• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klitoris sorunsalı hudoplasti

Tek olmadığıma sevinsem de ikimiz adına da üzgünüö :( doktorum iyileşmenin gayet iyi gittiğini g

buraya yazdıktan sonra mucizevi bir şekilde ödemlerde azalma oldu sanırım biraz sabır ve zaman gerekli normale döneceğiz🥹
Yaa sizin adınıza çok sevindim benim henüz bugün 1 ay oldu belki 10-15 güne benimde aynı şekilde azalmalar olur

Yaa sizin adınıza çok sevindim benim henüz bugün 1 ay oldu belki 10-15 güne benimde aynı şekilde azalmalar olur
Mesajım da yarım yamalak gelmiş :) hemen hemen aynı süreçlerde olduğumuz için eminim sizde de azalmalar başlayacaktır. Her bünye farklı kimisi 2 3 haftada toparlamış kimisi bizim gibi hala devam ediyor. Sanırım en iyi halini gerçekten bir 6 ayda alacak gibi. Umarım en kısa sürede düzelmiş haliyle görebiliriz :)

Sadece yapismayan yerlere mi yoksa komple yeniden mi revizyon olucak
Şu an doktordan anladığım yapışmayan yerler çünkü öyle dedi 2-3 dikiş daha atacağım dedi birisi hudoplasti yerinin bir tarafı birleşmemiş jilet izi gibi bir iz var oraya dikeceğim dedi, bir de dudakların birisinde ortada iki bezelye tanesi gibi şişlik var ayrı duran onlar birleşmemiş o kısmı birleştirecek ama 3.ayda yapacağım tüm ödem gittikten sonra dedi

Mesajım da yarım yamalak gelmiş :) hemen hemen aynı süreçlerde olduğumuz için eminim sizde de azalmalar başlayacaktır. Her bünye farklı kimisi 2 3 haftada toparlamış kimisi bizim gibi hala devam ediyor. Sanırım en iyi halini gerçekten bir 6 ayda alacak gibi. Umarım en kısa sürede düzelmiş haliyle görebiliriz :)
Kesinlikle bünye meselesi çok doğru, insan hızlı iyileşenleri görünce kendini sorguluyor ister istemez ama dediğiniz gibi herkesin iyileşme süresi farklı ben artık alıştım böyle yavaş iyileşmesine yeter ki sonucunda güzel bir görüntü görelim :)

Bnmki de o şekilde jilet izi gibi tam olarak öyle ama oranın altı iltihaplı bnm.o zmn tamamen iyileşmesi gerekiyor sizin kacinci gününüz ameliyat olali

Peki o ayriklik kendiliğinden kapanmaz mi İkinci kez dikilince tekrar başa dönülecek demektir dikilmezse de öyle de sıkıntı 😏hiç de pişman olmadım ama süreç bna çok zor geldi

Bilmuşorum
Peki o ayriklik kendiliğinden kapanmaz mi İkinci kez dikilince tekrar başa dönülecek demektir dikilmezse de öyle de sıkıntı 😏hiç de pişman olmadım ama süreç bna çok zor geldi
kesinlikle bende aynı düşüncedeyim pişman değilim ama süreç gerçekten sandığımdan çok daha zormuş yani bugünleri görebilseydim yaptırır mıydım meçhul 😅 bilmiyorum ki aslında o ayrıklık birleşir diye tahmin ediyorum sonuçta hudoplasti yapılan yer kapalı kısımda kalıyor et birbirine temasta yani hadi orası birleşti diyelim ama dudak kısmı tırtıklı olarak kaynadı orasının muhakkak dikilmesi lazım her türlü dikiş atılacak gibi duruyor yani tekrar başa dönülmese bile bir süre daha aynı sıkıntıları çekeceğim ilk baştakinden daha kolay olur ama sonuç olarak süreç bitmiyor

Yok bnde aynı durumdayım 🙃bugünleri görsem yine yaptırırdım ben.fakat bu süreçte olası komplikasyonlara daha hakim olarak yaklasirdim. İltihap oluyomus kanama da oluyormuş sonra iltihaptan dolayı yapismayan dokular ws ws... derken bilinçli hasta olurdum😁halime ağlarken neden ağladığımı bilirdim en azından. Şimdi sadece neyle karşılasicam diye her sabah bakmadan önce korkarak aklimda bin tane senaryo kuruyorum😁😁ayrıca revizyon daha zor diye okudum hep

Benim dudak kısmı garip şekillere büründü.yapismadi çizgi şeklinde kldi ipler açıldıkça.amanin çok zormuş böyle estetik uğruna şekilden şekile giriyoruz 😏

Merhabalar.bnm dikislerim düşerken oluşan acikliklar normalmiş uc kısımlarında boşluklar olusurmus ama zmnla kapanicakmis

Back
X