Klima borusunu nasıl gizleyebilirim?

aysege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
2
0
36
Edirne
Arkadaşlar,yeni aldığımız evin klima tesisatı yapılmış ama kliması takılmamış.Klima takıldığında borusunun görüleceği,bunu saklamanın imkansız olduğu söylendi.Salonda böyle bir görüntüye katlanmak imkansız.Ne önerirsiniz,dekoratif bi rçözüm var mı sizce?:1no2:

yok canım keşke bunu düşünerek daha uygun bir yere taktırsaydınız benim evde 3 tane klima var bitanesinin borusu 20cm kadar görünüyo okadar oda becburen diğerlerini görünmicek şekilde monte ettirdim.
ama belki duvarı biraz kazarak boruyu içine gizleyebilirsinizüzerini alçıyla yada beyaz çimentoyla kapatabilirsiniz yada kablo gizlemek için beyaz bişeyler oluyo plastik boru değilde hani işyerlerinde bilgisayar kabloları ezilmesin diye yere yada duvara monte edilen plastik borular oluyo belki onların büyükleri yani genişleri vardır çevrenizde bi yapı market varsa bi bak oralara neyle gizleyebilirim diye

ben evim güzel evim topiğinde gördüm cnm.. duvara monte tvlerin kablosusu saklamak için kullanılan beyaz plastikten malzemeler var . işte onlardan takılmıştı saklamak için. burcu özgenin malikanesi diye konu açmıştı bi arkadaş. sanırım orda gördüm.link nasıl verilir bilsem verirdim. bir bak istersen. ben öğretmenim. bizim sınıflarda projeksiyon aleti kabloları duvar boyunca geçtiği için kabloları saklamakta kullanılıyor bu yöntemm

he işte benim anlatmak istediğimde o boru idi ama adını bilmiyodum senin verdiğin topiğe baktım linkide aşağıda konu sahibi arkadaş bi ara uğrarsa alttaki kırmızı yazılı linkin üzerine tıklarsa çıkan resimlerde bu boruyu nasıl klima borusu saklamada kullandıklarınıda görmüş olur çokta güzel olmuş... bizde klima taktırıcamız zaman eşime demiştim odanın ortasında boru istemiyorum diye oda bana KABLO KANALI ile gizleriz demişti ama ben ısrarla istememiştim görünmicek biyerlere monte ettirdim.Bu arada adı KABLO KANALI ayrıca üzerini istediğin renge boyayabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=8681098&postcount=1

bikaç resimde benden kablo kanalı bu işte
$nn.webp

$nnnn.webp

$nnnnnnnnnnnnnnn.webp

bende aynı dertten muzdaribim malesef

bana ait değil ama araştırırken fikir oldu,kafamda bir tasarım oluşturup yapıcam..sizede fikir olabilir arkadaşlar

Eklentiler

• 10942611_10205566951431113_2474106129526986712_n.webp
    10942611_10205566951431113_2474106129526986712_n.webp
    19 KB · Görüntüleme: 12.796
Back
X