Klomen+catlatma İgnesınden Sonra Adet Gecıkmesi

serap2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
141
77
88
34
Catlatma ıgnesınden sonra adet gecıkmesı olurmu sol kasıgımda cok agrı var hatta bacagıma vuruyo agrısı catlatma ignesının 12 gunu test yapmıstım negatıf cıkmıstı smdı adetım 3 gndur gecıyr acaba gecıkme yasayan varmı benım gıbı

Bilmiyorum canım bende 12. Gün test yaptım pozitif çıktı ama iğne etkisi olabilir miş perşembe günü kan vercem sende kan ver ama 14 gün geçsin benim bugün 14. Gün perşembe 15

gidip kan vericem ama korkuyorum biraz daha beklemek istiyorum be olumsuz sonuc gormekden yoruldum cnku allahim insallah isteyen herkese nasip eder

Merhaba canısı bende klomen ilk kullandıgım ay gecıkme oldu bana kalırsa gecıkmen tam bır hafta olsun öyle hastaneye doktoruna muaneye git.. Ben 10. Gunde gittim megersem regl kanamam sıvı olarak rahımde kese yaratmıs ıcıne bırıkmıs fitil ve hap verdı doktorum 58. Gün regl oldum beklenen regl tarihinden sonra.. Bende pcos var yumurta ilaçlarla cok olusmustu.. Ama insallah sen hamılesındır

insallah henuz daha olmadin eczane burnumun dibinde ama cesaretim yok yuzlesmeye test yapmk istemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…