kloman, duphaston ve matofin kullananlar

rukyebelnay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
1
0
1
29
Merhaba hanimlar, pko hastasiyim evleneli 9 ay oldu, korunmadik ama bi bebegimiz olmadi, gecen ay kloman, duphaston ve matofin ilacina basladim, regl geldi ama camurumsu gibiydi 2 gun cok, sonrasi leke halide geldi, kloman kullanip neler yasayan bilmek istedim

Merhaba hanimlar, pko hastasiyim evleneli 9 ay oldu, korunmadik ama bi bebegimiz olmadi, gecen ay kloman, duphaston ve matofin ilacina basladim, regl geldi ama camurumsu gibiydi 2 gun cok, sonrasi leke halide geldi, kloman kullanip neler yasayan bilmek istedim
merhaba, ben de pcosluyum 29 yaşındayım yaklaşık bir yıldır evliyim. çocuk isitoyruz ama bizim de olmadı. birçok doktora gittim en son gittiğim doktordan memnun kaldım. 2 ay boyunca kanamam vardı rahim duvarım kalınlaşmıştı.rahimde de yara varmış. 7 martta ameliyat oldum. kontrole gittiğimde doktor duphaston verdi 3 ay kullan ve bu dönemde hamile kalmaya çalış dedi. bugun 10 günlük ilaç kullanımı bitecek . umarım hızlıca adet görürüm. sonrasında kendim klomen kullanıp her gün ovulasyon testi yapacağım. daha önce sadece klomen kullandım ama ne yazık ki gebelik olmadı. her iki yumurtalığımda da 19-22 tane yumurta var. fakat ünsülin direncim filan yok. bakalım bu aydan çok umutluyum. inşalah her isteyene rabbim nasip eder.

Back