- 11 Kasım 2022
- 78
- 12
- 8
- 34
- Konu Sahibi Eladefne9907
-
evet cnm klomen adet geciktiriyo 2 veya 3 gun geciktiriyo benim oyle olmustuBen bu ay klomen kullandım catlatma ignesi vurulmadim tıkalı tarafta gelisti yumurta adetim normalde düzenli ama klomen le adetim gecikir mi yaşayanlar yazabilir mi lütfen.... normalde 30 günde bir olur şu an adete 1 hafta kaldı takvime göre ama yumurtam catlamadi ne kadar gecikir acaba
O kadar az ise iyi ya nette yumurta catlamaz kist olursa 7 10 gün deyince kontrol hakkım biter mi acaba dedim doktora gidicem de yine para vermim dedimevet cnm klomen adet geciktiriyo 2 veya 3 gun geciktiriyo benim oyle olmustu
anladim cnm insallah guzel haberler alirsin ben 7 defa kullandim klomen ama ise yaramadi aslinda yariyo ama gebelik olusmadiO kadar az ise iyi ya nette yumurta catlamaz kist olursa 7 10 gün deyince kontrol hakkım biter mi acaba dedim doktora gidicem de yine para vermim dedim
Bende de yaramıyor yumurta geliştirmiyor hep 14 mm de kaliyoranladim cnm insallah guzel haberler alirsin ben 7 defa kullandim klomen ama ise yaramadi aslinda yariyo ama gebelik olusmadi
yok bnde igneyede gerek kalmadan buyuyup catliyo ama nedensae gebelik olusmuyoBende de yaramıyor yumurta geliştirmiyor hep 14 mm de kaliyor
Valla ben 14 mm nin üstüne catlatma ignesiyle kaldım ama sağlıksız gebelik oluştu benim sağ tüp um tıkalı sağdan yumurtam oluyor soldan ilaç la büyütmeye çalışıyoruz ama büyümüyor bu ay da soldan büyümez se sağ tüpü actırmayı denicem ilaç da kullanmicam bakalım soldan olcak miyok bnde igneyede gerek kalmadan buyuyup catliyo ama nedensae gebelik olusmuyo
hmm anladim cnm hakkinda hayirlisi olsunValla ben 14 mm nin üstüne catlatma ignesiyle kaldım ama sağlıksız gebelik oluştu benim sağ tüp um tıkalı sağdan yumurtam oluyor soldan ilaç la büyütmeye çalışıyoruz ama büyümüyor bu ay da soldan büyümez se sağ tüpü actırmayı denicem ilaç da kullanmicam bakalım soldan olcak mi
Amin ins cümlemizinhmm anladim cnm hakkinda hayirlisi olsun
İyi günler benimde sağ tüp tıkalı bir kere gene kaldım kimyasal oldu şuan koleme e başladık sağ taraftan tumurtladığımızı nasıl anlıyoruz doktor mu söylüyor be dediğinize göre kapalı taraftan yumurtlarsak sorun mu oluyor bunu biliyorsanız benimle paylaşmanızı rica ederimValla ben 14 mm nin üstüne catlatma ignesiyle kaldım ama sağlıksız gebelik oluştu benim sağ tüp um tıkalı sağdan yumurtam oluyor soldan ilaç la büyütmeye çalışıyoruz ama büyümüyor bu ay da soldan büyümez se sağ tüpü actırmayı denicem ilaç da kullanmicam bakalım soldan olcak mi
Cnm adetin 6. Gününden sonra sağlıklı olan yumurtaya ulturasyondan baktiriyorum ben doktora gidiyorum yani takip yapıyorum yani ama bir yıldır gidiyorum daha solu görmedim hep sağdan yumurtam oluyorİyi günler benimde sağ tüp tıkalı bir kere gene kaldım kimyasal oldu şuan koleme e başladık sağ taraftan tumurtladığımızı nasıl anlıyoruz doktor mu söylüyor be dediğinize göre kapalı taraftan yumurtlarsak sorun mu oluyor bunu biliyorsanız benimle paylaşmanızı rica ederim
Ayrıca sağ taraftan yumurtlarsak hamile kalamıyoruz tupler tıkalı olduğu içinİyi günler benimde sağ tüp tıkalı bir kere gene kaldım kimyasal oldu şuan koleme e başladık sağ taraftan tumurtladığımızı nasıl anlıyoruz doktor mu söylüyor be dediğinize göre kapalı taraftan yumurtlarsak sorun mu oluyor bunu biliyorsanız benimle paylaşmanızı rica ederim
Ben doktora sormuştum açık olan tül yumurtayı yakalar demişti kafam iyice karıştı şimdi bende yeni kolemen başladım bu 3.günüm adetin 10.günü takipe gidicem doktoraAyrıca sağ taraftan yumurtlarsak hamile kalamıyoruz tupler tıkalı olduğu için
Ben bu ay kullanmicam o çok nadir olan bir olaymis cnm sağın solu yakalama olayı 4 gün sonra baktircam yine sağ derlerse kafayı yerim sanırımBen doktora sormuştum açık olan tül yumurtayı yakalar demişti kafam iyice karıştı şimdi bende yeni kolemen başladım bu 3.günüm adetin 10.günü takipe gidicem doktora
Rabbim gönlüne göre versin kardeşimBen bu ay kullanmicam o çok nadir olan bir olaymis cnm sağın solu yakalama olayı 4 gün sonra baktircam yine sağ derlerse kafayı yerim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?