Klomen çatlatma ignesi bakarmisiniz kizlar testime

nurimomo

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
1.074
539
323
Kizlar catlatma ignesinin bugun 14 gunu test yaptim adete 5 gun var varla yok arasi bicizgi var sanki yoksa ignenin etkisimi nedersiniz

14 gün geçince bence etki kalmaz ben de 3defa 10. Gün kanda 4 /5 lere düştü ki bu kadar kırmızı değildi hayalet çizgi
Bence hamilesin
İinşaallah

Ayrıca çatlatma iğnesinden ( matıken ) 14/15/16
. Gün adet olunur
Çünkü mantık
Yumurtlama+14gün...
En geç 2 gün sonra çatlasa +2
16 eder...

14 gün geçince bence etki kalmaz ben de 3defa 10. Gün kanda 4 /5 lere düştü ki bu kadar kırmızı değildi hayalet çizgi
Bence hamilesin
İinşaallah
Insallah cnm kendimi inandirmak istemiyorum nedense sonra husran yasarim diye birde igne etkisi kalmismidir emin degilim eniyidi 2 gun sonra tekrarlamak degilmi

Malesef ignenin etkisiymis bugun yaptm negatif cikti
canım öncelikle umutlarımızı yitimeyelim bende senin gibiyim. Henüz başlamadım klomene tekrar test yaptırıp öyle başlıcam. merak ettim de yumurtlaman kaç mmdi de klomene başladın. Benim 14 mmdi doktor ilaç tedavisi olmadan olmaz demişti.

Canim bende pko var yumurtlama olmasina ragmen hamile kalamadm doktora gittim 4 ay denedik klomenle ama olmadi ustelik klomenle 1 ayda 4 yumurtam olusmasina ragmen tutmadi enson catlatma ignesiyle denedik malesef aşilama yapalim diyolar simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…