Klomen Belirtisimi yoksa hamilemiyim?

CallCenter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
4.500
1
116
Ankara
Arkadaşlar bu ay klomen kullandım ve diğer aylardan farklı bazı belirtilerim var ama klomenden mi kaynaklanıyor hamilemiyim bilmiyorum! klomen kullanıpta hamilemiyim klomen etkisimi diyenler varsa lütfen buraya!

canım ben de serophene kullanmıştım bikaç kere. klomene benzer bir ilaç.
bu tür ilaçlar,kendi doğal hormonlarımızı etkilediği için vücutta birtakım değişiklikler olabilir.

ama benim gönlüm senin hamile olmandan yana tabi ki

hoşgeldiniz kızlar dark canım inş hamileyimdir:mervemcu sağol canım benim.
doymak bilmiyorum ben , ve çok sık idrara çıkıyorum...

Son düzenleme:
klomen ben de adet gecıkmesı yapıyor mesala 5 7 arası gecıkme oluyor yanı ılaca baglı degısmeler olabılır umarım hamılesındır

klomen ben de adet gecıkmesı yapıyor mesala 5 7 arası gecıkme oluyor yanı ılaca baglı degısmeler olabılır umarım hamılesındır

Benim zaten çok fazla düzenli olmuyor ama göğüslerim, göbeğim, ellerim felaket şişti: yüüzm bile azcık şiş: bu açlık olayını anlamadım insan her dakka bişey düşünürmü klomen yapıyorsa bunu fena: kilo almak için uğraşıyodum ama böyle giderse çok fazla kilo alıcam.

slm cnm topiğin hayırlı olsun
bu ay bende klomene başladım ben klomen kullandığım aylarda süt rengi akıntım çok olmuştu birde bir iki günlük adet gecikmesi yaşamıştım onun dışında herhangi bir farklılık hatırlamıyorum cnm
sen kaçıncı günündesin bugün?

Callcenter,hamilelik belirtileri hemen oluşmuyor..Açlık hissi,kusma,baş dönmesi vs daha sonraları ortaya çıkıyor..Adet gecikmen var mı ? Ya da adetinin kaçıncı günündesin..adet olduğun günden itibaren yani ? uyku ile aran nasıl ? eskisinden daha fazla uykuya eğilimin var mı ?

Son düzenleme:
slm cnm topiğin hayırlı olsun
bu ay bende klomene başladım ben klomen kullandığım aylarda süt rengi akıntım çok olmuştu birde bir iki günlük adet gecikmesi yaşamıştım onun dışında herhangi bir farklılık hatırlamıyorum cnm
sen kaçıncı günündesin bugün?

süt rengi akıntım oluyor evet.24.günüm bugün.

Callcenter,hamilelik belirtileri hemen oluşmuyor..Açlık hissi,kusma,baş dönmesi vs daha sonraları ortaya çıkıyor..Adet gecikmen var mı ? Ya da adetinin kaçıncı günündesin..adet olduğun günden itibaren yani ? uyku ile aran nasıl ? eskisinden daha fazla uykuya eğilimin var mı ?

bugün adetin 24.günündeyim: uyumak çok istiyorum ama her zaman böyleydim: göğüslerim dev gibi oldular: yüüzmde şiş: çok açıkıyorum 4 gündür: sık idrara çıkıyorum: sinirliyim bunlar klomen etkisimi hamilemiyim bilmiyorum.

baş dönmeside yaşadım ama klomenin son günüydü. şuanda baş dönemsi yaşamıyorum: en belirgin özelliğim açlık.

süt rengi akıntım oluyor evet.24.günüm bugün.

bugün adetin 24.günündeyim: uyumak çok istiyorum ama her zaman böyleydim: göğüslerim dev gibi oldular: yüüzmde şiş: çok açıkıyorum 4 gündür: sık idrara çıkıyorum: sinirliyim bunlar klomen etkisimi hamilemiyim bilmiyorum.

Canım belirtiler için daha çok erken..Hamileliğin oluşmuşsa bile daha kese bile oluşmamıştır..Uykuya eğilim oluyor başlarda..progesteron hormonu yükselince uykuya eğilim de artıyor..idrara sık çıkma da hamilelikte rahim büyüdükçe idrar kesesine baskı yaptığı için oluyor..klomeni dr mu verdi kendin mi kullanıyorsun ?
ben kendi kendime kullandığımda adet düzensizliği yapmıştı..
hamile olup olmadığını anlamak için erken daha..1 sonraki adet gününü beklemen ve sonra beta hcg kan testi yaptırman gerekir..Yani yaklaşık 1 hafta daha sabır..
Herkeste hamilelik belirtileri farklı olabilir tabi ama dediğim gibi hamile olsan bile en fazla 2 haftalık hamilesindir,belirtiler için erken...

Back
X