Klomen- çatlatma iğnesi- estrofem- elevit kullananlar

stabi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
42
0
6
Gaziantep
merhaba arkadaslar ben 2.5 yıllık evliyim henüz hamile kalamadım bende ve eşimde hiç bir sorun çıkmadı allaha şükür ben bu ay dr umu degiştirdim ve adetimin 3.günü gittim dr beni alttan muane etti rahim agzımın temiz oldugunu iltihabım ve kistimin olmadıgını söyledi ve bana klomen-elevitve glifor haplarını yazdı klomeni günde 2 defa kullandım ve klomen bitince tekrar gittim yumurtam 19mm olmuş doktor hemen çatlatma iğnesi -estrofem ve dupbaston yazdı .catlatma iğnesini bügün saat 6 da yaptırmamı istedi ve yarın sabah 6da ve ertesi sabah 6da ilişki önerdi .bu sabah 6da igneyi vurduralım tam 36 saat oldu ve biz ilşkiye girdik kasıgım çok fena agrıyo su an benim le aynı tedaviyi gören ve hamile kalan arkadaslar var mı .cevaplarınızı merakla bekliyorum birde bu ilaçları kullanıp ne işe yaradıgını bilenlerdende cevap bekliyorum simdiden tesekkürler .allah emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah .AMİN

Merhaba stabi klomen ve gliforu bende kullanıyorum gliforu 2 ay oldu kullanmaya başlayalı fakat klomeni bugün yani adetimin 5.günü başladım sabah akşam içeceğim.Klomen yumurta oluşumunu sağlıyormuş yani gelişmeyen yumurtaları geliştirip ovulasyon oluşmasını sağlıyor.Ben merak ettim sende herhangi bir gelişme var mı acaba.Hamile kalabildin mi?

Back