opuyolar birbirlerini az edep yaa" falanlar filanlardi. Beni hep bayiyodu bu muhabbetler. Ben hep susuyordum.

Bunlar da niye konusmuyosun derlerdi. Dinliyorum derdim ama resmen o an boguluyor olurdum. Su yasima geldim, hala ayniyim. Milletin b.k pusurunden bana ne ya. Oyle daraliyorum ki boyle sohbetlerde sanki bedenim orada ama ruhum kalkiyor gidiyor ortamdan. :)

Sizde de boyle olan var mi? Cok sığ geliyor muhabbetler bazen?
Bu saydıkların klasik kadın muhabbeti değil bildiğin dedikodu. Çevrendeki insanları daha dikkatli seç. Herkes bu muhabbetleri yapmıyor.

yani sureklide kultur sanat bilim teknoloji gundem vs konusulmuyor arkadasım gelir ailesinden birine kızar anlatır ailesiyle sorunu olur anlatır sizin demek istediginiz baskalarını surekli sorgulayan tiplermi acaba cunku verdiginiz orneklerin cogu baskasını hayatına maydonoz olan tipler hakkında:))

Bu saydıkların klasik kadın muhabbeti değil bildiğin dedikodu. Çevrendeki insanları daha dikkatli seç. Herkes bu muhabbetleri yapmıyor.

Yoo. Valla butun kadinlar ayni. :)) Kendimi sutten cikmis ak kasik gormuyorum asla. İlla dedikodu yapiliyor ama asiri igrenc gorunuyor. Hele bir de erkegi bol olan bolum okundugunda zaten uc dort kiz takiliyorduk mecburen. :)

Ama tabii boyle olmayan arkadaslarim da var. Ozellikle bu tipler irrite ediyor. :/

Yapmayın kızlar ya, siz bütün gün, o ne giyinmiş, bu ne takmış, öbürü sevgilisiyle ne yapmış diye arkalarından mı konuşuyorsunuz? Hiç sanmıyorum. Kız da kalkıp sanat konuşalım, politika konuşalım dememiş, belli ki onun bunun arkasından konuşulmasından sıkılmış.

ayrıca bunlar zaten klasik kk muhabeti

hergün böyle onlarca konu açılıyor

Olur mi burada ask vaar, entrika var, tutku var. :D Valla pembe dizi gibi.

Ben sanirim daha cok milleti sorgulayan her yaptigina kulp takanlari kastettim ve asiri dedikodu yapanlar. Buradakiler kendi sorunlarini anlatiyor ama daha cok.

Olur mi burada ask vaar, entrika var, tutku var. :D Valla pembe dizi gibi.

Ben sanirim daha cok milleti sorgulayan her yaptigina kulp takanlari kastettim ve asiri dedikodu yapanlar. Buradakiler kendi sorunlarini anlatiyor ama daha cok.

sen yenisin galiba :KK52:

bak görümce konuları revaçta bugünlerde bir oku onları, sonra arkadaşlarına git sarıl :KK45:

Back
X