Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cnm kendimi inandirmak istemiyorum nedense sonra husran yasarim diye birde igne etkisi kalmismidir emin degilim eniyidi 2 gun sonra tekrarlamak degilmi14 gün geçince bence etki kalmaz ben de 3defa 10. Gün kanda 4 /5 lere düştü ki bu kadar kırmızı değildi hayalet çizgi
Bence hamilesin
İinşaallah
canım öncelikle umutlarımızı yitimeyelim bende senin gibiyim. Henüz başlamadım klomene tekrar test yaptırıp öyle başlıcam. merak ettim de yumurtlaman kaç mmdi de klomene başladın. Benim 14 mmdi doktor ilaç tedavisi olmadan olmaz demişti.Malesef ignenin etkisiymis bugun yaptm negatif cikti
Canim bende pko var yumurtlama olmasina ragmen hamile kalamadm doktora gittim 4 ay denedik klomenle ama olmadi ustelik klomenle 1 ayda 4 yumurtam olusmasina ragmen tutmadi enson catlatma ignesiyle denedik malesef aşilama yapalim diyolar simdicanım öncelikle umutlarımızı yitimeyelim bende senin gibiyim. Henüz başlamadım klomene tekrar test yaptırıp öyle başlıcam. merak ettim de yumurtlaman kaç mmdi de klomene başladın. Benim 14 mmdi doktor ilaç tedavisi olmadan olmaz demişti.
14 gün olmuş iğne etkisi olmaz ama ben 11 12 gün yaptım birşey çıkmadı teste kan verseydin keşke canımMalesef ignenin etkisiymis bugun yaptm negatif cikti
Canim adet oldum bile bende etkisi kalmis demekki14 gün olmuş iğne etkisi olmaz ama ben 11 12 gün yaptım birşey çıkmadı teste kan verseydin keşke canım