- 16 Haziran 2016
- 321
- 224
- 53
- Konu Sahibi superkaliflower
-
Arkadasım eminsin değil mi ?şimdi kan verdim sonucu bekliyorum çok panık yaptım iğne vurulduğum günün ertesi günü başladım bende seviniyordum 20,.gün adet olmadım diye ama sonra okuyucna progestan adet olmayı da engeller diye çok korlktum sana doktor falan mı söyledi canım?O bir hormon ilacı arkadaşım adet geciktirici değil asla öyle bişey yapmaz
canım düşük önleyici bi ilaç kanama ve lekelenmeyi engelliyor normali 10 gün kullanmaktır bırakınca regl gelir genelde kullanırken adet görülür mü olabilir tabiki de ama genel olarak kanamayı geciktirici bi ilaçHadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallah bak şimdi yazı okuyordum adet düzensizliğinde ve menapoz döneminde östrojen hormonu salgılansın diye verilen ilaç nasıl adet geciktirir imkansız senden iyi haberler alıcaz inşallah
ben senin güzel sonuçlar vereceğini düşünüyorum canım sabırsızlıkla bekliyorum biliyosunCanım 3.30 4 e dogru cıkacak hemen haber vereceğim inş öyledir.sabahtan beri tüm umutlarım yıkılmıstıbiraz olsun rahatladım çok minettarım canım
progestan nedir,hamilelikte progestan kullanımı,progestan iğne,progestan hap,progestan fitil,progestan ve gebelik,progestan , progynex, crinone jel hakkında bilgilercanım düşük önleyici bi ilaç kanama ve lekelenmeyi engelliyor normali 10 gün kullanmaktır bırakınca regl gelir genelde kullanırken adet görülür mü olabilir tabiki de ama genel olarak kanamayı geciktirici bi ilaç
biliyorum bunların hepsine de katılıyorum canım ama sınırlı günde kullanılır adet gelmesi için şöyle örnek vereyim arkadaşım düşük riskinde kullandı içerde kese yapısı bozulmuş ama progestanı doktor kesmeden ne leke ne kanama geldi kestikten sonra başladı tabi kullanırken de normal regl zamanı gelmişse illa ki lekelenme başlayabilir bu yüzden arkadaştan umutluyum 20. günü ve lekelenmesi bile yokLütfen okuyunuz arkadaşlar geciktirici bir ilaç asla değil
Can'ım sonuç nedirMerhaba kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var
ben klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bugun iğne vurulalı 20 gün oldu ama bu sürede günde 3 kere progestan aldım bu sabaha kadar.adet olmadım test de hıc bır sekılde yapamadım bugun yaptıracagım ama sorum şu hamıle degılsem adetimi de progestan geciktirir mi ?? 20 gün geçti ama adet olmadım progestan yüzünden olabilir mi bilen ve ya daha önce benim durumumda olan varsa yardımlarınızı bekliyorum
malesef 1,2 çıkmış çok üzüldümCan'ım sonuç nedir
eşinin morfolijisi nasıldı ki canım ben pek bilmiyorum da sperm testini benim eşim de yaptırmadı hala(( doktor eşinin morfoloji değerinden dedi senin ymurtaların ve degerlerin çok iyi dedi aşılama diyor bir sonraki aşama için
Canim merhaba umarim bu msji gorursun . Ve suan ins bebegin vardir(( doktor eşinin morfoloji değerinden dedi senin ymurtaların ve degerlerin çok iyi dedi aşılama diyor bir sonraki aşama için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?