- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi cekirdekcik
Zorla mı götürüyorlar sizi yanlarında illaki gel mi diyorlar? Gitmeyin hoşnut degilseniz bu kadar basit bir çözümü var bunun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy teşekkür ederim. Beni utandırıyorsunuz efem.Gören de normalde öyle dedikodular çıkartıyorsun ki herkesi birbirine düşürüp onlar birbirleriyle cat fight yaparken köşede nihahah diye gülüyorsun sanacak. Ben sanmıyorum
![]()
Gerçek kadın sohbeti bu değil :) Cidden ne lisede ne üniversitede böyle bir kız kıza sohbete denk gelmedim.Arkadaslar, universite bitti falan. Universite doneminde de mesela kiz arkadaslarimla otururduk bi mekanda vs. Samata girgir her neyse, ondan sonra yok halamin oglunun nisani icin alinan koltuk takiminin rengini nisanlisi begenmedi yok iste komsunun karisi, eski esinin dayisinin ogluyla kacmis. İste, "ayyy sunlar alkol almis bu ne ya", "o kiz kipkisa sort giymis ayy ne arsiz", "ay o onla nasil sevgili yaa hep opuyolar birbirlerini az edep yaa" falanlar filanlardi. Beni hep bayiyodu bu muhabbetler. Ben hep susuyordum.
Bunlar da niye konusmuyosun derlerdi. Dinliyorum derdim ama resmen o an boguluyor olurdum. Su yasima geldim, hala ayniyim. Milletin b.k pusurunden bana ne ya. Oyle daraliyorum ki boyle sohbetlerde sanki bedenim orada ama ruhum kalkiyor gidiyor ortamdan. :)
Sizde de boyle olan var mi? Cok sığ geliyor muhabbetler bazen?
dedikodudan zevl aldım şu an :) kesin birine aşık olmuşturDedikodudan dedikoduya değişir, bütün dedikodu piyasasını bi kalemde silemicem.
Duyunca ortamdan topukları totoya vura vura kaçma isteği uyandıranı da var şöyle, tadından yenmeyip muhabbete keyif katanı da var böyle
Çocuğundan başka bahsedecek hiçbi şeyi olmayan küçük dünyalı teyze dedikodusu,
para pul, mal mülk, ay şu şunu bu bunu almış dedikodusu,
son nöronlarını ev, gelinlik, çeyiz, takı mevzularına harcamış kız dedikodusu,
" bakın ne kadar da namusluyum, ne kadar dindarım" konulu madalya bekleyen sözde muhafazakar dedikodusu mesela.
Şu dördünden birini duydun mu kaç kaç kaç yani.
Ama 105 kiloluk haliyle deri taytlar ve kendisine iki beden küçük büstiyerlerle gezen, her hafta başka bi serserinin peşinde dolaşan bi arkadaşın 3 ay içinde başörtüsü takmaya başlayıp, "bi kızın en degerli çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır." tweetleri atmaya başlar,
bak kararından emin misin diye soranlara "beni allahın yolundan döndüremezsiniz" diye saçma salak cevaplar verir,
bi de üstüne 6 ay sonra da tekrar başını açıp eski hayatına geri dönerse eyvaaaaah gör dedikodunun kralını yani.![]()