Klomen+Çatlatma iğnesi Mart ayında gebelik planlayanlar hadi birlikte takip edelim.

İ
Bende adet düzensizliği var. Pcos um. Ben 3 yıldır uğraşıyorum. Klomen bende işe yaramadı. Pcos lu hastalarda yumurta büyütmede etkili olmuyor. Femara kullandım bu ay 18 mm di. 22.8 olmuştu dün bir tane yumurtam vardı zaten. Akşam saat 10 da çatlatma iğnesi vurdum. Doktorunla görüşmeden kullanma. Pcos lularda kist oluşturabilen ilaçlar bunlar farklı sorunlarda yaratabiliyor. Bilgin olsun.
canım merhaba bende pcosum klomen kullandım mart Nisan ama en büyüğü 13 mm olan iki yumurtam olmuştu çatlatma iğnesi oldum ve yumurtam bat da çatladı şuan lekelenmem adete döndü ama doktor folükül çatlamış bu lekeleri adet sayıcaz 5. Gün klomen başla dedi bu sefer sabah akşam ikişer tane kullanıcam. Yumurtam bu ay büyüt mü acaba 13 mm iken çatlatma iğnesi olmuştum bu ay iğne verir mi bilmiyorum

Çatlatma iğnesi minimum 18 iken yapılıyor diye demişti doktor bana. Pcos ta zaten yumurta sayımız çok 13 -14 mm çok küçük döllenme için araştırdığım kadarıyla. Doktorun daha iyi bilir ama başka hekime gözük bence 13-14 mm iken iğne yaptırdığını göre biraz sıkıntılı bence. Ben klomen kullandım büyümedi doktorum femaraya geçti. Femara pcoslu larda daha etkili bir ilaç letu da öyle bana gece 2 tane iç demişti doktor içtim. 17 Nisan adet 1. Günü idi. 19 Nisan ilaç başlangıcı. 23 son ilaç içimi yaptım. 30 u muayene oldum 18 mm idi. 5 ine erteledi randevumu. 5inde gittim. 22.8 di. Tek yumurtam vardı. Çatlatma iğnesi vur dedi. 5 i akşamı çatlatma iğnesi vurdum. İki gün boyunca ilişki yaşadık. Bakalım hayırlısı nasipse ay sonu test yapacağım. Benden nacizane tavsiye sizde araştırın bu konuda doktor çok büyük bir şans. Ben 18 mm iken erteledi sen düşün.

Merhaba kızlar 3 yıldır evliyim korunmasız ilişkiyi yaşamamıza rağmen gebelik olmadı polikistik over sendromu bende de var bu ay tekrar adetimin gecikmesi ile doktora gittim gebelik olmadığını öğrendim adet söktürücü kullandım adetimin 3. günü kan vererek hormonlarıma baktırdım ayrıca klomen kullanmaya başladım günde 2 kez 5 gün boyunca kullandım şu an ovülasyon testleri yapıyorum piyasada bulunmayan çatlatma iğnesini aldım yarın yumurtamı kontrol ettirmeye gideceğim. Eşim protime Man ben de protime woman kullanıyoruz ayrıca folden pi adlı folik asite de başladım. Bu tarz tedavi uygulayıp gebe kalan arkadaşlarının yorumlarını kaçıncı denemelerinde gebe kaldıklarına paylaşmalarını rica ederim.bu süreci birlikte takip edelim

