Klasik kadin muhabbetleri sizi de sıkmıyor mu?

Zorla mı götürüyorlar sizi yanlarında illaki gel mi diyorlar? Gitmeyin hoşnut degilseniz bu kadar basit bir çözümü var bunun.

Dedikodudan dedikoduya değişir, bütün dedikodu piyasasını bi kalemde silemicem.

Duyunca ortamdan topukları totoya vura vura kaçma isteği uyandıranı da var şöyle :KK55:, tadından yenmeyip muhabbete keyif katanı da var böyle :KK73:

Çocuğundan başka bahsedecek hiçbi şeyi olmayan küçük dünyalı teyze dedikodusu,

para pul, mal mülk, ay şu şunu bu bunu almış dedikodusu,

son nöronlarını ev, gelinlik, çeyiz, takı mevzularına harcamış kız dedikodusu,

" bakın ne kadar da namusluyum, ne kadar dindarım" konulu madalya bekleyen sözde muhafazakar dedikodusu mesela.

Şu dördünden birini duydun mu kaç kaç kaç yani.

Ama 105 kiloluk haliyle deri taytlar ve kendisine iki beden küçük büstiyerlerle gezen, her hafta başka bi serserinin peşinde dolaşan bi arkadaşın 3 ay içinde başörtüsü takmaya başlayıp, "bi kızın en degerli çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır." tweetleri atmaya başlar,

bak kararından emin misin diye soranlara "beni allahın yolundan döndüremezsiniz" diye saçma salak cevaplar verir,

bi de üstüne 6 ay sonra da tekrar başını açıp eski hayatına geri dönerse eyvaaaaah gör dedikodunun kralını yani.:KK70:

Arkadaslar, universite bitti falan. Universite doneminde de mesela kiz arkadaslarimla otururduk bi mekanda vs. Samata girgir her neyse, ondan sonra yok halamin oglunun nisani icin alinan koltuk takiminin rengini nisanlisi begenmedi yok iste komsunun karisi, eski esinin dayisinin ogluyla kacmis. İste, "ayyy sunlar alkol almis bu ne ya", "o kiz kipkisa sort giymis ayy ne arsiz", "ay o onla nasil sevgili yaa hep opuyolar birbirlerini az edep yaa" falanlar filanlardi. Beni hep bayiyodu bu muhabbetler. Ben hep susuyordum.

Bunlar da niye konusmuyosun derlerdi. Dinliyorum derdim ama resmen o an boguluyor olurdum. Su yasima geldim, hala ayniyim. Milletin b.k pusurunden bana ne ya. Oyle daraliyorum ki boyle sohbetlerde sanki bedenim orada ama ruhum kalkiyor gidiyor ortamdan. :)

Sizde de boyle olan var mi? Cok sığ geliyor muhabbetler bazen?
Gerçek kadın sohbeti bu değil :) Cidden ne lisede ne üniversitede böyle bir kız kıza sohbete denk gelmedim.

Bizde konu geyikten baslar kilo mutlaka konusulur sonra cocuklularlaysak biraz da cocuk muhabbeti ani anlatmaca yeme icme bazen film kitap onerisi ama hic oyle dedikodu yapmayiz saatlerce, sizin cevrenizde sorun var

Dedikodudan dedikoduya değişir, bütün dedikodu piyasasını bi kalemde silemicem.

Duyunca ortamdan topukları totoya vura vura kaçma isteği uyandıranı da var şöyle :KK55:, tadından yenmeyip muhabbete keyif katanı da var böyle :KK73:

Çocuğundan başka bahsedecek hiçbi şeyi olmayan küçük dünyalı teyze dedikodusu,

para pul, mal mülk, ay şu şunu bu bunu almış dedikodusu,

son nöronlarını ev, gelinlik, çeyiz, takı mevzularına harcamış kız dedikodusu,

" bakın ne kadar da namusluyum, ne kadar dindarım" konulu madalya bekleyen sözde muhafazakar dedikodusu mesela.

Şu dördünden birini duydun mu kaç kaç kaç yani.

Ama 105 kiloluk haliyle deri taytlar ve kendisine iki beden küçük büstiyerlerle gezen, her hafta başka bi serserinin peşinde dolaşan bi arkadaşın 3 ay içinde başörtüsü takmaya başlayıp, "bi kızın en degerli çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır." tweetleri atmaya başlar,

bak kararından emin misin diye soranlara "beni allahın yolundan döndüremezsiniz" diye saçma salak cevaplar verir,

bi de üstüne 6 ay sonra da tekrar başını açıp eski hayatına geri dönerse eyvaaaaah gör dedikodunun kralını yani.:KK70:
dedikodudan zevl aldım şu an :) kesin birine aşık olmuştur

Hayir hic sikilmam, 2 saat kildan tuyden 3 saat yemekten 5 saat esten dosttan konusabilirim.
Sadece bu degil tabi ki ortam oldugunda gundemdeki haberler, siyaset, ekonomi. Dis ulkelerle iliskiler, hayvanlar alemi, orgu, tezhip ... arkadaslarla olan samimiyete bagli o soylediklerini en samimi arkadaslarimla yaparim ben.

dedikodudan dedikoduya değişir ucu bana veya arkadaşlarıma değen şeyleri konuşuyoruz elbet. Ama bazı insanlar var her an herkesi eleştirip arkalarından konuşabiliyolar..Mesala yolda yürüyoruz aa kıza bak orası öyle burası böyle. Tutamıyorum kendimi kardeş sanane?? Yani seni ne ilgilendirir??

cozum basit: kafa dengi arkadaslar bulun
ne demek canim yaninda sikilip hem de oturmaya gezmeye dvam etmek
mecbur degilsiniz onlarla takilmaya bence:-P

Yirmli yaşlarıma kadar ben de o tür muhabbetleri hiç sevmez, konuya girmezdim. İsterdim ki, doğadan, hayvanlardan, güncel konulardan, gizemli olaylardan, uzaydan muzaydan bahsedelim, fıkralar anlatalım, oyunlar oynayalım, bir konu belirleyip bilgi alış-verişi yapalım falan... Ama nerde öyle arkadaş, varsa yoksa sevgilileri, yok yemek tarifleri yok dantel örnekleri, yok onun bunun dedikodusu derken yıllar geçtikçe, arkadaş çevremi değiştiremediğimden ya da genişletemediğimden, bende onlara uydum zaman zaman ve hoşuma da gitmeye bile başlamıştı dedikodu yapmak. E yaş ilerledi, çoğu evlendi, hadi bu sefer koca muhabbeti, çoluk çocuk, kaynana muhabbeti derken, eeh yeter be dedim uzaklaştım. Hahha şimdi hiç arkadaşım yok :-)) Ama sırf laf olsun diye konuşup onun bunun günahına girmekte yok artık, mümkün olduğunca tabi. İstemez miydim benim de gerçek bir dostum olsun, hemde çoook isterdim ama yok napiim. Yalnızlık öyle kuru kalabalıktan daha hayırlı artık gözümde.

kadınlar yıllarca yaparlar yaparlar sonra birden bire biri başına tokmak vurmuş gibi hacı teyze moduna girerler anlamıyorum bu tripleri :KK14:

Back
X