Klomen başlamalı mıyım?

Bu ay ben de klomene başlıcam doktorum eğer yine hamile kalamazsan gel dedi ama adetim kurban bayramına denk geliyor şimdi ben 2.ayda da kullansam sorun olur mu sanırım sizin 2.ayınız sormak istedim benim yumurtlama sorunum yok sadece günlerini bilelim diye yazdı
Benimde yumurtlama sorunum yok hatta hiçbir sorunumuz yok hayırlısı olsun rabbim tez vakitte bizede hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

Klomende kist olan çok var bir sonraki adette atılıyor vs sonra bida klomen kullandırtıyor Dr. Vs orası kafama takıldı ks yokken kullanınca yumurtlama gelişiyor ama kisle uğraşıyorsun bu kez 🤷‍♀️
Bende iki ay kullandım Mart ayında yumurta oluştu gebe kalmadım Nisan'da kullandım oluşmadı yumurta genede kalmadım hastada olmadım 70 gün oldu bugün

Benimde yumurtlama sorunum yok hatta hiçbir sorunumuz yok hayırlısı olsun rabbim tez vakitte bizede hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Aynen eşimde de öyle bi sorun çıkmadı ben çok kafaya takıyorum galiba ondan olmuyor 10.ay da bitti inşallah tez zamanda hayırlısı olsun hepimiz için çok teşekkür ederim 🙏☺️

Klomende kist olan çok var bir sonraki adette atılıyor vs sonra bida klomen kullandırtıyor Dr. Vs orası kafama takıldı ks yokken kullanınca yumurtlama gelişiyor ama kisle uğraşıyorsun bu kez 🤷‍♀️
Herkeste kist oluşmuyor ben iki ay kullandım bu ayda kullanıcam sanırım reglin 4. Günü doktora gidicem bakalım ne dicek

Aynen eşimde de öyle bi sorun çıkmadı ben çok kafaya takıyorum galiba ondan olmuyor 10.ay da bitti inşallah tez zamanda hayırlısı olsun hepimiz için çok teşekkür ederim 🙏☺️
Bende on aylık evliyim hayırlısı inş isteyen herkese tez zamanda evlat versin Rabbim

Back
X