Çatlatma iğnesi minimum 18 iken yapılıyor diye demişti doktor bana. Pcos ta zaten yumurta sayımız çok 13 -14 mm çok küçük döllenme için araştırdığım kadarıyla. Doktorun daha iyi bilir ama başka hekime gözük bence 13-14 mm iken iğne yaptırdığını göre biraz sıkıntılı bence. Ben klomen kullandım büyümedi doktorum femaraya geçti. Femara pcoslu larda daha etkili bir ilaç letu da öyle bana gece 2 tane iç demişti doktor içtim. 17 Nisan adet 1. Günü idi. 19 Nisan ilaç başlangıcı. 23 son ilaç içimi yaptım. 30 u muayene oldum 18 mm idi. 5 ine erteledi randevumu. 5inde gittim. 22.8 di. Tek yumurtam vardı. Çatlatma iğnesi vur dedi. 5 i akşamı çatlatma iğnesi vurdum. İki gün boyunca ilişki yaşadık. Bakalım hayırlısı nasipse ay sonu test yapacağım. Benden nacizane tavsiye sizde araştırın bu konuda doktor çok büyük bir şans. Ben 18 mm iken erteledi sen düşün.
Bu ay son kez gidicem kontrole famerayı sorarım olmadı diğer ay famera kullanırım ama doktora gitmek istemiyor artık hastane ortamı strese sokuyor beni bu süreci unutun akışa bırakmak istiyorum artık

Bu ay son kez gidicem kontrole famerayı sorarım olmadı diğer ay famera kullanırım ama doktora gitmek istemiyor artık hastane ortamı strese sokuyor beni bu süreci unutun akışa bırakmak istiyorum artık
İnan bende öyleyim çatlatma iğnesini vurdum oda hormonları yükseltti psikolojik olarak okadar zordayım ki anlatamam belirti görmedikçe daha kötü hissediyorum bilmiyorum çok yoruldum bunları yazma nedenim kendini bunları sadece sen yaşıyormuş gibi üzme kırma yorma hepimiz aynıyız

İnan bende öyleyim çatlatma iğnesini vurdum oda hormonları yükseltti psikolojik olarak okadar zordayım ki anlatamam belirti görmedikçe daha kötü hissediyorum bilmiyorum çok yoruldum bunları yazma nedenim kendini bunları sadece sen yaşıyormuş gibi üzme kırma yorma hepimiz aynıyız
Evet biliyorum buradaki herkes aynı şeyleri yaşıyor. Bende kendimi yalnız hissetmemek için geldim bu siteye ama bu kadar çok kafa yorunca da kendime zarar verdiğini farkettim bakalım inşallah kendiğiliğinden olur biraz kafam rahatlayınca

Evet biliyorum buradaki herkes aynı şeyleri yaşıyor. Bende kendimi yalnız hissetmemek için geldim bu siteye ama bu kadar çok kafa yorunca da kendime zarar verdiğini farkettim bakalım inşallah kendiğiliğinden olur biraz kafam rahatlayınca
Evet canım

Selam kızlar 16 Mayıs Cuma akşamı ovitrelle vuruldum bugün iğneden sonra 13.gün değerim 18 küsür çıktı nasıl sizce?

Merhaba kızlar 3 yıldır evliyim korunmasız ilişkiyi yaşamamıza rağmen gebelik olmadı polikistik over sendromu bende de var bu ay tekrar adetimin gecikmesi ile doktora gittim gebelik olmadığını öğrendim adet söktürücü kullandım adetimin 3. günü kan vererek hormonlarıma baktırdım ayrıca klomen kullanmaya başladım günde 2 kez 5 gün boyunca kullandım şu an ovülasyon testleri yapıyorum piyasada bulunmayan çatlatma iğnesini aldım yarın yumurtamı kontrol ettirmeye gideceğim. Eşim protime Man ben de protime woman kullanıyoruz ayrıca folden pi adlı folik asite de başladım. Bu tarz tedavi uygulayıp gebe kalan arkadaşlarının yorumlarını kaçıncı denemelerinde gebe kaldıklarına paylaşmalarını rica ederim.bu süreci birlikte takip edelim.
Merhaba sunucunuz ne öldü aceba hamile mısınız

Üzüldüm ben de ayn yollardan geçtim. Psikoloji çok önemli ben çok kafaya taktım için hamile kalamadim. Yumurtam gelişip çatladı ona rağmen kendıne strese sokma olursa olur gibi düşün kalırsın. Nasıl olsa tüp bebek var ve şans daha yüksek ondan dolayı hiç stres vs yapmayın

Canım hamile misin Şuan

Back
X